Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FitFashion täältä mie tuun!

Heimoi kaikki!

Hui. Nyt on ensimmäisen FitFashion postauksen vuoro ja jatkossa bloggerin sivu ohjautuu automaattisesti tänne.

Sain vähän aikaa sitten FitFashionista yhteydenoton jossa pyydettiin tänne bloggaamaan. Olin todella innoissaan asiasta -ja olen vieläkin! Blogin kirjoittamisen aloitin 4kk sitten eli olen vielä ihan junnu vielä. Olen tällä hetkellä Mammalomalla ja bloggaus on ollut kiva aktiviteetti kuntosalin ja vaipparallin pyörityksen lisäksi.

Voisin ensin vähän kertoa itsestäni. Kertauksena ”vanhoille” lukijoille ja esittelynä uusille ihmisille:

mie

Eli moi, mie oon Tiina, 24-vuotias papupata Joensuusta. Kuntosalia olen harrastanut parisen vuotta, mutta vasta viime vuonna homma alkoi enemmän kiinnostamaan. Perheeseen kuuluu puolivuotias Eetu-poika, maailman ihanin tuleva aviomies Tuomas ja karvainen perheenjäsen Saajo-koira. Treenasin ennen raskautta, koko raskausajan ja 2 viikon päästä synnytyksestä olin taas salilla. Sali on miulle ennenkaikkea rakas harrastus, jossa saa aivot naksautettua pois vauvanvaippa muudilta ja tavoitteena miulla on tahkota lisää lihaa kroppaan. 

IMG_4549

mave3

Miun esittelytekstikin kertoo, että kirjoittelen myös paljon muusta kuin rahkan päiväkulutuksesta tai maven enkoista (rahkaa menee yleensä 500g ja maven ennätys 80kg :D). 

IMG_4405

IMG_4532
Selkeesti tuleva punttipoika kun sheikkeri kiinnosti kovasti

Rahkapönttöjen ja hikisten treenivaatteiden lisäksi kirjoitan lifestyle tyyppistä matskua, Äitiyden ihania ja kamalia juttuja, Eetun kehityksestä, häävalmisteluista -ja mitä nyt mieleen tulee. Tykkään kirjoitella monipuolisesti, enkä pakkokirjoittaa pelkästään yhdestä aihepiiristä.Tunnisteiden alta löytyy aikaisempia treeni/ruoka/päivän asu jne juttuja ja pyrin otsikoimaan ja ”tunnistamaan” postaukset niin, että niistä huomaa helposti mitä teksti käsittelee.

Toivon, että entiset rakkaat lukijat löydätte tännekin ja uudet toivotan tervetulleeksi :)!

Seurata voit minuu:

Seurata voit edelleen Bloggerin kautta, vaikka FF:ssä lukijaraatia ei olekaan!

Kirjaudu Bloggeriin. Sivun vasemmassa reunassa lukee Lukuluettelo. Sen alapuolella on laatikko, jossa lukee ”lisää”. Painat siitä ja lisäät laatikkoon osoitteen http://blogit.kaksplus.fi/fitfatmama/

Fit Fat Mama löytyy myös Facebookista, jonne linkitän aina uuden päivityksen ja muutenkin minipäivityksiä, kuvia jne.

Sekä Bloglovinista & Blogilistalta!

Kommentointi

Kommentit ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa on ihan parasta. Olen saanut vertaistukea, vinkkejä -ja kehittävää palautetta. Toivon, että kommentoitte yhtä ahkerasti kuin Bloggerinkin puolella <3! Kaikki kommentit ei ole näköjään siirtyny bloggerista tänne, mutta kaikki luin ja vastasin niihin bloggerin puolella. Kiitos vielä paljon kivoista kommenteista Inbody-postaukseen! 🙂

Voit kommentoida joko kirjautumalla esim. facebookin, googletilin tai wordpressin tunnuksilla, TAI kirjoittamalla nimen ja s-postiosoitteen. Sähköpostiosoite ei näy kenellekään. Jos haluat kirjoittaa anonyymina, kirjoita nimeksi vaikka Ano. Kommentit on tervetulleita ja toivottuja edelleen, vaikka blogin osoite muuttuikin!

Ulkoasu on vielä vähän vaiheessa ja opettelua on vielä, mutta kyllä tämä tästä pikkuhiljaa lähtee rullailemaan.

Tässäpä tämä oli. Eka postaus FitFashioniin 🙂

-Tiina

Kommentit (6)

 1. Jonna

  Jes, mahtavaa saada lisää treenaavia äiti-ihmisiä tänne fitfashionille 🙂 teretulemast!

  • Tiina

   Kiva oli päästä mukaan :). Kiitos :)!

 2. Satu

  Jee! 🙂 Huippua päästä tätä kautta seuraamaan joensuulaisen punttimimmin blogia 🙂

  • Tiina

   Jej ja tervetuloo seuraamaan :)!

 3. outi

  Tervetuloa! Tämän postauksen perusteella ainakin kiinnostuin 🙂

  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Tiina

   Kiitos, kiva päästä tänne :).
   Jej ja kiitti linkistä, käyn kurkkaamassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.