Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HEI HEI HEINÄKUU

Jälleen on kuukausikatsauksen aika. Heinäkuu oli siitä merkityksellinen, että hyppäsin oravanpyörästä pois. Pidin ensin kesälomaa 3-viikkoa, kunnes äitiysloma alkoi 24.7. Postasin 14 kertaa, instagram kuvia videoineen tuli otettua ihan hitokseen -en jaksanut edes laskea haha! Kesäkuun koosteen voit lukea täältä

Heinäkuussa…

Alku heinäkuu oli ihanan lämmin <3! Summer to do listalla on käydä ainakin kerran Vesikioskin pullavohvelilla ja heti loman aluksi käytiin syömässä kyseiset herkut. Aurinkoisina päivinä oltiin paljon ulkona ja sain hyvän brunankin aikaiseksi.

Heinäkuun yksi minimiehenkin mieleenjäävistä jutuista oli reissu Saimaan hotelli-kylpylään jonka läheltä löytyi myös Angry Bird puisto. Ihana hotelli, varmasti tullaan menemään joskus toistekin.

Sadepäivänä käytiin koko perheen kanssa leffassa ja pitsalla.

Extempore mökillä saunomisreissu ystävien kanssa oli rentouttava. Näin myös pitkästä aikaa toiselle paikkakunnalle muuttanutta mammaystävää kun he kävivät meillä kylässä, oli ihana hölöttää <3. Näin myös monen vuoden takaisen työpaikan työkavereita ja oli ihan huippua. Kivoja kaverikokoontumisia 🙂

Käytiin miehekkeen kanssa treffeillä, leffaa ja kotona tehtiin parempaa ruokaa.

Sitten tietysti Vekararock! Oi että sattui ihan mahtava sää silloin. Esiintyjänä oli Kikattava Kakkiainen. Sitä seuraavana viikonloppuna oli ilosaarirock, toiset ryyppäs ja rellesti -me käytiin kirjastossa haha!

Yhtenä aurinkopäivänä käytiin Karinan luona viettämässä kesäpäivää. Heillä on aivan ihana piha jossa mm. leikkimökki, leikkipaikka ja oma ranta. Lapset leikki ihanasti ja oli mukava vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

Siskonpoika oli meillä yökylässä ja serkukset oli taas aivan mainioita <3.

Käytiin miehen serkun häissä. Miusta on tullut ihan vollo kun melkein rupesin pillittämään kirkossa.

Pesin beben kaikki vaatteet valmiiksi, kasattiin pinnasänky, pesin tutit yms. Pesänrakennusvietti putkahti päälle. Masu kasvoi ja kerroin myös neuvolakuulumisia.

Sain olla lähes koko päivän yksin kotona <3. Minimies pyysi päästä mummolaan yökylään ja miehellä oli meno 14-21 joten sain olla työpäivän verran yksin kotona. Tällä kertaa en kuluttanut siivoukseen aikaa kuin hippusen. Kirjaimellisesi makasin sohvalla ja söin jätskiä. Kävin pitkän kaavan mukaan suihkussa, laitoin naamion sekä kasvoille,hiuksiin sekä vartalolle. Ai että. Must do juttuja ennen vauvan syntymää miulla oli saada olla yksin kotona ja syödä jätskiä sohvalla katsoen ohjelmia on nyt toteutunut, joten olen happyhappy.

Käytiin mökkeilemässä. Grillattiin, saunottiin, syötiin ja käytiin poimimassa metsämansikoita. Puhelin pysyi aikalailla poissa, relax.

Pidettiin myös uuden Kodin kunniaksi pienimuotoiset kahvittelut lähisuvulle.

Mm. tollasta puuhattiin heinäkuussa. Tulipa koostetta tehtäessä hyvä mieli. Kuukauteen on mahtunut myös ihania, aurinkopäiviä eikä pelkästään pilvistä sade-uhkaa. Nyt valitettavasti miehen loma loppui ja nyt alkoi uudenlainen arki.

Saitko itse lomailla heinäkuussa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (7)

 1. Emma

  Miten paljon kivoja juttuja onkaan mahtunut siun heinäkuuhun! Mie jäin lomalle heinäkuun puolen välin jälkeen ja ekaan viikon kulutin lähinnä siivoukseen – nyt on niin siistiä, että huh 😀 Konmari kirja oli petollinen.. Nyt aion nauttia lomasta vain seuraavat kaksi viikkoa <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kuukausikatsaukset on kyllä siinä mielessä kivaa kun tulee huomattua mitä kaikkea mukavaa sitä onkaan tullut tehtyä,eikä vaan niitä ”pelkkiä pilvisiä sadepäiviä” niinkuin monet manaa heinäkuusta :). Ohoh no sit oot varmasti kunnon suursiivouksen tehny ja loppuloman rentoutuminen ehottomasti ansaittu :). Joo itekin oon lukenu Konmari kirjan, oli kyl ihan huippu! Niitä metodeita oon mm. vaatteiden suhteen noudattanut ja vähentänyt huomattavasti heräteostoksia 🙂

 2. Päivi

  Minunkin lomaan kuului parin kaapin perusteellista järjestämistä, niitä ei nimittäin normi työpäivän jälkeen jaksa setata läpi, ei niin millään. Kirppispaikka on myös varattu syyskuulle, olen kerännyt roinaa pikku hiljaa keoksi, hinnoittelu rumba siis alkakoon myös pikku hiljaa… mut noi kaappien siivoukset piti kyl suorittaa kerralla kuntoon 🙂 lomalla on myös vingutettu visaa ja harjoiteltu volttia trampalla 👍👍 ym jännää 🙂 hauskoja H-hetken odotteluja sinne päin!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Miekin sain just buustin käydä kaappeja läpi, omia vaatteita yms ei olekaan enää onneksi mitä laittaa kiertoon kun ne ennätin katsoa edellisissä muutoissa läpi, mutta Eetun pieniä vaatteita on paljon mitä pitäisi saada myytyä :). Tramppa on kyllä huippu, meillä ajatuksena ensi kesäksi hankkia sellainen :). Kiitos Päivi 🙂

 3. Karina

  Oli mukava saada teidät kylään <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Oli kiva käydä <3. Mielellään tullaan toistekin, lapsetkin leikki tosi hienosti 🙂

 4. HEI HEI LOKAKUU – Fit Fat Mama

  […] Lue myös hei hei syyskuu , hei hei elokuu ja hei hei heinäkuu […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.