Huikeat kirppariostokset alle 15e!

 Käyn aika usein kirpputoreilla ja olen rakastanut niitä nuoresta asti. Joskus kirppikseltä ei löydy mitään, joskus jotain pientä ja joskus tekee paljon huippu löytöjä. Kävin kirpputorilla ja tein pitkästä aikaa ihan huikeita löytöjä ja oli pakko tulla näyttämään niitä teillekin!

Gugguun pitkähihainen paita 5 euroa.

Jätkälle harmaat collegehousut 1e.

Neidille vaaleanpunainen Lindexin tosi söpö paita 50snt ja ihanat pöksyt 50snt.

Kirja 1e 50snt.

Helly Hansenin fleece 4 euroa. Tämä oli ihan huippu löytö! Helly Hansenin vaatteet on uutena tosi kalliita ja tämä oli bongaus miehen vaatekaappiin. Itselle löytyi vaaleanpunainen KappAhlin t-paita eurolla.

Lisäksi Ristomatti Ratian yöpuku tytsille eurolla

Koko säkillinen tavaraa alle 15 euroa! Olin pikkasen liekeissä kassalla kun tajusin miten edullisesti pääsin ja mitä kaikkea sillä rahalla sain.

Paras löytö oli ehdottomasti tuo Gugguun paita vitosella. Gugguun unisex paitoja meillä on Eetulla muutamia eri väreissä ja materiaali on ihan todella hyvää. Malli istuu meidän sirpukalle loistavasti.

Toinen lemppari oli nuo  Ollaan nytten pikkuhiljaa siirtymässä bodeista paitoihin ja tuota paitaa itseasiassa lindexillä kerran katsoinkin.  50 senttiä tuosta söpöstä -tosi hyvä löytö. Neidille asukokonaisuus 1e:lla wippii!

Miettikää oikeasti mikä säästö; uutena Gugguun paita normaalihinnalla on yli 30e ja itse maksoin siitä 5e. Lindexin paita kaupasta about 10e ja maksoin siitä 50snt. Tittidii!

Lue myös:

Tämän kaiken sain kirpputorilta alle 15e!

Kirpputoriostokset 19,50e. mitä sillä sai?

 

SEURAA MAMAA

Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *