HIUSTEN MUUTOS OLAPLEXILLA

Kuulin ensimmäisen kerran Olaplex hiustuotteesta viime keväänä. Jo silloin mietin että WOW! Keino vaalentaa hiuksia ilman niiden vaurioitumista, kyllä kiitos! Hiukseni ovat monta vuotta olleet mustat, tummanruskeat tai tummanruskeat vaaleilla raidoilla. Nyt ajattelin, että on aika muutoksen. Olaplex muutosta Joensuussa minun kanssa lähti tekemään parturi-kampaamo Salon Barock.

Salon Barock oli ensimmäinen Joensuulainen kampaamo mihin rantautui Olaplex hoito. Asiakkaita virtaa kauempaakin, enkä ihmettele. Kokemuksen huomaa ja tunsin oloni parturinpenkissä viihtyisäksi, eikä kertaakaan tullut oloa ”mitähän tästä tulee”.

Lyhyesti sanottuna Olaplex on Yhdysvalloissa lanseerattu ja patentoitu tuote, jolla mahdollistetaan yhä isompien muutosten tekeminen ilman hiusten vaurioitumista. Aine korjaa hiuksen kuitukerroksen rakennetta ja estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä. Idealogia onkin se, että hiukset tuntuvat rajusta käsittelystä huolimatta paremmilta kuin ennen värjäystä. Minulla se ainakin piti paikkansa.

olaplexennen

olaplexennen2

Ensin keskustelimme mitä toiveita minulla on ja miten se käytännössä tapahtuu. Lähtökohtani oli kotivärjäyksellä turmellut, läikikkäät ja todella kuivat korppuiset latvat. Hiusten suhteen olen aina ollut melkoisen pihi, ja olen luottanut kotivärjäyksien voimaan jo monta vuotta. Tulos on omaan silmään ollut värjäyksien jälkeen aina ”ihan jees”, mutta itsehän en edes näe takaraivoani. Joten kun katsoin ennen kuvia epätasaisuuksineen ja läiskineen, tajusin ettei kotivärjäys ehkä olekaan se fiksuin veto. Päänahkani on nykyisin myös herkkä, joka luultavasti johtuu vuosien kotivärjäys rumbasta. Kotiaineet kun eivät ole mitään hellävaraisia, eniten allergisoivia ovatkin nimenomaan tummat hiusvärit.

Hiusten latvat pätkäistiin ensin raakaleikkauksella jonka jälkeen Outi teki ensimmäisen vaalennuspesun. Olaplexia käytettiin alusta loppuun läpi käsittelyprosessin. Aine on siitä hyvä, että sitä voidaan käyttää lisäaineena monissa eri väriseoksissa. Vaalennuspesun yhteyteen käytettiin Olaplexin 01. vaihetta sekä muissa vaiheissa pari kertaa 02. vaihetta.

Väripesun ensimmäisen vaiheen jälkeen hiukseni olivat todella kupariset. Silittelin hiuksia ja wouwottelin jo siinä vaiheessa miten hiukset eivät olleet yhtään kuivat.  Reilua kuparisuutta taitettiin pois violetilla sävyllä, jonka jälkeen Outi laittoi tyvivärin sekä raitoja. Hän tarkkaili hiuksieni reaktioita läpi prosessin ja teki jo matkan aikana tarvittavia ennakkokorjaustoimenpiteitä. Tarkottaen sitä, että Olaplexia käytettiin myös välivaiheessa ensimmäisen pesun jälkeen, koska hiukseni olivat sen verran kuivat. Se kertoo kampaajan ammattitaidosta todella paljon, kyky lukea ja tarkkailla hiusten reaktioita läpi prosessin.

olaplexjälkeen

olaplexjälkeen2

olaplexsalonbarock

olaplexennenjälkeenjoensuusalonbarock

salonbarockolaplex

Viimeiseksi fiksattiin leikkaus loppuun ja sain pari hoitoainetta kotiin. Olaplexin 03. vaihetta suositellaan käytettäväksi kerran viikossa. Keltaisuutta taittavaa hoitoainetta olen nyt käyttänyt jo muutamia kertoja.

Ilme on niin paljon fressimpi, nuorekkaampi ja elävämpi. Ei ole ikävä kuivia korppulatvoja ja ihon sävykin näyttää jotenkin paremmalta. Tavoitteena on saada kesää kohden ilmettä viileämmäksi, mutta nyt antaa kutrien levätä hetki ja taitan sävyä keltaisuutta poistavalla hoitoaineella.

Salon Barockin facebook sivuilta löytyy kätevä nettiajanvaraus ja saatavilla on ilta-aikojakin. Toimistotyöaikaa tekevälle ihan ehdottoman hyvä juttu! Nettiajanvarauksia suosin aina mikäli siihen mahdollisuus on, niin käteviä. Kampaamo löytyy Niskakatu 30:sta ja sinne oli helppo löytää. Vaikka itse olen Joensuussa asunut vaikka kuin kauan, uuteen paikkaan meneminen aina jännittää, koska miulla on niin huono suuntavaisto. Anttilalta ammattikoulu Otsolaa kohti niin pitkälle, että tien oikealla löytyy Salon Barock.

TP5D6347

Sain teillekin jotain kivaa; SALON BAROCKISSA HIUSTENLEIKKAUKSET -15% SANOMALLA KOODIN FIT FAT MAMA. Voimassa maaliskuun loppuun.

Suosittelen, uusi hiustyyli piristää <3. Kiitos vielä tätäkin kautta Outille!

Mitäs mieltä olette uudistuneesta Tiinasta :)?

 

Yhteistyössä Salon Barock

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (27)
  1. Tiina / Fit Fat Mama
   22.2.2016, 22:15

   Kiitos nimetön 🙂

 1. Paljon maksoi käynti? Tai maksaisi ilman aleja?

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   22.2.2016, 22:16

   En itseasiassa tiedä paljon normihinta olisi ollut. Sovittiin tietty hinta :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *