HEI HEI ELOKUU

Syyskuu, ensimmäinen virallinen syksykuukausi. Outoa. Tällä kertaa otan syksyn vastaan iloisin mielin, muistuu mieleen viime syksy johon sisältyi mm. paljon ulkoilua kirpsakassa syyssäässä. Mutta askel taaksepäin, mitä meidän elokuuhun kuului? Heinäkuun kuulumiset voit kurkata täältä.

Elokuussa postasin 17 kertaa, muutaman enemmän kuin yleensä ja sisällössä oli raskausjuttuja melko paljon. Se olikin viimeinen kuukausi pallomahalla.

Alkukuusta sai nauttia vielä hieman kesästä. Ostettiin mansikoita pakkaseen asti ja sain vielä viimeiset brunat otettua takapihalla.

Eetulla alkoi uudessa päiväkodissa osa-aikainen hoito.

Ostettiin grilli, tai mikä muurikkapannu onkaan. Kokkailtiin piffiä ja tehtiin muurinpohjalettuja -nam!

Shoppasin vähän sekä netistä että kaupungilta. Kävin ihan yksin keskustassa, aa että.

Käytiin sällin kanssa Äiti-poika kaupunkitsillaillulla uuden ihanan lastenvaatekaupan Kaarto Kids & Lifestyle avajaisissa. Ihana kauppa <3! Lapselle leikkipaikkakin, Eetu leikki automatolla ja mie hypistelin ja ostin Po No design:n pannan Myylle ja itselle ponnarin. Ylemmässä kuvassa näkyvä pääskymekko on myös sieltä kaupasta ja sen lisäksi mm. vimmaa löytyy paljon. Huippua, että Joensuusta vihdoin saa Suomalaisia lasten/naistenvaate merkkejä :). Avajaisten lisäksi käytiin myös Arnoldissa.

Käytiin moikkaamassa meidän Saajo-koiran pentuja <3.

Tein muutamia keittiöfaileja, esim. karmeita sämpylöitä :D.” Onko toiveita mitä tehdä tänään? Älä ainakaan ruokaa”

4

Mahakuvia räpsin toki muutamia kun tiesin hetkien olevan vähissä. Postasin raskausviikko 39+1 videon muodossa.

Käytiin minimiehen kanssa pari kertaa lähimetsässä mustikoita poimimassa. Eetu leikki, että hän etsi Smurffikylää ja mie ähisin ja poimin mustikoita maha pystyssä.

Vietin omaa aikaa kun lapsi oli hoidossa.

Kävin pitkästä aikaa akupunktiossa. Aa että teki hyvää!

Jouduin menemään pyörällä ultraan kun miehellä oli auto. Meni onneksi ihmeen hyvin

Kuvatekstinä oli ”waiting for you”. Viimeinen instakuva ennen vauvaa. Olin tuossa vaiheessa synnytyssalissa ja toivoin supistusten tihentymistä.

24.8 meidän Myy syntyi <3

Sitten vietettiin ensimmäistä viikkoa vauvan kanssa.  Sain myös ihanan paketin jossa oli tuotteita miulle ja vauvalle <3.

Syyskuussa luvassa on ainakin meidän minimiehen 4-vee synttärit ja itse täytän 28. Ou mai, kaksi vuotta enää kolmeenkymppiin.

Kivaa vkl <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

 

Kommentit (4)
 1. Minnea/Minnean muruja
  11.9.2017, 09:33

  Kivalta ja tapahtumarikkaalta vaikuttaa teidän elokuu 🙂 Ja mikä ihana päätös, kun pieni Myy saapui maailmaan <3
  Toivottavasti syyskuu on teille lempeä!

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   12.9.2017, 20:23

   Moikka Minnea,joo oli kyllä kiva elokuu ja paras huipentuma kun Myy syntyi <3. Kivaa syyskuuta siulleki 🙂

 2. HEI HEI SYYSKUU - Fit Fat Mama
  27.10.2017, 07:30

  […] Kuukausikatsaus syyskuusta kun lokakuu jo porskuttaa loppupuolella, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Vauvan syntymisen jälkeen päivät hujahtaa hirmuista vauhtia, niin tekee kyllä hyvää itsellekin pysähtyä hetkeksi ja palata taaksepäin; mitä sitä tulikaan kuukauden aikana tehtyä. Onneksi on instagram johon aktiivisesti kuvia räpsin, pää on nimittäin sen verran lahoontunut ettei ilman kuvien katsomista mieleen muistuisi enää lähes mitään. Elokuun kuulumiset voit lukea täältä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *