Hiustyylejä vuosien takaa

En ole sitä tyyppiä joka jumahtaa samaan hiustyyliin vuosikausiksi, vaan tarvitsen aina välillä vaihtelua. Päässäni onkin ollut jos jonkinlaista väriä ja leikkausta. Ja miulla on taas hiuskriisi! Huvittavaa sinällään, vanhoja postauksia selaillessani huomasin kokeneeni hiuskriisiä about vuosi sitten, historia toistaa itseään. Tein vastaavanlaisen postauksen myös joskus blogin alkuaikoina ja sen löydät TÄÄLTÄ missä on vielä enemmän kuvia.  Onneksi parin viikon päästä pääsen parturin penkkiin ja saisi jotain tälle kulahtaneelle päälle tehtyä.

Kokosin tähän menneitä kuvia jossa näkyy mitä kaikkee päästä on löytynyt

IMG_9506

Mustat ja clipsit päässä.

IMG_0943_edited-1

Longbob ja mustat hiukset viime vuoden lokakuulta. Tyylikkäästi huulipunaa hampaissa haha.

 

IMG_3485

Pitkä polkka ja tummanvaalea. Noi otsahiukset näyttää jotenki tosi oudosti leikatuilta.

IMG_8828

Punaiset, pikku-myy luukki niin sanotusti

IMG_9208

Puna-mustaa

SDC10981

Vaalennusprosessin alku vuosia sitten

IMG_9207

Hiukseni ovat tällä hetkellä aikamoinen sekasoppa. Ruskeat, joissa on vaaleita raitoja ja juurikasvu paistaa iloisesti. Joissain kohdissa hiukset näyttää myös punertavilta, weird. Latvat ovat myös tehohoidoista huolimatta kuivat korppuset. Kai se on vain hyväksyttävä etten saa kasvatettua näitä näteiksi, aina menee latvat hampuksi, höh. Etuhiukset miulla oli monen monta vuotta, välillä suorat ja välillä sivuotsis. Sen olen nyt tarkoituksella kasvattanut pois, että olisi edes hieman vaihtelua.

IMG_3799

Jo vuosia miulla on mennyt samalla lailla, yritän epätoivoisesti kasvattaa omia hiuksia, sitten kyllästyn ja leikkaan ne pitkäksi polkaksi. Jossain vaiheessa päädyn aina värjäämään ne myös taas mustaksi. Pynttäytymishetkinä jolloin laitan clipsit päähän tunnen oloni itsevarmemmaksi, joten nyt olenkin vakavasti harkinnut oikeiden pidennysten ottamista. Pitäisiköhän vetäistä kunnon Mama-makeover ja hankkia pitkät ja vaaleammat hiukset? Kaipaan jotain uutta.

 

Vaihteletko hiustyyliäsi vai pidätkö mieluummin tutun ja turvallisen? Mikä hiusväreistä/tyyleistä siun mielestä sopii miulle?

ps. Tää Mama on pari päivää saikulla, tällä kertaa flunssa tarttui ekaa kertaa meidän perheestä minuun. Paljosta veto, niin kohta on Eetu kipeänä :/

SEURAA MAMAA Facebookissa Bloglovinissa / Instagramissa

 

Kommentit (19)
 1. Maaria | HULIVILINI
  21.8.2015, 21:30

  Sulle sopii tumma kyllä tosi hyvin! 🙂 mulla kans hiuskriisi! Aivan ihana tuo viimeinen kuva <3

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.8.2015, 12:36

   Tumma on aina niin helppo valinta johon palaan aina uudelleen :). Kiitos 🙂

 2. Mulla kans ollut vuosien saatossa ties ja mitä!:D sulle sopis sellanen lämmin tummanruskea tosi hyvin 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   23.8.2015, 12:37

   Vaihtelu virkistää :). Lämmin ruskee vois ollakin yks vaihtoehto (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *