FOREVER FIT C9 huikeat tulokset!

 

Keväällä olin Fitfarmin Lite ohjelmalla, mutta koin sen liian pitkäksi ja elämää rajoittavaksi. Challence 9 kestää yhdeksän päivää. 9-päivää menee vaikka päällä seisten! Ja ne tulokset. Voi tsösses. Kun ensimmäisen kerran näin kuvista muiden ihmisten, tavallisten Suomalaisten miesten ja naisten saavutukset ohjelman avulla olin niin täpinöissäni! Millaisia tuloksia itse saisin aikaan?

Kuvat heti tiskiin!

 

Ennen

IMG_9588

Jälkeen

IMG_9601

Ennen

IMG_9585

Jälkeen

IMG_9600

foreverc93

 

Käsittämätöntä!

FOREVERC9

Paino -3,9kg

Reidet-2,5cm

Lantio -5cm

 

FOREVERC92

Aika helvetin hyvä tulos. Ja voin kertoa, että oloni on niin paljon parempi. Todella monella on elämänmuutoksen aloittamisessa se ongelma, ettei usko itseensä. ”En onnistu kuitenkaan”, ”Entä jos se on todella vaikeaa”. 9-päivää on reilu viikko. Joka ikinen pystyy siihen ja mukaan tulee selkeät ohjeet. Pääpaino on nimenomaan ruokavaliolla. Kuurin aikana pyöräilin normaalisti töihin (yhteensä 30min päivässä) ja tein pari kertaa kahvakuulalla pientä treeniä. Kalorit on sen verran alhaiset, etten mitään rehkimistä edes suosittele.

IMG_9591

IMG_9608

 

Kaksi ensimmäistä päivää olivat vaikeimmat, mutta kolmantena päivänä tuli jo ohjeen mukaan tehty alle 600kcal päivällinen. Kuvassa oleva burgeri on täysin ohjeen mukaan tehty ja voin kertoa ;hyvältä maistui :).

Onko tiputuksesta kilot pelkkää nestettä? Suurimmaksi osaksi kyllä. Kuurin tarkoitus on nimenomaan aloittaa se terveellisempi elämä. Antaa se potku perseelle: sinä pystyt muuttamaan kroppaasi! Tunsin oloni huonoksi, pöhöttyneeksi ja epämiellyttäväksi vaikka liikuntaa harrastin viikottain ja ruokavaliokin oli suht jees. Jotenkin en vain saanut sitä rotia kunnolla balanssiin. Nyt, kun olen saanut pienennettyä itseni ja tunnen oloni hyväksi, voin kertoa ettei huvita palata entiseen.

IMG_9609

Paketista riittää kahteen kertaan ja  moni hankkii kuurin puoliksi kaverin/puolison/naapurin jonkun muun kanssa ja tekevät sen yhdessä -tsemppaamalla samalla toinen toistaan. Mieheni teki kuurin minun kanssa yhtä aikaa ja hänelläkin oli loistavat tulokset. Kuurissa mennään matalilla kaloreilla, joten fyysistä työtä tekevät saa ohjeen mukaan ottaa lisäruokaa.

Hihi, ihana fiilis <3!

 

Ihanaa tiistaita! ps. mitäs mieltä olette tuloksesta? melko huikea eiks je 😉

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (46)
 1. Paljonko tuollainen kuuri maksaa? 🙂

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   3.11.2015, 21:51

   edit; jälleenmyyjänsääntöjen mukaisesti en saa julkisesti kertoa hintoja, joten mieluiten fitfatmamatiina@gmail.com sähköpostin kautta tämä ja muut yksityiskohdat tilaukseen liittyen niin autan mielelläni :).

   Yksi paketti riittää siis kahteen kertaan, monet ostaa kaverin kanssa puoliksi tai tekee itse toisen jossain vaiheessa. Ravintolisät riittää kuurin ylikin 🙂

 2. Toi olis kyllä huikee!!

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   3.11.2015, 21:56

   Tämä oli kyllä niiiin positiivinen ylläri, en ois ikinä uskonu että toimii näin hyvin :). nim.suomalainen aina välillä skeptinen :D. Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *