Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Herkulliset Voileivät Vohveliraudalla!

Kivaa sunnuntaita! Huh tätä hiljaisuutta. Siskoni oli poikansa kanssa käymässä ja meteli kotona oli aikamoinen kun pojat pistivät leikiksi. Itsekin villiinnyin älämölöimään aikalailla, sori naapurit haha! Meillä kerkesi olla hirveä kriisi päällä kun Eetun rakas pupu oli kadonnut. Etsittiin koko kämppä läpi ja oltiin jo luovuttu toivosta, mutta löysin sen sitten liinavaatekaapista. En tiedä miten se sinne eksyi, mutta onneksi löytyi!

Sitten otsikkoon. Viikonloppuisin miusta on ihana panostaa enemmän aamu -ja iltapaloihin.. Etsiä jotain vaihtelua tylsälle munakas/puuro/leipälinjalle. Puhuttiin työkaverin kanssa viime perjantaina jostain syystä voileipägrillistä ja hehkutin hälle miten tein aikoinaan koti-kotona usein sandwishejä vohveliraudalla. Heti perjantai illalla kokeilin vuosien jälkeen samaa taktiikkaa ja voi nam miten hyvää siitä tuli!

ruisleipä sandwitch

Lössöleipää meillä ei syödä, joten paahtoleiväksi valittiin täysjyväleipää. Kokeilin paahdettua leipää myös tummalla ruisleivällä ja kummatkin maistui niin hyvältä.

IMG_9836

Vohveli-tai voileipägrillin lisäksi tarvitset

Leipää (joko paahtoleipää tai tummaa, pehmeää ruisleipää)

Margariinia

Raejuustoa

Kinkkua

Juustoa

IMG_9843

voileipä

Laita rauta kuumenemaan. Voitele toinen leivistä margariinilla ja ripottele päälle raejuustoa. Laita päälle kinkku sekä juusto. Aseta leivät päällekkäin ja puolita leikkaamalla kulmasta kulmaan jolloin leivistä tulee kolmion malliset. Paahda leipiä sen verran, että juusto sulaa.

Unohdettu, mieleenpalannut namnam leipä! Tämä käy kiireettömän päivän joko aamu, väli tai iltapalaksi. Ei olla varmaan ainoita joilla vohvelirauta on tullut hankittua ja loppujen lopuksi pölyttyy kaapissa. Kiva keksiä sillekin hyötykäyttöä 🙂

Kivaa itsenäisyyspäivää <3.

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.