Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Halpa ja hyvä meikki x 3

Halvalla ei saa hyvää on joissakin tapauksissa ihan höpötystä. Tässä vinkki halvasta ja hyvästä meikkituotteesta x 3!

Essence tummanruskea luomiväri

Essence tuotteet ovat varmasti halpis meikkituotteiden tunnetuimpia ja itsellä on niistä sekä hyviä, että huonoja kokemuksia. Hyvään kokemukseen kuuluu ehdottomasti tämä my must have tummanruskea luomiväri! Sain hiljattain kyselyä, millä tuotteella meikkaan kulmat ja useimmiten se on tämä. Pigmentti ja pysyvyys on hyvä varsinkin kulmakäytössä. Luomilla ihan ok. Hintaa n. 2e.

W7  Cosmetics contour paletti

Kevyt varjostus kuuluu miulla lähes päivittäiseen meikkaamiseen ja tässä  yksi hyvä ja halpa varjostus tuote. Ostin tämän 1,5 vuotta sitten ja paleteissa on vieläkin tavaraa jäljellä. Tilasin tämän cocopandalta ja hintaa nykyisin 15,85e. Ostin itse tarjouksesta jolloin oli -50%. Miinuksena vain se, että paketin mukana tuli suti, joka oli tosi huono, tuote ei tarttunut sutiin ollenkaan. Laitoin omalla siveltimellä, niin sillä homma toimi hyvin.

Catrice irtopuuteri

Tämä on meikkiboksin uusin halpis, jonka ostin huvikseen testiin. Kyseistä meikkimeikkiä en ollut aikaisemmin käyttänyt ja tästä tuli hyvä ensivaikutelma. Puuterin sävy on kellertävä ja rakenteeltaan irtopuuteri, eli tietenkin jauhemainen. Jotkut irtopuuterit tuntuvat liian kuivattavilta ,mutta tässä koostumus oli hyvä. Plussaa, että tuote on edullisen hinnan lisäksi myös vegaaninen. Catrice tuotteita saa ainakin Citymarketista, josta itsekin tämän ostin. Hinta oli n. 4e

Vinkkaa mikä on siun mielestä hyvä halppis meikkituote!

Lue myös:

Hyvä ja halpa ripsiväri

Top 4 meikkituotetta

Essence -edullista kosmetiikkaa

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.