Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FitFashion loppuu -mitä blogilleni käy?

FitFashion sivusto lopettaa 1.11. Osa teistä on varmasti huomannutkin uutisen ja sain  kommentin jossa kysyttiin en kai lopeta kun FF lakkaa olemasta ja kerronhan uuden osoitteen jos siirryn jonnekin. Kommentista tuli jotenkin älyttömän hyvä mieli -siellä on oikeasti ainakin yksi tyyppi (ja sivunäyttöjen perusteella enemmänkin :D) jota aikuisten oikeesti kiinnostaa tälläsen maman lärpätykset.

Vaikka FitFashion loppuu, Fit Fat Mama blogi jatkuu terve.fi osoitteessa, jonne noin puolet FitFashionin blogeista siirtyy.

FitFashion yhdistetään siis terve.fi sivustolle, jossa on blogimaailman lisäksi paljon muutakin hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen liittyvää sisältöä.

Terve.fi on myös A-lehtien sivusto jossa bloggaajia on mm. Kauneus ja terveys lehden blogeja Virve Vee (ent. ostolakossa) , Mona’s Daily Style ym. huikeita blogeja.

Ensimmäisen kerran siirryin FitFashionille maaliskuussa 2014 jolloin olin kirjoittanut blogia vasta 4-kuukautta. FitFashion täältä mie tuun! oli eka FF postaus ever. Pomppasin karkuteille hetkeksi, kunnes tajusin tämän olevan miulle oikea paikka. Paluumuutin tänne maaliskuussa 2016 ja kirjoitin MOI FITFASHION. Sen jälkeen en ole muualla ollut, eikä ole yhtään huvittanutkaan.

Blogin osoite muuttuu kun se siirtyy terve.fi sivulle ja ilmoitan sen heti kun tiedän. Instagramiin muutan osoitteen äzäp kun tiedän sen. Muutos hieman jännittää, mutta innolla odotan.

Blogimaailma muuttuu ja kohta on aika sanoa FitFashiolle heipat ja terve.fi sivustolle tervet.

Lue myös muiden FF bloggaajien postauksia aiheesta:

FitFashion on ollut tiensä päähän

FitFashion loppuu -miten meidän käy?

Mun blogi muuttaa

FitFashion loppuu!

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.