Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FITFARM LITE: Viikko 3

Kolmas viikko oli aikoinaan tupakointia lopettaessani se pahin, ja niin se kolmas viikko oli tässä Lite in Shapessakin tähän mennessä. Ruokien valmistus vitutti, rahka kyllästytti ja väsytti muutenkin. Parina iltana teki tooodella paljon mieli salmiakkia ja suklaata. Salmiakin himo voi johtua luultavammin myös suolan puutteesta, pitää jatkossa maustaa ruokia enemmän suolaa käyttäen.

Herkkuja ei kuitenkaan paria päivää lukuunottamatta tehnyt mieli, viikonloppukin meni todella helposti rahkan ja zeron voimalla. Normaalia ruokaa on pikkuisen ikävä, tänään esimerkiksi teki hirmuisesti mieli tortillalasagnea.

FitFarm Lite In Shape ruokavalion noudattaminen on kuitenkin ollut yllättävän helppoa, alunperin kun ajattelin nimenomaan ruokailujen olevan vaikeaa ja treenien helppoja. Tätä samaa pohdin viikko kakkosellakin ja on se kyllä kumma; treenisaldo jäi taas kolmeen kertaan. Kaksi kahvakuulatreeniä kotona sekä yksi salitreeni. Kahvakuulailin eilen ja katsoin samalla fitnesspäiväkirjoja, kaksi  kärpästä yhdellä iskulla.

IMG_8708eilen aamulla.

Menin salille suoraan töistä ja pitää jatkossakin tehdä niin vaikka kerran viikossa. Lähteminen kun on miulle aina se vaikein osuus. Kun salikamppeet on laukussa valmiina, ei ole kuin pyyhältää töistä puntille. Pään saa myös kivasti nollattua samalla työmuudilta kun kuuntelee hyvää musiikkia treenin ajan. Ostin pari kuukautta sitten käsiremmin kännykkää varten ja nykyisin kuuntelenkin kännykän kautta nrj:tä. Mp3:sen samat biisit alkaa kyllästyttää ja wouw mikä motivaatio puuska tulee kun korvista jyllää mukaansa tempaava kappale.

IMG_8686

Ruokavaliota noudatan 99%:sti, esimerkiksi uuniporkkanoihin laitoin öljyä vaikka ohjeissa ei niin sanota. Jos preppailussa huomaan että riisi loppuu vaikka paria grammaa vaille, en rupea varta vasten keittämään uutta satsia. Tämä on kuitenkin miun projekti omaa itseäni varten.

IMG_8687

Marjoja en ole myöskään aina muistanut syödä, unohdan aina keittää ne, enkä halua saada mitään mahatautia. Marjoista puheenollen, tein viikonloppuaamiaisena lettuja Liten ohjeiden mukaan ja tällä kertaa laitoin mustikat suoraan taikinaan ja oi NAM! Instassa tuli kommenttia että lätyt näyttivät pihveiltä ja mieskin tokaisi kuvan nähdessään että mitä helvetin maksapihvejä vedit aamupalaksi :D.

IMG_8711

IMG_8706

Kiva kun pyysitte Lite postauksia viikottain, tykkään itse kovasti kirjoittaa näitä :)! Voin vaan kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa, tuoreita fiiliksiä menneestä viikosta. Ajatuksen virtaa.

Vaa’lla en ole muuten vieläkään käynyt, enkä usko että käynkään. Oma olotilani on kuitenkin nyt paljon parempi ja en halua ahdistua lukemasta. Maha litteentyy (onko tuo edes sana hah) ja käsitreenin jälkeen suoni alkoi jo pikkaisen vilkkua. Tunnen itseni jo paljon enemmän Tiinamaiseksi, jej!

Oikein mukavaa viikonjatkoa teille!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (10)

 1. Rakkaudella, Hannele

  No vau mikä tikki rouva! Mä olen aloittanut uudestaan Kayla Itsinesin ja herrajee se on huippua. Treenit on aivan järjettömän raskaita, mutta musta tuntuu vähän timmimmältä jo yhden viikon jälkeen! Aivan ehdottoman varmasti vain omassa päässä tuo timmiytyminen, mutta on kai se timmi pääkin jotain ;D.

  Tsemppiä! <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitti Hannele 🙂 <3! Tuntuu kyllä kivalta kun alkaa tikkiintyä pikkuhiljaa, vaikka matkaa on toki vielä, mutta silti jej!
   Huippuu että sieki oot saanu muudin päälle! Tsemppii siulleki <3!

 2. salla

  wau! Tiina sä näytät mieltsiltä!!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Hihi kiitti 😀 :)!

 3. Elina

  Suomalaisista ja Suomessa pakatuista marjoista ei tule mahatauteja. 🙂

  Hyvältä näyttää!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos :). Joo niin ei,mut oon pihi ja ostan aina ulkomaisia 😀

 4. Maaria / Hulivilini

  Nääs kysyisin semmoista, että onko tuossa Litessa reseptejä erikseen, vai onko vain ilmoitettu grammamäärät mitä saa syödä? Joskus jollain dieetillä olleena oli mälsää kun mun oma mielikuvitus ei riittänyt samoista ruoka-aineista keksimään erilaisia reseptejä ja siksi ruuat nopeasti alkoi kyllästyttämään.. Syökö teillä miehetkin samaa ruokaa kuin mitä sun Liteen kuuluu? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   On siellä Fitfarmin forumille laitettu jotain reseptejä,mut ite keksin aina päästä et mitä rehui,mitä hiilarii ja mitä lihaa :).

   Eetu syö monesti samaa ku Tuomas,tai sit tehää hälle omat ruuat :). Mie ku punnaan kaikki pusseihin valmiiks yleensä 🙂

 5. Essi

  Hyvin on tullut Tiina tulosta!!! 🙂 Tsemppiä! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Essi :)!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.