Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HÄRKÄPAPU ROUHESEOS

Härkis on rantautunut kotiimme ja jopa  meetlover mieheni tykkää siitä. Härkis sarjaa on laajennettu myös muihin tuotteisiin ja ostin niistä ensimmäisenä Härkäpapu rouheseosta.

Me emme syö sokerihuttu myslia, muroja tai muutakaan piilosokeriansoja. Puuron sekaan tykkään kuitenkin sekoittaa jotain suutuntumaa antavaa, joten rouheseos kiinnosti myslin tmv. korvaajana.

Paketissa lukee, että tuotteen proteiinipitoisuus on 47% ja kuitupitoisuus 11%. Kaurapuuro pelkiltään ei vie nälkää, eikä 1 valkuaisessa ole niin hurjasti proteiinia joten kiva kun on tullut markkinoille maidoton tuote joka sisältää hyvässä suhteessa proteiinia.

harkapapurouheseos

harkapapurouhe

harkapapu

Härkäpapu rouheseos ei maistu mielestäni paljon miltään, mikä ei ole kuitenkaan mielestäni yhtään huono asia. Tavoitteeni oli löytää lisäproteiinilähde puuroon joka antaa kivaa suutuntumaa maistumatta pahalta ja Härkäpapu rouheseos on siihen tarkoitukseen superi!

Minimies 3-vee eikä meetloveri mieheni tykkää rouheesta (en tajuu), mutta saampahan syödä paketin ihan yksin.

Hintaa on n. 4€ ja ostin ihan Prismasta. Löytyi ylähyllyltä samasta hyllystä kuin myslit yms.

harkapapurouheseosjyva

Pitää kokeilla muitakin käyttötarkoituksia kuin puuron lisukkeena. Paketissa lukee, että voi käyttää vaikka sämpylöihin tai pihveihin. Siistiä!

Oletko itse kokeillut tätä Härkis rouhetta? Mitä syöt sokerimyslin yms. sijaan?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. linda

  Olen tehnyt pinaattilättyjä paketin ohjeen mukaan, toimii 😊 kannattaa jauhaa rouhe ihan hienoksi niin vehnäjauhon määrää voi vähentää reippaasti. Omaan ohjeeseen lisäsin nyös reippaalla kädellä lisää pinaattia.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kuulla että toimii myös pinaattiletuissa :). Mie teen letut aina oman reseptin mukaan ( löytyy haulla pinaattiletut ) , mut pitää laittaa ens kerran noita papanoita mukaan (:

 2. Katja

  Mie oon tehny ite mysliä johon laitoin tätä, ihan sika hyvää! 😊

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tuo on kyllä tosi hyvää, pitääkin ostaa huomenna uusi paketti 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.