Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Hiusten liukuvärjäys kotona

Pitkästä aikaa kahden postauksen päivä.

Kerroinkin hiustyylejä  postauksessa, että ostin Ferian liukuvärin. Eilen laitoin värin päähän ja pistin peukut pystyyn että homma onnistuisi. Olen hiusjutuissa pihi ja värjään mieluummin itse. Jos menee pieleen, niin ei elämä siihen kaadu.

Liukuväreissä oli kolme vaihtoehtoa joista 2 oli tarkoitettu ruskeille hiuksille ja yksi vaaleille. Valitsin numero 1, jonka tuoteselosteessa lukee:

”Wild Ombré on uusi ja jännittävä tapa luoda look, jossa vain hiusten pituudet ja latvat on vaalennettu. Saat säihkyvän kontrastin hiustesi ylä- ja alaosaan. Ainutlaatuisella Expert Brush -harjalla teet liukuvärjätyn lookin helposti. Harja sopii kätevästi myös raitojen tekoon.”
lähde 

Olen monet kerrat tehnyt vaaleita raitoja joten oli kiva kokeilla kerrankin jotain uutta.

Pakkauksessa oli opasteet aineen levitykseen eri hiusmalleille. Myös käyttö-ohje oli todella selkeä.

Ensin hiukset jaettiin kahteen osioon. Vaalennusjauhe, kehitysemulsio ja vaalennusvoide sekoitettiin keskenään ja seos levitettiin pakkauksessa mukana tulleella harjalla päähän. Harjaan piti laittaa niin paljon seosta, että se oli kokonaan emulsion peitossa. Seos haisi todella voimakkaalta, eli aika tujua tavaraa.

Ohjeen mukaan levitys olisi pitänyt aloittaa takahiuksista, mutta itse levitin etummaiset hiukset ensin.Levitys oli todella helppoa ja ainetta oli riittävästi. Ainetta itseasiassa jäi ylikin kun miulla on aika ohuet hiukset.

Ohjeessa sanottiin vaikutusajan olevan 25-45 minuuttia, riippuen miten intensiivisen tuloksen haluaa. Itse pidin mössöä päässä 35-minuuttia.

Lopputulos. 

 

Alkuperäinen toive miulla oli, että latvoista olisi tullut blondit. Lopputulos tälläisenään on kuitenkin kivempi ja luonnollisempi. Muut hiukset ovat kuitenkin mustat, joten kontrasti täysin vaaleaan olisi ehkä ollut liikaa.

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluat helposti, edullisesti ja suht nopeasti vaihtelua hiuslookkiin. Käsittely oli aika ätäkkä latvoille joten levitin värjäyksen jälkeen runsaasti hiusöljyä ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Mitä mieltä olette? Oletko itse liukuvärjännyt hiuksiasi?

-Tiina

Kommentit (15)

 1. Emmi // And Something Daily

  Tulipa kivat! 🙂

  ..Vaikka sie ehkä tiedät miun näkökulman näihin kotivärjäyksiin 🙂

  • Tiina FitFatMama

   Kiitos :).
   Nojoo jos iteki oisin ammatiltani kampaaja niin suhtautuminen vois olla eri kotivärjäyksiin :).

 2. Emmi // And Something Daily

  Ja miulla oli liukuväri vuosi sitten, nyt on vähän liukuvärin tyyppinen värjäys 🙂

 3. Chardonnay

  Mä en koskaan ymmärtänyt tätä liukuvilitystä ja juurikasvun ihannoimista (josta saa varnaan carrie bradshawta kiittää), mut kieltämättä oon välillä miettinyt, et pitäiskö tälle omalle tukalle edes jotain tehdä.. Toisaalta en kyllä edelleenkään tykkää että vain osassa tukasta on väriä, raidat on eri asia.
  Sori tälläinen negatiivinen asenne, hyväthän noista sinun hiuksistasi tuli! 🙂
  Kivaa piristystä kevääseen, mut pitäis kans jotain tehdä!!

  • Tiina FitFatMama

   Miekää en tykkää sellasesta juurikasvu luukista, sen takii laitoin vaan nuo latvat aika alhaalta :).
   Keväisin aina iteki kaipaan jotai uutta hiuksiin 🙂

 4. Anonymous

  Sopis paremmin jos sul ei ois mustat hiukset

  • Tiina FitFatMama

   No mut tuopahan edes vähän pirteyttä mustaan :).

 5. Pia

  Kivat tuli 🙂 Mä ku hermostuin mun mustaa tukkaan ni aattelin ostaa tollasen mut silloin niitä ei saanut mustalle tukalle noita värejä ja kävin sitten ostamassa värinpoiston xD No onneks mulla on vielä hiukset päässä tuon jälkeenkin 😉

  • Tiina FitFatMama

   Värinpoistoilla mieki oon leikkiny monta kertaa :D. Ne rasittaa kyl hitoksi hiuksii, mut mustasta ei saa muun väristä ilman ärtsyjä aineita :s

 6. Taija

  Miulla oli kesällä mustanruskeaan tukkaan liukuvärjäys, jossa latvat oli aika vaaleat ja ne sitten shokkivärillä violetiksi (kampaajalla teetin). Kivat olivat, mutta kuukauden parin kuluttua latvat olivat todellista haperoa. Nyt on sitten 15 senttiä lyhempi tukka 😛

  • Tiina FitFatMama

   Oih, ikävää jos latvat on menny niin huonoiks :/
   Mie oon laittanu hiusöljyy päivittäin ja latvat tuntuu ihan jeessiltä :).

 7. Punttimimmi

  Mä itse käytin tota samaa väriä ja olin tosi pettynyt! Mulla oli jo valmiiksi vaaleammat latvat ja tuosta pakkauksesta kun saa käsityksen että saisi nätin blondin tukan. Joopa, tosi hienot kusenväriset latvat oli, vaikka vielä toisen kerroksen väriä laitoin että vähän helpottaisi. Jatkossa siis jos liukuväriä haluan niin tuumasin että tulee varmaan halvemmaksi mennä suoraan kampaajalle kuin kotona usean purkin kanssa säätää että saisi kivan sävyn 🙂

  • Tiina

   Höh voi harmi :/. Kusenkeltaset hiukset on tuttuu miulleki ku joskus tein värinpoiston :D. Tolla tuli kuitenki hyvät 🙂

 8. SUOSITUIMMAT POSTAUKSET! – Fit Fat Mama

  […] 1. Hiusten liukuvärjäys kotona […]

 9. BLOGIN SUOSITUIMMAT POSTAUKSET – Fit Fat Mama

  […] Hiusten liukuvärjäys kotona […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.