FOREVER C9: ENNIN KOKEMUS

Omasta Foreverin C9 kuurista on jo jonkin aikaa, mutta olen päässyt seuraamaan asiakkaiden kokemuksia kuurista. Tein ihanan Ennin kanssa blogiyhteistyönä C9 kuurin ja tässä hänen, sekä hänen tulevan sulhonsa kokemus kuurista!

Teksti ja kuvat Ennin blogista

foreverc9kuuri

Tämän postauksen julkaiseminen jännittää mua ehkä jopa kaikkein eniten blogihistoriani aikana. Se, että näytän kirjaimellisesti itsestäni tässä postauksessa todella paljon ja se, että se mitä näytän on osittain sitä, mistä en todellakaan itsessäni ole ylpeä. Tämä postaus saattaa asettaa myös mut joko todella ymmärtäväisten ja tsemppaavien tai päin vastoin todella ilkeiden kommenttien alaiseksi. Arvostelun alaiseksi – hyvässä ja pahassa. Kaikella uhalla aion kuitenkin julkaista tämän, sillä olen tuloksiini enemmän kuin tyytyväinen ja toivon, että saan jonkun muunkin mahdollisesti motivoitumaan muuttamaan oman elämänsä kerralla terveellisemmäksi ja energisemmäksi.

C9 – Aloitin Foreverin c9 kuurin reilu parisen viikkoa sitten yhdessä Mikon kanssa. Kuuri kestää siis nimensä mukaisesti yhdeksän päivää. Se on eräänlainen tehostartti terveellisemmälle elämälle ja siinä toki motivoi kaikkein eniten nopeasti näkyvät tulokset – vaikkakin osa on tietenkin ”vain” nesteitä. Lyhyesti: kuurin kaksi ensimmäistä päivää mennään todella tiukilla kaloreilla ja näiden päivien aikana pureskeltavaa ruokaa ovat vain valmiilta listalta löytyvät kasvikset ja hedelmät. Kolmannesta päivästä lähtien ruokavalioon tulee lisäksi alle 600 kalorin lämmin ruoka, johon löytyi paketin mukana tulleesta vihkosta monta todella hyvää ohjetta. Osa resepteistä oli niin hyviä, että aiomme todellakin tehdä kyseisiä ruokia myös jatkossa!

foreverc9paketinsisältö

 

Pakettiin kuuluu Aloe vera -juomaa, Forever therm kapseleita, Forever ultra shake -jauhe, Forever fiber ravintolisä, mittanauha sekä ohjevihko. Paketista riittää kahteen kertaan, eli sen voi ostaa esimerkiksi vaikkapa kaverin kanssa puoliksi tai tehdä itse uudelleen (ei kuitenkaan peräkkäin vaan esim. keväällä ja syksyllä).

Näiden paketissa mukana tulevien juttujen lisäksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien saa syödä näläntunteen estämiseksi hedelmiä ja kasviksia sallittujen listalta. Nälkää ei siis tämän kuurin aikana tarvitse nähdä! 🙂 Ja lista on pitkä, siitä löytyy jokaiselle jotakin – aivan varmasti.

foreverc9

Ruokavaliossa pysyminen ei tuottanut meille kummallekaan mitään ongelmia. Mikkokin ”oppi” syömään näiden yhdeksän päivän aikana enemmän ja monipuolisemmin hedelmiä ja vihanneksia. Ensimmäiset päivät olivat tietenkin vaikeimmat, sillä näin radikaali ja äkillinen muutos sekä lämpimän aterian puuttuminen olivat tietenkin ”shokki” niin mielelle kuin keholle. Kolmantena päivänä rytmiin ja ”ruokiin” alkoi jo tottua ja lämmin ateria oli kyllä enemmän kuin kohdallaan. Kaiken kaikkiaan ruokavaliota ja ohjeita oli siis helppo noudattaa. Vaikeinta oli saada aamuisin aloe vera alas – ei mitään varsinaista herkkua. 😀

Niin no mites ne tulokset? Mikko oletettavasti laihtui (paljonkin) enemmän: 3,6kg. Mulla paino tippui yhdeksän päivän aikana 900g, mutta senttejä lähti ympäri kehoa -16 ja siihen olen kyllä todella tyytyväinen! Loppuajasta huomasin, että olen paljon energisempi ja olo tuntuu kaikin puolin paremmalta ja kevyemmältä.

