Horror ruokapäiväkirja lauantailta

1.6 alkaen blogin osoite fitfatmama.vaikuttajamedia.fi

Viikonloppu rytmi ja ruokailu poikkeaa miulla todella paljon arkipäivistä. Lötvötetään yleensä pitkään ja syödään aamupala paljon myöhemmin kuin normisti.

Otin ylös lauantain ruokailut ja tämä on niin horror meininkiä että voi tsiisus.

Aamupala 10.00

Omenalettuja

Meidän viikonloppu perinteenä on tehdä lettuja toisena päivänä ja katsoa ohjelmaa. Söin omenalettuja joiden päälle laitoin hilloa ja osaan nutellaa. Iso kuppi kahvia kaveriksi.

Ruoka n. 15.00

Puolikas pitsa ja pulla

Tilasin kotiinkuljetuksella pitsaa Pitsa Masterista. Oma lättyni oli itseasiassa kevyt-versio listan mukaan,mutta sitä ei kyllä huomannut mausta mitenkään negatiivisesti; ihan sairaan hyvää! Täytteenä oli kanaa,tulista kastiketta,jalapenoa,tomaattia ,kurkkua,ananas ja tomaattikastike+vähemmän juustoa kuin normipitsassa.

Iltapala 20.15

1,5 lasillista smoothieta

Tein elämäni ensimmäisen kerran smoothien jonka pohjana oli makeuttamatonta mantelijuomaa. Sen lisäksi banaani,marjoja,viherjauhetta ja hunajaa. Muuten oli jees,mutta viherjauhetta laitoin liikaa kun maistui läpi.


Leffamätöt n. 22.00

Paniini ja karkkia

Pidettiin miehen kanssa leffailta ja söin paniinin sekä ison kasan karkkia.

Ateriavälit oli ihan törkypitkät. Hyviä valintoja oli kevyempi pitsa sekä smoothie. Muuten oli todellakin aika horror haha! Seuraavana päivänä rytmit oli enemmän kohdallaan ja oli kaksi lämmintä ruokaa sekä välipala.

Ei se ole aina niin justiinsa!

Lue myös

Ruokapäiväkirja jonka julkaiseminen hävettää

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *