Huikeat kirpputori ostokset!

Rakastan rakastan rakastan kirppareita ja varsinkin sitä fiilistä, kun löytää JUST sen mitä on etsinyt. Tai nojoo, menin kirpputorille sillä ajatukselle, että haluan löytää 2-vuotiaalle talvipuvun ja esikoiselle välikausihanskat muttei kumpaakaan löytynyt haha! MUTTA ostoslistalla itselleni oli yksi erittäin tärkeä ja uutena ostettuna hinnakas juttu. Olin budjetoinut, että siitä pitää maksaa n. 100e, mutta löysin kirpputorilta vastaavat alle 30e:lla!

Haglöfs goretex kengät 28e

Siis niiin huikea löytö! Uutena tälläiset maksaa vähintään sen 100e ellein lähempänä 200e. Googlettelin nimittäin haglöfs:n goretex kenkiä ja esimerkiksi intersportin sivulla hinnat liikkui n. 99-179e välillä. Niin monta vuotta olen manannut märässä syyssäässä sitä kun varpaat kastuu. Niin monta vuotta on pitänyt hankkia goretex kengät lasten kanssa ulkoilua varten, mutta olen aina pihistellyt enkä raahtinut ostaa. Nyt kävi kyllä niin hyvä tuuri että!

Helly Hansen ulkoilutakki 25e

Syysulkoiluun uusi pirteän värinen ja laadukas takki. Pinta on vettä hylkivä ja on ollut ihan huippu esim. sadesäällä koiran lenkityksessä. Takissa on myös juuri sopivan kokoiset taskut. Omistan nimittäin muutaman takin, joissa on jostakin kumman syystä älyttömän pienet taskut joihin puhelin pitää oikein survoa. Googletuksen mukaan vastaava takki uutena maksaa n. 100e.

Pääkallopuku esikoiselle 2,5e

Tulevaa halloweenia varten löytyi hauska pääkallopuku esikoiselle vain 2,5e:lla! Järjestetään parin mammakaverin kanssa tänä vuonna halloweenjuhlat, joten kerrankin olen ajoissa liikenteessä puvun suhteen.

Farkut esikoiselle 1e

Meidän jätkälle on välillä hankalaa löytää sopivan kokoisia farkkuja, mutta näissä on onneksi kiristysnappi vyötärön sisäpuolelle. Hintaa vain euron, kun uutena vähintään sen 20e.

Noiden lisäksi löysin talviratsastushanskat alle 5e:lla.

Ihan huikeita löytöjä ja juuri niitä mitä tarvitsin. Välillä nimittäin kirpparilta tulee ostettua liian hövelisti juttuja, koska ”halvalla sain”.

Mikä on siun edellinen huippu kirppariostoksesi?

Lue myös

Kirpputoriostokset alle 20e

Tämän kaiken sain kirpputorilta alle 15e:lla

Kirpputoriostokset 28,50e

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
  1. Löysin tällä viikolla kirpparilta pojalle reimatecin hyväkuntoiset ulkohousut 1,5e ja puma logopipon 0,5e. olin kyllä onnesta soikeena. Kirpparit on tosi kivoja paikkoja ja varsinkin kun löytää kaikkea tarpeellista halvalla ja välillä vähän tarpeetontakin…

    1. Vautsi ihan huikeat löydöt :)! Reimatecin ulkoiluhousut uutena varmasti siinä n. 20-40e joten tosi hyvä säästö ja tuo puma myös :).

  2. Löysin pojalle popin windfleece takin 5e ja oli ihan uuden veroinen

    1. Wau hyvä löytö, uutena ne on aika hinnakkaita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *