Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FIT FAT MAMA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

Moikka moi ja kivaa sunnuntaita! Kysymyspostaukseen tuli joitakin kyssäreitä ja kivan monipuolisesti heittelitte mietittävää -kiitos niistä. Tässäpä niihin vastaukset ;

casual

Lemppariliikkeet salilla?  

Tällä hetkellä sivuviparit ja SJMV yhdellä jalalla.

Käyttekö usein miehen kanssa treffeillä?

Ajatuksena on käydä kuukausittain, mutta todellisuudessa ehkä joka toinen kuukausi. Tässä asiassa pitäisi tormistautua, parisuhteen hoitaminen on tärkeää. Jotenkin arkeen vaan aina jumahtaa.

Mikä olisi seuraava loma-kohde jos sais vapaasti valita?

Hmm, hyvä kysymys! Matkustaminen on ihanaa. Malediivit tuli ensimmäisenä mieleen.

Oletko tyytyväinen kroppaasi?

En tiedä voiko nainen ikinä olla kroppaansa tyytyväinen hah! Olen jotenkin todella paljon tehnyt ajatustyötä itseni hyväksymisen kanssa. Voisi olla pyöreämmät olkapäät, litteämpi vatsa ja pyöreämpi perse ja kaikkee. Mutta toisaaltaan olen nytkin ihan tyytyväinen tälläisenä kuin olen. En enää pidä niin tärkeänä ”täydellistä” kroppaa kuin ennen.

Millainen on ihannevartalosi?

Haluaisin muhkeammat olkapäät ja kiinteämmän vatsan jos jotain pitäisi toivoa.

Mikä on lempi vuodenaikasi?

Kesä ehdottomasti <3!

tp5d8217

Millainen äiti et halua olla?

Sellainen joka ei näytä tunteita. Jääkuningatar. Miusta on todella tärkeää kertoa Eetulle, että Äiti rakastaa ja näyttää muutenkin tunteita.
Millaisia lenkkejä juokset ja onko sinulla sen suhteen tavoitteita?

Aikoja sitten muistan kun tavoitteena oli, että kunto paranisi. Se tavoite on täyttynyt osittain ja varmaan aika pitkälti pyöräilyn takia. Hapenottokyky on kehittynyt paljon. Lenkit joita teen on lyhyitä ja joko tasasykkeellä, tai sitten sisältäen intervalleja. Eli spurtteja ja hengityksen tasoittamista välissä. Olen pieni ja nopea pikemminkin kuin sitkeä ja pitkän matka juoksija.
Syntyykö lukijoista (kommentoijista) mielikuvia millaisia he saattavat olla?

No joistakin vakkarikommentoijista olen miettinyt millasia he mahtavat olla. Olisi hauskaa nähdä livenäkin :).
Oletko miettinyt, että opiskelisit vielä?

Olen miettinyt, en halua olla lopun elämääni call centerissä.

Mitä koulua/kouluja olet käynyt?

Ammattikoulun kotitalousyrittäjä tutkinnon, mikä on aika läppä. Meistä mies osaa tehdä parempaa ruokaakin :D. Yläkoulussa on ihan lapsi vielä, hain sinne kun ajattelin että ”no ruuanlaitto on kivaa”.

tp5d8214

Mikä ammatti/ammatteja sinulla on?

Valmistuin siis kotitalousyrittäjäksi, päivääkään en ole sen alan töitä tehnyt.

Oletko unelma-ammatissa/työpaikassa?

En, vaikka asiakaspalvelu toki on lähellä sydäntä.

Oletko ikinä käyttänyt treenin tai ruokavalion suunnittelussa PT:tä?

En varsinaisesti PT:tä, mutta olin FitFarmin Lite ohjelmalla josta kirjoitin esimerkiksi TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.
Jos saisit 500 euroa itsellesi tuhlattavaksi, mihin sen käyttäisit?

Laittaisin osan säästöön tulevaa vauvavuotta varten (kunhan se joskus tulee) ja ostaisin joko uudet silmälasit ja/tai uudet talvikengät. Jos ei saisi säästöön laittaa yhtään niin kulmien kestopigmentoinnit + loppu rahalla jotkut kengät tai kosmetiikkaa. Toisaaltaan joku laukkukin (ylläri :D) olisi kiva.

Kuinka paljon teillä miehesi osallistuu lapsenhoitoon ja kodinhoitoon? Tarviiko asiasta riidellä?

Pitkään oli kausi, että olin vieläkin huonompi siivoamaan, mutta lääkityksen aloittamisen jälkeen olen tullut paljon tarkemmaksi ja siivonnut enemmän. Mies siis laittoi ruuan ja myös siivosi enemmän kuin mie. Aikaisemmin riideltiin todella paljon miun huolimattomuudesta, nyt paljon vähemmän kun lääkityksen aloittamisen jälkeen olen tullut miljoona kertaa siistimmäksi.

Lapsenhoidossa aina jompikumpi tekee aamupuuhat ja toinen iltapuuhat. Sitä rutiinia ollaan noudatettu aina. Miulla on enemmän omia menoja kuin hällä, joten mies on silloin Eetun kanssa. Metatyöt kuten kaikki vaate yms miljoonat lasta varten tulevat hankinnat ja mietinnät on miun vastuulla. Tänään esimerkiksi hyvä esimerkki kun mies kysyi pitääkö huomenna viedä Eetun päiväkotiin reppu tai jotain? ”Joo pitää tottakai. Hei hoidapa sie se tällä kertaa” . ”No eihä mulla oo mitään hajuu mitä sinne pitäis laittaa!”. Mutta osallistuu kyllä siis.

casualRentoilupäivän asua Mekko Nosh / Housut Sunnys / Kengät Nike

vastauksetfitfatmamakysymyksiin

Kumpi tekee enemmän töitä?

Kummallakin on 8-tunnin kokopäivätyö, mie pidän välillä (ehkä kerran kuussa) palkattoman vapaan. Siihen päälle blogi, joka tosin ei ole varsinainen työ. Seurustelumme alkutaipaleella tein 2 eri työtä samaan aikaan plus opiskelu päälle, joten yleisesti ottaen mie olen tehnyt enemmän töitä.Niin ja tietty se aika kun olin Kaksplussan portaalibloggaajana ja normisti kokopäivä töissä.

Treenaako miehesi myös?

Ei enää harrasta kuntosalia. Lenkkeilee paljon ja pitkiä lenkkejä. Itse tykkään tosissaan lyhyistä ja säpäkistä, hänelle sen sijaan 8-12km lenkit on ihan peruskauraa. Pyöräilee myös töihin ja siinä tulee päivässä 16km.

Kiitos teille kysymysten esittäjille, mukavaa kun tuli erilaisia kysymyksiä verraten vaikka viime vuoden kysymyspostaukseen 🙂

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA /BLOGLOVINISSA

Kommentit (2)

 1. Johanna

  Olin näköjään kysyny edelllisessäkin kysymyspostauksessa 😀 Onko Saajo muuten edelleen teillä/elossa? Onpa kommenttiboksissa ja esim kysymyspostauksissa hiljaisempaa kuin aiemmin. Harmittaako tai ärsyttääkö se?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kun olet aktiivinen edelleen <3. Harmittaa kyllä,kaipaan alkuaikojen aktiivista juttelua lukijoiden kanssa. Blogimaailma on muuttunut yksipuhumiselle enemmän,oon huomannu monesta muustakin blogista saman 🙁

   Joo on Saajo mukana messissä oikein virkeänä :). Käy miehen kanssa metsällä mielellään (:

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.