Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HEI HEI LOKAKUU

Taas on yksi kuukausi takanapäin ja tässä katsaus mitä meidän perheen lokakuuhun kuului. Kaikki kuvat tuttuun tapaan instatililtäni @fitfatmamatiina

Suosituimmat postaukset olivat Helppo ja nopea jauheliharuoka, Syön ihan päin persettä ja Lapsen nimeksi tuli. 

Myy sai ristiäisissä oman nimen ja neidistä tuli Miina Bea Neelia <3.

Ennen ristiäisiä värjäsin hiukset kotona ehkä kymmenessä minuutissa,lopputulos oli ihan jees;tosin otsa,kaula ja korva jäi ihan mustaksi. Piti nimittäin hurauttaa tökötti pikavauhtia päähän kun vauva tuli levottomaksi. #vainäitijutut vol sata.

Eetu ja kummipoikani riehuivat Hoplopissa.

Sitten paljon paljon ihan vaan Vauva-arkea isolla Aalla. Lounas lattialla lusikalla syöden ja yritin nukuttaa vauvaa samalla,että ennättäisin neuvolaan ajoissa. Miina oli alle 2-kuukautta, päivä oli ollut todella huono ja rupesin vaan vollottamaan neuvolassa.

Nukkuva bebe on jotain maagista <3.

Pieni ja pippurinen -kuten äitinsäkin :D.

4v ja mies menivät keskenään leffaan ja mie neidin kanssa ystävieni luokse brunssille.Miina nukkui koko syömisen ajan,oli ihana syödä kahdella kädellä ja vaihtaa tytsien kanssa kuulumisia <3.

Kävin pari kertaa muksujen kanssa linkillä keskustassa.Vähän jännitti,mutta aika hyvin meni. Isoin stressi oli keretä ajoissa pysäkille hah!

Ekan kerran kävin myös neidin kanssa kahdestaan menolla, kun pyörähdin Perheentalolla vauvamiitissä. Hauskaa miten paikka ei ollut muuttunut laisinkaan sitten esikoisen vauvavuoden.

Liikunta oli pelkästään muutamia vaunulenkkejä ja pari yksin käppäilyä koiran kanssa.

Ulkoilin jonkinverran,enemmänkin olisi voinut. Yht’äkkiä vaan tajusi,että syksy oli jo melkein ohi. Ihan lokakuun viimeisillä päivillä tuli maahan ensilumikin,Eetu oli ihan liekeissä!

Lue myös hei hei syyskuu , hei hei elokuu ja hei hei heinäkuu

Kivaa perjantaita <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

  1. Hips

    Onks se toka nimi siis Bea vai Beea?

    • Tiina / Fit Fat Mama

      Bea, tullu kirjotushärö 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.