Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HEI HEI SYYSKUU

Kuukausikatsaus syyskuusta kun lokakuu jo porskuttaa loppupuolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vauvan syntymisen jälkeen päivät hujahtaa hirmuista vauhtia, niin tekee kyllä hyvää itsellekin pysähtyä hetkeksi ja palata taaksepäin; mitä sitä tulikaan kuukauden aikana tehtyä. Onneksi on instagram johon aktiivisesti kuvia räpsin, pää on nimittäin sen verran lahoontunut ettei ilman kuvien katsomista mieleen muistuisi enää lähes mitään. Elokuun kuulumiset voit lukea täältä.

Syyskuussa postasin 14 kertaa. Suosituimmat postaukset olivat vatsa viikko synnytyksen jälkeen, ensimmäinen viikko vauvan kanssa ja synnytyskertomus.

SYYSKUUSSA…

Oli paljon juhlia. Ensimmäisenä syyskuun viikonloppuna Eetun kaverin 4-vee synttärit, sitä seuraavana miehen kummitytön 6-veet, sen jälkeen Eetun 4-vee partyt ja itse täytin 28.

Ensimmäinen kerta julkisella paikalla synnytyksen jälkeen oli Hoplopin avajaisissa. Vauva nukkui melkein koko ajan, sitten heräsin ja kävin imettämässä. Eetu ja me tykättiin hoplopista kyllä tosi paljon, käytiin siellä toisenkin kerran pari viikkoa sitten. Plussaa ravintolapuolen perällä oleva rauhallinen tila jossa sai rauhassa imettää.

Käytiin koko porukalla kaupungilla ja sitten kävin toisena viikonloppuna vauvan kanssa kahdestaan kaupungilla. Ai että teki hyvää! Vaikka parkkipaikalla kun vauva huusi täyttä ja kiipesin takapenkille syöttämään mietin, että mitäköhän tästä meinaa tulla. Mutta hyvin meni! Miina heräsi vain kerran ja sekin oli sopivasti pukukopissa jossa sitten syötin ja neiti nukahti. Aikamoisella vauhdilla ja tehokkaasti sain käytyä monessa kaupassa. Ostin mm. ristiäisiin itelle mekon ja bodyshopista tuotteita.

Mies oli pari viikkoa vauvan syntymisen jälkeen kotona ja ensimmäinen arkipäivä yksin hieman jännitti. Meni kuitenkin onneksi hyvin.

Miinan kummit käyttivät Eetua tapahtumassa jossa oli mm. poniajelua. Oli niin kiitollinen olo <3.

Kävin pari kertaa koiran kanssa ihan kahdestaankin ulkona lenkillä.

Söin lähes kaikki ruuat lusikalla. Niin helpompaa kun vauva sylissä samalla.

Oltiin koko porukka flunssassa. Miinallakin nenä oli ihan räkäinen pari viikkoa 🙁

Kuukauden paras herkkubongaus; lakritsi daim! Ihan sairaan hyvä nam!

Ostettiin lämpöpussi joka helpottaa lähtemisiä niin paljon! Pussin saa vaunuihin tai turvakaukaloon. Bebelle hattu ja hanskat, pussiin ja menoks.

Miinalla oli neuvola jossa saatiin tietää hänen kasvaneen hurjaa vauhtia <3.

Sitten ihan perusarkeilua. Vauvaa kävi läheiset moikkaamassa. Ensihetket saatiin ja haluttiin olla ihan keskenämme ja saatiin syklitettyä vierailut aika kivasti ettei alussa tullut kaikki kerralla käymään :). Ensimmäiset päivät on kuitenkin ikimuistoisia joten haluttiin pitää ne ihan meidän kesken.

Syyskuu meni todella vauhdilla ja nyt tosissaan lokakuukin porskuttaa jo loppupuolella. Päivät meni osittain ihan sumussa, niin teki hyvää miettiä mitä sitä tulikaan syyskuussa tehtyä.

Kivaa päivän jatkoa <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. A

  Moi! Voisitko tehdä postauksen mitä äidille (tai miksi ei vauvallekin, muuta kuin vaatteet..) kannattaa hankkia kotiin valmiiksi synnytyksen jälkeen?

  Ja osaistko neuvota mitä pedata unipesään, jos meinaan nukuttaa vauvelia siinä alkuvaiheessa äp laatikon sisällä? Vissiin ei tyynyt ainakaan tarvii olla. Itselläni esikoisen la kuukauden sisällä 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos postausideasta, voin miettiä ja toteuttaa :)!
   Unipesään en itse laittanut mitään alustoja kun materiaali tuossa on miellyttävä iholle, jos haluaa niin voi toki laittaa vaikka pienen lakanan :). Pahimpina puklaus kausina laitoin harson suojaamaan unipesää. Tyynyä ei noin pienellä tarvitse :). Oi ihanaa, onnea tulevasta pienestä ja tsemppiä loppuodotukseen <3

 2. Nappi

  Meillä oli pikku mies myös räkänen.. on niin hankala kun toisella on vaikea olla. Löysin nenäimurin ja avot! Kylläpä oli hyvä vekotin! Suosittelen. Käy lukeen lisää, jos ei oo tuttu http://www.nenaimuri.fi. Apteekista ostin omani 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo meiĺläki on onneks nenäimuri,sillä ollaan imetty :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.