Hiustenlähtö raskauden jälkeen

Taas niitä vaivoja mistä en tiennyt aikaisemmin. Raskauden jälkeen miulla alkoi tippua hiukset päästä ja niitä oli ihan joka paikassa -Eetun vaippoja myöten. Miulla ei ole tapana hengailla vaippa päässä joten en tajua miten ne sinne asti pääsi leijailemaan.

Synnytyksen jälkeen estrogeenin määrä elimistössä putoaa, ja raskausaikana kasvuvaiheen ansiosta päässä pysyneet hiukset alkavat lähteä. lähde

Eli hormonit, hormonit. Taas teistä on jotain haittaa! Googlettelin ja mietin mitä ihmettä näille haituville voisi tehdä. Kampaaja suositteli hankkimaan Bio Botanical shampoota ja seerumia. Olen käyttänyt niitä nyt yli 3kk. Tosin kun seerumi loppui, ostin tilalle Bio energy+ seerumia, jossa on sama vaikutus.

IMG_3339

 • Stimuloi hiustenkasvua ja auttaa estämään ennenaikasta hiustenlähtöä
 • Pesee hiukset ja hiuspohjan tehokkaan hellävaraisesti raikkaan puhtaaksi
 • Poistaa vaikean hilseen, vähentää liiallista talineritystä sekä ylläpitää hiuspohjan ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa
 • Luonnonuutteet tehostavat hiuspohjan pintaverenkiertoa ja stimuloivat uusien hiusten kasvua
 • Hiuspohja pysyy terveenä ja uusien hiusten kasvu helpottuu
 • Ei sisällä hajusteita eivätkä väriaineita
 • pH 4.8
 • lähde

Shampoo hierotaan märkiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 2-3min. Olen tosi malttamaton odottamaan vaikutusajan umpeutumista, joten lähden hetkeksi pois suihkusta ja sillä välin laitan puurohiutaleet kuppiin ja lataan kahvinkeittimen.

Seerumia hierotaan päivittäin päänahkaan. Päätä pitäisi hieroa muutamia minuutteja, että seerumi varmasti imeytyy kunnolla. Tässä olen lipsunut. Seerumin olen laittanut, mutta en jaksa hinkata päätä sen jälkeen. Yleensä harjaan seerumin levittämisen jälkeen Tangle Teezerillä, että päänahan verenkierto edes vähän aktivoituisi. Tangle Teezer on kyllä niin ihana! Tuntuu päässä niin hyvältä että!

Sekä shampoo että seerumi tuntuvat päässä sellaisilta hoitavilta. Tuntuu, että päänahassa myös tapahtuisi jotain. Vähän sellaiselta viileältä, kihelmöivältä ehkä. Hehe, miusta ei tulisi kauneus bloggaajaa, kun en osaa kirjoittaa selkeästi edes shampoosta arvostelua :D. Mutta hyvältä tuntuu joo!

IMG_3342Tolleen semisti lähti hiuksia tammikuussa.

Tammikuussa

buygu

Kiva muuten oli huomata tammikuun kuvasta, että ne on leikattu ihan vinoon >:(

HuhtikuussaIMG_4800 Jälkeen kuva on huhtikuulta, koska kävin juuri kampaajalla tasoittamassa latvoja. Miulla on luonnontaipuisat hiukset joten hiusten kasvua on hieman hankalampi arvioida. En tiedä oliko tuotteilla hiusten kasvuun mitään vaikutusta, mutta uskoisin hiusten lähtöön niistä olleen apua. Nykyisin harjatessa hiuksia ei irtoile läheskään niin överi määriä kuin ennen.

Nyt kun hiustenlähtö on selätetty, yritän saada näitä kasvatettua. Ostin pari tuotetta sitä varten, mutta niistä lisää sitten reissun jälkeen.

Kärsitkö itse hiusten lähdöstä synnytyksen jälkeen?

-Tiina

Kommentit (17)
 1. lindiz~tutipuu
  15.5.2014, 21:15

  Kärsitään ja kärsitään edelleen. Kiitos tuotevinkeistä!!

  1. Miulla on onneks vähentyny :). Eipä mittään, laita ihmeessä kokeiluun :).

 2. Mulla sama, molempien lapsien jälkeen. Hiusraja myös lähti vähän ohimoilta karkaamaan. Sinkkiä ja seleeniä purkista ja avot! Kyllä kasvaa uutta paljon jo vajaan kk käytön jälkeen ja entiset pysyy paremmin. Itse en usko ulkoisesti vaikuttaviin shampoisiin ym.. Myös kynnet kasvaa liiankin nopeasti ja on vahvat. Lueskelin jostain et niistä syntyy puutosta imettäessä ja ravinnosta ei oikein saa ja jos vielä vähän diettaa tms. Lisäksi vetelen kromia makean himoon.

  1. Noissa on pointtina se, että ne vilkastuttaa pään verenkiertoa ja vaikuttaa sillä lailla :). Vaikutus ei varmasti ole mikään superi, mutta parempi kuin ei mitään.
   Oi, tosi kiva kun vinkkasit noista lisäravinteista! Pitää käydä ostamassa, tällä hetkellä syön vaan d-vitamiinii ja omegaa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *