HUONOT PÄIVÄN RUUAT

Lukija toivoi minulta joskus postausta niistä huonoista  päivän ruuista. Tänään oli sellainen ei mennyt ruokailut niinkuin strömsössä päivä.

mandariini

 

7.00 Kuppi kahvia ja mandariini. Lisäravinteet

08.40 Mandariini

13.30 Soijaproteiinisheikki

15.10 Puolikas omena

17.50 Jauhelihawokkia, raejuustoa ja pari krutonkia

20.30 Puolikas skyr viinirypäleillä, 2 taikaruispaahtoleipää leikkeleellä, juustolla ja kurkulla.

jauhelihawokki

iltapala

Söin a-i-v-a-n liian vähän. Aamupalaa en olevinaan ennättänyt syödä, toisin sanoen jumahdin tietokoneelle hoitamaan blogin sekä Foreverin asioita. Kävin ruokkiksella vetämässä olkapäätreenin ja sanomattakin selvää ettei näin pienillä ruokamäärillä papu paljon kasva. Voitte myös uskoa miten kovat herkkuhimotukset miulla oli kauppareissulla tänään…

Säännöllinen ja riittävä ruokailu on kaiken aa ja oo, mutta itselläni viimeaikoina on ollut ongelmaa nimenomaan siinä etten syö tarpeeksi oikeaa ruokaa. Sitten herkkuhammasta kolottaa eikä mikään ihme.

Olen nyt huono esimerkki, mutta rehellisyys on ollut ja tulee olemaa blogin yksi avainsana. Toisina päivinä taas syön hirmuisesti ylikaloreita herkkujen muodossa, mutta nyt sain pidettyä rodin matalasta verensokerista huolimatta. Haluaisitteko joskus sikapossu päivän ruokapostauksen :D?

 

Mitä mieltä tälläisestä huonon ruokailupäivän päivän ruokapostauksesta?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

Kommentit (8)
 1. Voi miulle tuli ihan kaamee nälkä, kun mietin, miten kova nälkä siulla mahtaa olla 😀 mutta aina ei mee putkeen.. mie oon kovasti nyt yrittänyt säilyttää rytmin ja syödä riittävästi, mutta yks mättöpäivä on viikossa 😀 ehdottomasti postausta siun mättöpäivästä!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   3.2.2016, 14:25

   Heh :D. Ihme että en edes kovin paljoa tuntenut nälkää…paitsi sitten kun koitti päivällisen aika niin olisin voinut syödä vaikka hevosen 😀

 2. Juu mättöpäivän ruokailu olis hyvä! Vois vähän vertailla et syönkö samalla tavalla. 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   3.2.2016, 14:25

   Heh se tulee olemaan karua luettavaa, monikaan ei usko miten paljon näin pieneen ihmiseen mahtuu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *