Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HELPOMPAA VERKKOKAUPPA OSTAMISTA

Nyt kun joulun ostomania on ohitse, edessä on alennusmyynnit. Alennusmyynneistä voi löytää vaatteita ja muita tuotteita todella isoillakin alennuksilla. Mutta eri verkkokaupoissa surffailukin voi vielä yllättävän paljon aikaa. Kaikki mikä helpottaa, nopeuttaa ja selkeyttää on aina plussaa. Kun kysymyksessä on vaatteiden shoppailu, niin otan ehdottomasti sen helpoimman reitin vaikeamman sijaan.

Olen aikaisemminkin kertonut blogin puolella siitä, että hoidan ostokset nykyisin mieluiten netin kautta. Keskustaan lähteminen kahden lapsen kanssa ei ole nimittäin mikään pala kakkua. Stresssittömämpää on hoitaa shoppailut kotoa käsin eri verkkosivustojen kautta. Ongelma nettikaupoista ostamisessa on kuitenkin valikoiman laajuus. Itsellä ainakin iskee ahdistus mikäli hakutuloksia tulee monta sataa etsiessä tiettyä vaatetta. Ei siinä oikein jaksa keskittyä pläräämään jokaista tuotetta läpi. Maksutavat myös vaihtelee verkkokaupoissa. Itse suosin joko verkkopankin kautta ostamista, mutta jotkut taasen voivat tykätä ostaa vaikka laskulla.

Postauksessa kerron yhteistyössä verkkokauppoja.fi :n kanssa heidän sivustosta, jossa hakutoiminnoilla voi tarkentaa verkkokauppoja esimerkiksi maksutavan perusteella.

Vaatekauppoja löytyy netistä pilvin pimein, kuten kaikki tietää. Vaatekauppoja.fi sivusto on kerännyt sivulleen laajan kattauksen eri vaateverkkokauppoja joita voi hakea monipuolisten toimintojen avulla. Kategoria osuudesta mitä haluaa netistä löytää, esimerkiksi kengät, naisten vaatteet, takit ja lapset. Kategoria sekä merkki ovat yleisempiä hakuominaisuuksia, mutta mikä oikeasti myös vaikuttaa ostokokemukseen, haluun ja selkeyteen voi myös vaikuttaa on vaatteiden toimitustapa; sivustolla voi hakea nimittäin vaatekauppoja toimitustavan mukaan! Haluaako asiakas tuotteen mieluiten postiin, pakettiautomaattiin vai onko kenties kotiinkuljetus paras vaihtoehto. Tuollaista hakuvaihtoehtoa en ole itse muilla sivustoilla nähnyt aikaisemmin, kätsää! Toimitusaika voi myös vaikuttaa ostohalukkuuteen ja sivustolla näkee myös verkkokauppojen toimitusajat. Itse rakastan uusien tuotteiden hypistämistä, joten mitä nopeampi toimitustapa -sitä parempi.

Lasten kanssa ulkoilu on lähes päivittäistä, ja yksi missio itselleni on löytää alennusmyynneistä sopivia ulkoiluvaatteita. Mäenlaskukin sujuu mukavammin kun ei ole oma peppu jäässä parin mäen jälkeen. Tällä hetkellä olen vähän väli koossa kun omat ulkoiluhousut ovat liian pienet, mutta miehen ylimääräiset housut tippuu melkein päältä kiristyksistä huolimatta. Fjällraven on ainakin laadukas merkki jolta löytyy laadukkaita ulkoiluvaatteita. Miehellä on Fjällraven pipo sekä ulkoilutakki ja on tykännyt niistä paljon. Jotenkin vaan kun on kysymys omista ulkoiluvaatteista, piheys meinaa iskeä…toisaaltaan kun ostaa kerralla kunnollisen, käyttöaika voi olla monta vuotta, joten vuodelle ja päivälle jaettuna hinta ei tunnukaan enää niin pahalta.

Miehellä Fjällravenin housut, Icebugin kengät ja Tommy Hilfigerin pipo.

Itsellä pakkassäällä Tommy Hilfigerin takki, Calvin Kleinin pipo ja Eskimon kengät.

Tein muutaman testihaun tuotteista, jotka ovat itselleni alennusmyynneistä ajankohtaisia etsittäviä. Fjällraven merkin perusteella tuli 3 eri verkkokauppaa. Toimitusajat vaihtelivat verkkokaupoissa 3-10 päivän välillä, toimitusmaksut edullisissa tuotteissa 4,9e – 7,9e välillä. Sivustoja pystyi myös arvostelemaan tähtiluokituksen perusteella ja tottakai mieluiten valitsen kaupan jossa on korkea tähtiluokitus.

Toinen testihaku jonka tein, oli kengät. Niin tarvitsisin pitkävartiset ja pitävät talvikengät lumihangessa tarpomiseen. Pulkkamäkeen olen pukenut pari kertaa tyhmänä lenkkarit ja lumi on heti tullut läpi. Loppu mäenlasku sujui sitten jäisillä jaloilla. Maksutavaksi lasku sekä verkkopankki, toimitustavaksi postin sekä pakettiautomaatin, tuotemerkiksi timberland, ecco ja tommy hilfiger. Hakutuloksia tuli 30kpl. Tarkensin haun 4-5 tähtiluokitukseen ja tuloksia tuli 18kpl. Sivustojen kohdalla luki myös erikoistarjoukset, kuten esim. mikäli verkkokaupassa on menossa alennusmyynnit. Helpottavaa!

Eikun sormet syyhyten verkkokauppoja pläräilemään, toivottovasti tämä oli teillekin aikaa helpottava vinkki verkkokauppa osteluihin!

Yhteistyössä vaatekauppoja.fi

en hyödy linkkien klikkaamisesta.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.