Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HUULIA KASVATTAVA KIILTO

Ajatus muhkeammista huulista ilman piikkejä kiinnostaa, joten kun työkaverini suositteli Nu Skinin huulikiiltoa joka lupaa buustata huulten kollageenin tuottamista, halusin ehdottomasti ostaa sen itsekin testiin.

Katsoin muutamia ennen-jälkeen kuvia netistä ja ensin perus skeptisesti ajattelin ettei tuote välttämättä tee omille huulille mitään eroa…

nuskinhuulikiilto

nuskinhuulikiilto2

Eroa kuitenkin on nähtävissä! Katselin kuvia läpi lokakuulta jolloin en kiiltoa käyttänyt vs. joulukuu

Lokakuu

nuskinhuulikiiltoennen

img_1840

Joulukuu

nuskinhuulikiiltojalkeen

img_2253

Olen käyttänyt huulikiiltoa säännöllisen epäsäännöllisesti viikottain 1-2 kertaa laitettuna marraskuusta asti. Alahuuleni on normaalistikin ihan ok, mutta ylähuuli on sellainen liukero. Kiilto on kyllä jonkinverran tuonut huulia muodokkaimmiksi. Huulipuniakin on mukavampi laittaa.

Kiilto sisältää ainetta, joka stimuloi huulien kollageenituotantoa. Mitä useammin kiiltoa laittaa, sen isommat vaikutukset sillä saa.

Kiilto on väritöntä ja laitan sitä joko pelkiltään, tai jonkun muun huulituotteen päälle. Koostumus on aika paksu, mutta siitä ei kuitenkaan tule sellaista ”huulet jumahtaa kiinni” fiilistä, mikä joistain kiilloista tulee.

nuskinhuuliaturvottavakiiltoo

nuskinhuulikiiltotuoteseloste

Hintaa tällä viralliselta nimeltään Nu Colour Contouring Lip Gloss:lla oli vajaa 26€. Valikoimaan on tullut hiljattain myös värillisiä, joita haluan ehdottomasti myös hankkia testiin jossain vaiheessa.

Nu Skinin huulikiilto myös kosteuttaa kivasti näillä hirmupakkasilla, joten en ole erikseen tarvinnut edes huulirasvaa.

Sellainen kosmetiikka vinkki näin perjantaihin ja oikein kivaa loppiaista <3.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.