 

TULOKSET:

Enni

paino: -900g

rinta: -5cm

käsivarsi: -3cm

vyötärö: -3cm

lantio -2cm

reisi: -1cm

sääri: -2cm

Mikko 

(ei mitannut ihan kaikkea)

paino: -3,6kg

rinta: -5cm

vyötärö: -2cm

lantio: -4cm

Ja sitten ne kuvat, sillä kuvat kertoo kaikkein eniten. Vaikka aloituskuvaa katsoessani voisin itkeä ja tälläkin hetkellä siihen unelmakroppaan on vielä pitkä matka. Mutta let’s do this! Tässä olen minä.

foreverc9ennenjälkeen

foreverc9kuuriennenjälkeen

foreverc9kuuritulokset

Pahoittelen, että kuvien valotukset ovat hieman erilaiset. Toiset kuvat otettiin aamuhämärässä kuuden aikaan, joten kameran asetuksia piti säätää ja säätää. Mutta eiköhän näistä nää sen oleellisimman? Aloituskuvia ottaessani olin aivan satavarma, etten julkaise selästä otettua kuvaa, en todellakaan. Mutta koska selässä tapahtui omasta mielestäni se isoin muutos, niin totta helvetissä julkaisen myös tuon kuvan! Koska oon ylpeä itsestäni. Ja tämä kaikki muutos tapahtui vain yhdeksässä päivässä. Ja tästä suunta on vain ja ainoastaan ylöspäin. 🙂

 

Huippu tulos Ennillä <3.  Ja oli myös mielenkiintoista kuulla miesnäkökulma kuuriin. Paketti sopiikin myös loistavasti pariskunnille, helpottaa kun toinen on vieressä tsemppaamassa.

Tänään saatiin aika jänniä uutisia ja siihen liittyen juttua jossain vaiheessa bloginkin puolelle hih! Ei en ole paksuna, muihin asioihin liittyy tämä :D. Omiin treeneihin liittyen sellainen juttu, että tein tänään pitkästä aikaa leuanvetoja salilla ja se menikin yllättävän jees!

Laita ihmeessä viestiä mikäli startti kiinnostaa sinuakin! fitfatmamatiina@gmail.com

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

 

 

Kommentit (4)
 1. Mulla ei ois pahitteeksi nesteiden ja muun läskin pudotus mitkä on tullut viimeisen muutaman viikon aikana tän alkuraskauden myötä.. Ehk sitte jouluna vois harkita suklaa dieetin jälkeen 😀

  Näin sut oliko se nyt sunnuntaina niin prismalla! Ois tehny mieli moikata, mutta olin iiiiiha sika väsynyt ja tooosi hehkee, että oisit vaa kattonu mikä känninen idiootti se toi on, haha 😀 Poitsuskin ois ehk säikähtäny kans! (jos sie nyt olit se, oon kyl melko varma! :D)

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   19.4.2016, 22:09

   Ai oot raskaana, onneks olkoon <3! Ei ole muistaakseen ilmennyt aikaisemmin (tai sitten oon lahopää :D)
   Joo oltiin Prismassa Eetun kanssa sunnuntaina kahdelleen, tuu toki ens kerran moikkaamaan :)!

   1. Kiitoksia ! 🙂 < 3 Joo, sitten ehk uskaltaa, kun nuo "yökkäys"-kauppareissut loppuu. 😀

    Ja joo ei oo ilmennyt aiemmi, kun ollaan oltu hissukseen tammikuisen km takia. Mutta tällä kertaa oireet on samanlaiset kuin esikoisesta, että usko tähän on vahva. Km raskaudessa ei juuri pahemmi oireita ollut. Nyt yökkäilyjä takana 3 vkoa ja vielä jos samoin menee kuin esikoisesta nii vain 4 vkoa edessä vielä :'D

    1. Tiina / Fit Fat Mama
     21.4.2016, 22:01

     Heh no yökkäily onneksi sit jossain vaiheessa loppuu ja palkinto on mitä parhain <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *