Huonot tapani x 4

Kaikilta niitä löytyy. Joiltakin enemmän ja joiltakin vähemmän. Tässä siis omat huonot tapani x 4

Kiroilu. Olen vähentänyt noitumista, mutta kyllä silti ärräpäitä suusta lentelee. Nuorena kiroilin paljon paljon enemmän, mutta en usko että koskaan kokonaan kiroilusta osaisin luopua. Jos on vaikka kiire, niin kyllä vittuperkeleet lentää eikä tilanteessa paljon mieti että ”voi kukkakaali tai voihan hitsinpimpulat” :D.

Puhun toisten ihmisten päälle. Tämä on tapa jonka tiedostan itsekin ja se on tosi huono tapa! Itse puhun nopealla temmolla ja paljon, joten varsinkin rauhallisesti puhuvien kanssa tätä tapahtuu. Pahoittelen ja pyydän anteeksi kyllä jos puhun päälle.

Jääräpäisyys. Esimerkkinä kun miehen kanssa suunniteltiin Helsingin reissua ja kerroin, että haluan kirpparille. Hän ei ollut asiasta innoissaan, koska vihaa kirppareita. Lupasin etten sitten mene. No, sitten muutin mieleni ja pidin pääni että perhana kyllähän sinne menen. Olen jääräpäinen siis joissakin asioissa enkä halua aina taipua toisten tahtoon.

Onnistun hankkimaan kiireen, vaikka olisi miten paljon aikaa vaan. Vaikka rupeaisin valmistautumaan miten ajoissa vaan, saan yleensä päähäni jotain ei-niin-järkevää-joka-pitää-tehdä-juuri-nyt. Vaikka jos ollaan lähdössä jonnekin, olen laittautunut ja muuten valmis, niin keksin ruveta tyhjentämään astianpesukonetta. Tai vaikka rupean ottamaan #selfietä ennen lähtöä, joten senkin takia tässä kuvituksena monta eri pällikuvaa. Arkiaamuihin olen saanut tietyn rytmin aikaan ja silloin tätä huonoa tapaa en onneksi rupea tekemään.

(Epäjärjestelmällisyydestä olen täälläkin manannut niin monta kertaa, että siitä en halua enempää ratkuttaa)

Onko itselläsi mitään samaa huonoa tapaa kuin miulla :D?

Lue myös

Asiat joita en ole tehnyt ikinä

Asiat joista huomaa etten ole enää parikymppinen

Kommentit (2)
  1. Kaikki muut samoja paitsi jääräpäisyys 🙈

    1. Heh kiva että löytyi samoja juttuja kun miulla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *