Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Hiustenpidennysten hoito

Hiustenpidennyksiä olen käyttänyt vaihtelevasti pari vuotta. Sinettipidennykset, teippipidennykset sekä clip on pidennykset on tullut kokeiltua. Klipsipidennykset viimeisimpänä, ne on vaan niin kätevät kun tarvittaessa saa hiuksiin pituutta ja volyymia. Nyt äitiyslomalla ollessa pidennyksiä en ole usein käyttänyt. Vauvan ollessa pienempi käytin useammin jos kävin lietsuamassa. Nykyisin tulee käytettyä harvemmin. Luomuhiuksilla on tuntunut niin paljon luonnollisemmalla (tietenkin :D) ja toinen syy, että Miina kiskoo minua aina hiuksista jos pidän niitä auki. Kivapa olisi jos julkisella paikalla hiukset lähtisi vauvan käteen. Ote on nimittäin vahva tuollaisella puolivuotiaalla haha!

Joulusta asti pidennykset on maannut laatikossaan ja tein töllösti kun en huoltanut niitä välissä. En nimittäin ajatellut pitäväni niin pitkää taukoa hiuksista. Normaalisti vähintään harjaan ne käytön jälkeen, nyt hiukset tökötti sellaisenaan laatikossa. Shame on me.

Hiustenpidennysten hoito -siinä miulla kehittämisen varaa. Tärkeää on käyttää kosteuttavia tuotteita. Ei rakennepaikkaavia, eikä proteiinia sisältäviä tuotteita.

Pitkästä aikaa hoidin ja huolsin pidennykset ja tein sen näin;

*hiusöljy saatu

Harjasin ensin pidennykset kauttaaltaan ja selvitin ne. Huuhdoin hiukset lämpimällä vedellä ja pesin kosteuttavalla shampoolla. Painelin ylimääräiset vedet pois, jotta hiukset jäi pyyhekuiviksi.

Laitoin hiusöljyä, jonka jälkeen hiusnaamion. Flown hiusöljyn sain joskus blogin kautta ja on kyllä kätsä, käy myös tarvittaessa kasvoille ja kynsinauhoille. Hiusnaamiosta kirjoitus täällä. Annoin vaikuttaa varmaan n. tunnin verran. Tarkkaa aikaa en tiedä, tein välissä kotihommia ja viihdytin lapsia. 

Huuhtelin hiukset ja jätin kuivumaan pyyhkeen päälle. Annoin hiusten kuivua itsestään, en käyttänyt hiustenkuivaajaa.

Seuraavana päivänä laitoin Revlonin hoitotuotetta ja suoristin hiukset.

jälkeen

Melkoinen ero vai mitä? 

Pidennykset on 30cm, mutta nyt nekin tuntuu jotenkin liian feikeiltä kun olen tottunut olemaan omilla kutreilla. Voisi melkein lyhentää niitä entisestään, jospa käyttökerratkin nousisivat sen jälkeen.

Kivaa viikonloppua!

Lue myös:

Sinettipidennykset

Teippipidennykset

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.