Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Garnier Micellar Cleansing Water

Pesen kasvot aamuin illoin ja mitä enemmän ikää on tullut lisää (ihan kuin olisin joku granny jo hah), sen enemmän olen alkanut kiinnittää huomiota ihon puhdistukseen. Olen laiminlyönyt todella pahasti naaman puhdistusta ja rasvausta, silmänympärysvoiteenkin käytön aloitin vasta pari kuukautta sitten jaiks. Joten nyt on todellakin operaatio Mommy Face kuntoon aika!

Vaikka naaman peseminen ei paljoa vaadi, se silti joskus laiskotuttaa eikä millään jaksaisi alkaa lotrailemaan vedellä. Luin pari kehuvaa tekstiä Garnierin Miselli-vedestä ja ostin sen testiin.

garniermicellarwater2

garniermicellarwater5

Pullo on todella riittoisan kokoinen, 400ml ja hintaa oli n. 7€. Tuote on ensisijaisesti tarkoitettu normaalille ja herkälle iholle, joten omaan helposti rasvoittuvalle iholle se ei ainoaksi aineeksi ole tarpeeksi. Olen siitä huolimatta käyttänyt sitä laiskotuksen iskiessä välillä ainoana putsarina –se on vaan niin helppoa ottaa misellivettä vanulappuun ja pyyhkiä. Herkälle iholle aine on erinomainen, koska se ei sisällä hajusteita ja tuntuu miellyttävältä iholla.

Laita vettä vanuun, pyyhi kasvot ja tadaa -thäts it. Eikä vaadi huuhtelua eikä hinkkaamista. Tuoteselostuksen mukaan vesi imee likaa ja tämä kyllä puhdistaakin paljon paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni kasvovedet. Festarireissulla tämä voisi olla aika jees, ja muissa paikoissa jossa ei pääse pahemmin kunnon kylppäriin naamaa pesemään.

garniermicellarwater4

garniermicellarwater3

garniermicellarwater

Tästä tuli ehdottomasti lazy-maman puhdistustuotteiden yksi vakkareista :)!

Oletko kuullut tai kokeillut itse misellivettä?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (5)

 1. Tuija

  Tiesitkö että ko. tuotetta on myös rasvoittuvalle iholle? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   En itseasiassa tienny, kiitos kun kerroit :). Pitääkin kattoo kaupasta ens kerran tarkemmin, oon aikasemmin nähnyt nimittäin vaan näitä normaalille iholle olevia :/ 🙂

 2. Anna B

  Kiitos vinkistä!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Eipä mitään 🙂

 3. RIPSIVÄRISUOSITUS | Fit Fat Mama

  […] Garnier Micellar Cleansing Water […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.