Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FOREVER C9: RIINAN KOKEMUS

Omasta Foreverin C9-kuurista on jo muutamia kuukausia aikaa, ja siitä asti olen toiminut Foreverin itsenäisenä jälleenmyyjänä, jonka avulla olen voinut auttaa myös muita saamaan sen tehostartin kohti kevyempää oloa.

Muiden kokemukset kiinnostavat ja mielelläni olen kysellytkin jälkikäteen  miten kuuri puri eri ihmisille ja mitkä fiilikset jäi sen jälkeen.

Sain luvan Riinalta kertoa hänen kokemuksen Foreverin c9 kuurista, joten tässä hänen kertomuksensa:

Lähtökohta hänelle oli;

Olen 23 vuotias nuori nainen ja pieni alkusysäys parempaan ruokavalioon olisi paikallaan. 

foreverc9challencepaketti

Postitin hänelle kuurin ja kysyin myöhemmin miten meni.

Moi,

Tein kuurin ja se loppui muutama päivä sitten, tarkoituksena olikin tänään kirjoittaa sinulle.

Paino tippui 3,5kg. Vyötäröltä 5cm ja lantiolta 8cm, muista paikoista n. 1-3cm. Kuurin aikana huomasin kuinka sokerikoukussa olen ja huomasin myös, että olen täysin tunnesyöjä ja sokerin syöjä silloin, kun ei ole ns. muuta tekemistä ole.

Liikuin kuurin aikana joka päivä ainakin sen 30min, mutta useasti kävelylenkit venyivät n. tunnin mittaisiksi. Kävin myös pari kertaa kuntosalilla rauhakseen tekemässä.

Ensimmäisen mittauksen jälkeen oli ihana huomata, että paino oli tippunut 2,5kg, mikä antoi lisävauhtia ja motivaatiota. Myös se, kun huomasi että housut eivät enää niin purista ja mahan turvotus on hävinnyt. Nyt myös kuurin jälkeen mahan turvotusta iltapäivisin ei esiinny niin runsaasti mitä aikaisemmin.

Mikä parasta, myös niin pitkästä aikaa näkemäni sukulaiset heti sanoivat että olen laihtunut. Toinen sanoi, että kasvot ovat paljon kapeammat eli pöhötys poissa. Ja toinen sanoi, että maha on paljon pienempi.

Parasta tässä on ollut se, että sai alku sysäyksen, ja kroppa tuntuu paljon eloisammalta ja puhtaammalta!

Ehdottomasti paras kokeilemani kuuri! Tämän pystyi toteuttamaan oikealla ruualla, eikä millään pussikeitoilla, jolloin myös normaaliin ruokavalioon on helpompi palata ja soveltaa kuurin ruokaohjeita.

Toivotaan, että tämä pysyy, mutta ainakin motivaatio on korkealla ja kaupastakin on päässyt pois ilman herkkujen ostoa 😉

Tanita vaa'lla mittaus kuurin lopussa
Tanita vaa’lla mittaus kuurin lopussa

foreverc9muutos

Kiitos paljon Riinalle kun sain kertoa tarinasi :). Mikäli kaipaatte lisätietoa laittakaa viestiä fitfatmamatiina@gmail.com

Miulle tulee aidosti tosi kiva fiilis olla auttamassa muita starttiin, huippu juttu!

Kuvia Riinalla ei ollut antaa, mutta jo tekstillinen antoi miulle tosi loisto mielen :)! Kuvituksena pari omaa siihen liittyen.

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (8)

 1. macha

  Minkä hintainen ko. paketti on?
  Olen menossa ensviikolla kutsuille ja kiinnostaisi 😛

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Laitan siulle s-postia :). Olen alkuvuotena pitänyt kampanjaa ja myyn listahintaa edullisemmin

 2. jutta

  Itsekkin olen hiljattain lähtenyt tuohon Aloe Vera hommaan mukaan ja C9 kuuri houkuttaisi kyllä. Ehkä pakko testata kun kaikki muutkin ovat saaneet sillä niin hyviä tuloksia 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Testaa ihmeessä, suosittelen 🙂

 3. Riitu

  Mua kiinnostaisi myös kovasti, laittaisitko postia tulemaan mullekin? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo laitan :)!

 4. Nimetön

  Hei Tiina! Ollaan kaverin kanssa mietitty jos ostettais tämä C9 paketti puoliksi. 🙂 Voitaisiin jo tehdä tilaus, vaikka en itse voi vielä kuuria tehdä, sillä imetän. Ennen kesää kuitenkin tarkoitus olisi. Mielessä olisi ennemminkin kehon puhditus kuin laihdutus, terveellisesti koen syöväni jo valmiiksi. Treenaan myös puolimaratonille kesäksi ja minua mietityttää tekeeko kuuri hallaa lihaksille? Nimittäin ennen ovat olleet ihan olemattomat, mutta nyt lihaskuntoharjoittelun ja juoksun myötä kasvaneet. Tuo kuuri tosin kestää sen verran vähän aikaa että ehkä siitä ei ole haittaa 🙂 Mitä mieltä olet?Juoksuharjoituksia sen ajaksi aion kyllä keventää. Mullekin voit laittaa spostia kiitos!
  -maaret

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi, mie laitan siulle sähköpostia huomenna :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.