Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

HAASTATTELU MTV.FI HYVINVOINTISIVULLE

Ensiksi iso iso iso kiitos teille kaikille onnitteluista vauva-uutisiin <3!!!! Olen ihan itkua melkein täällä tihrustanut teidän onnentoivotuksia lukiessani.

Yksi iso asia henkisen hyvinvointini kannalta oli nimenomaan epäonnistuminen raskaaksi tulemisessa. Nyt kun se virstanpylstäs on saavutettu, voin huomattavasti paremmin. Tuntuu kuin olisin taas enemmän itseni. Viikonloppuna nauroin enemmän kuin varmaan kuukausiin.

Kirjoitin vähän aikaa sitten elämästä ahdistuneisuushäiriön kanssa. Sain postauksen jälkeen viestiä Mtv toimittajalta Laura Matilaiselta, joka pyysi voisinko antaa heidän lifestyle sivustolleen haastattelun liittyen burn outiin ja ahdistuneisuushäiriöön. Mielestäni on pelkästään positiivista miten henkiseen hyvinvointiin kiinnitetään enemmän nykyisin huomiota ja sen suhteen ollaan avoimempia. Suostuin siis tottakai haastatteluun.

Otsikko kuului näin;

Ahdistuneisuushäiriö ja burn out ovat opettaneet Tiinalle armollisuutta. ”Kukaan ei saa mitalia siitä, että koko ajan menee ja tekee” 

Kerroin haastattelusta sairauden kulustani aina vuodesta 2015 asti tähän päivään. Juttu oli mielestäni oikein kivasti kirjoitettu ja sen voit lukea kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ. Jutulla on yli 400 jakoa, kiva että ihmiset saa luettua myös ihan taviksien kokemuksia burn outista, eikä vain famous tyyppien.

Raskausjuttuja tulen keskiviikkona kirjoittelemaan, niin huippua kun pääsee kirjoittamaan niistä asioista vapaasti. Edellisestä kun on kuitenkin aikaa 4-vuotta niin tuntuu että kaikki on jo ihan unohtunut…

Tiina joka ei tunne sanaa tabu kantaa eteenpäin ja todellakin hienoa miten media alkaa kertoa henkisestä hyvin -ja pahoinvoinnista avoimemmin.

Oikein kivaa maanantain jatkoa, pus

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Johanna

  Moikka! Todella hyvä haastattelu. Tuo on just hyvä että ” aina ei tarvitse olla tekemässä jotain, voi vain olla”. Tämä huomaa muksuista myös. Mukava heistä on tehdä ja käydä jossain, mutta usein myös sanovat että kiva vain olla kotona leikkiä 🙂 Neljässa vuodessa kerkee yllättävän hyvin unohtaa raskauteen ja vauva-aikaan liittyviä asioita. Miten pieniltä vastasyntyneet tuntuvat! Tässä ihmettelin poitsun 50cm bodya, että miten pieni. Mun poitsu oli vain vajaa 3 kiloa syntyessään. Mukavaa viikkoa 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi Johanna, joo tuon sisäistämiseen on mennyt kyllä hetki :). Mekin tänään esim. leikittiin pitkä tovi lentokonetta että lennätin Eetua ja toinen oli niin onnellinen, aina ei tarttee mennä ja tehhä :).
   Joo Eetu oli kanssa mini syntyessään, 2700g <3. Hänen pikkupikku bodejaan on jonkinverran säilössä, en malta odottaa että niitä pääsee hipsuttamaan <3. Kivaa viikkoa siullekin =)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.