Huulipuna joka kesti koko päivän

Kerroin teille kerran aikaisemmin oikeasti kestävästä huulipunasta. Kyseessä oli max factorin kaksiosainen huulituote, jossa ensin laitettiin lakka ja sen jälkeen kiilto. Ongelma siinä tuotteessa itselläni on se, että olen vähän söhlä. Hävitän vähän väliä kiilto-osan ja ilman sitä punaa ei oikein voi käyttää.

No, eipä hätää: löysin tuotteen joka on vähintään yhtä kestävä. Huulipuna jonka saa ostettua ihan kivijalkaliikkeestä ja joka kesti aamun monivitamiini porejuomasta aina kotiin asti. Otin ennen jälkeen kuvat ennen työpäivää ja työpäivän jälkeen. Välissä söin, join paljon vettä ja puhuin koko päivän puhelimessa.

Katsotaan ensin ennen-jälkeen kuvat

Juuri kun olin punan laittanut

9-tunnin jälkeen

BOM! Älkää säikähtäkö lähikuvaa, mutta halusin näyttää mahdollisimman selkeästi miten hitsin vähän tuo huulipuna kului päivän aikana.

Ainoastaan hieman ylähuulen sisäpuolelta on lähtenyt väriä, mutta muuten väriä löytyy vielä rutkasti.

Illalla laitoin pumpuliin meikinpuhdistusainetta jolla hinkkasin lopun punan pois. Tehokasta tavaraa!

Ja katsotaan mikä huulituote onkaan siis kyseessä.

Maybelline Super Stay Matte Ink  sävy 15

Aplikaattorin kärki on juuri sopivan terävä ja sillä on helppo levittää huulipuna.

Ostin super stay matte ink :n citymarketista ja hinta oli alle 10e. T-o-d-e-l-l-a- hyvä hinta-laatusuhde siis. Naurettavan edullinen tuohon pysyvyyteen nähden. Pakko käydä ostamassa joku toinenkin sävy. Kuvissa tuo näyttää ehkä hieman pinkimmältä mitä sävy oikeasti on.

Muita sävyjä ei ollut kovin montaa, mm. punainen ja joku perus nude.

Mutta jeps, tässä todella hyvä löytö jonka ostin extempona cittarista. Edullinen ja todella kestävä. Mainitsinko jo, että kestävä? Erittäin jees.

Mutta oikein kivaa perjantaita ja viikonloppua, eikun kosmetiikkahyllyille mars! Tämä Mamma lähtee huomenna toiseen kaupunkiin rilluttelemaan ja juhlimaan ystäväni (ja samalla omia) 30vee partyja.

Lue myös

3 hyvää ja 3 huonoa kosmetiikkatuotetta

Surkeat meikkituotteet joita en osta uudelleen

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (2)
  1. Hyvää syntymäpäivää ja hauskoja juhlia 🍹🌻

    1. Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *