Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

MY FAVOURITE ACCESSORIES

Aikaisemmin olin oikea koruhamstraaja. ”Ai nää on vaan 5€, miepä ostan nämä”. Olen myös niitä ihmisiä joka joutui googlaamaan enkunkielisen otsikon että meni oikein haha! Olen ostanut valehtelematta luultavasti satoja pilipalikoruja. Koruja, joista suurinosa menee rikki tai häviää. Viimeisillä pikkujouluillakin huomasin yht’äkkiä tanssilattialla miten rimpulakorviksien takaosa oli lentänyt ja korvis tipahtanut lattialle. Eipä siellä pimeällä huppelispäitten sekaan kehdannut mennä konttamaan ja selittää pokelle että ”ei kun mie etsin vaan korvistani”.

Nykyisin käytän lähes aina vain 2 eri korviksia ja 2 eri kelloa. Toiset hopeiset ja toiset kultaiset.

merkkikello2

merkkikellot

tommyhilfigerkorvakorut2

tommyhilfigerkello

Tommy Hilfigerin kellon ostin pari vuotta sitten verkon kautta Keskisen kellolta alennuksesta ja se on palvellut erinomaisesti. Patteriakaan en muista kertaakaan joutuneeni vaihtamaan. Paksu ranneke olematta kuitenkaan liian massiivinen.

Siihen sopivat korvikset sain joululahjaksi muutama vuosi sitten mieheltä. Simppelit jotka noudattavat kellon värisävyä.

marcbymarcjacobskello

tommyhilfigerkorvakorut

tommyhilfigerkorvikset

Koiran karvoja joka puolella vol miljoona.

Hopeiset kaverit on uudempia. Korvikset sain viime äitienpäivälahjaksi ja ne olivat kuulemma sopivasti vielä tarjouksessakin. Pienet, simppelit ja sievät.

Marc by Marc Jacobsi ei kuulu Tommy perheeseen, mutta sekin on todella loistava. Ostin sen käytettynä facebookin merkkikirpparilta todella löytöhintaan. Rannekekin oli riittävän pieni – kerrankin! Yleensä joudun aina pienentämään niitä.

Näiden lisäksi miulla on Acsentin mustalla nahkarannekkeella oleva kello joka oli ensimmäisiä Tuomaksen ostamia lahjoja miulle <3. Sitä pidin varmaan pari vuotta joka päivä kädessä, nyt se on saanut lepäillä. En tiedä onko miun ranteet jotenkin laihtuneet kun ranne meinaa olla liian löysä, vaikka ennen oli sopiva. Pitäisi yrittää mahduttaa vielä yksi lisäreikä rannekkeeseen.

Hilfigerit on kyllä todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan joita suosittelen ehdottomasti! Ei niin kalliita että saisin slaagin jos joku katoaisi, mutta sen verran laadukkaita, että pidän niistä hyvää huolta.

Onko siulla muutama vakio koru joita käytät vai vaihteletko monien välillä?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (10)

 1. Elina

  Yks kello, minkä aikanaan ostin ”ekoilla” töistä tienatuilla rahoilla iha koru liikkeestä. Enkä kadu! Korvisten suhteen pitäs monipuolistaa valikoimaan, liian usein samat korvilla. Miun piti ainaki käyvä pienennyttää ranneketta, ku kiloja karisi. Kello pyöri ranteessa inhottavasti. Että hyvinkin on voinut sullaki muuttua ajan saatossa.. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Sillä on sitten tunnearvoakin :). Joo jännä miten laihtuminen voi lähteä niin eri paikoista 🙂

 2. Milla

  Ihania nää siun asusteet ja näissä on kyllä sitä jotain. Yksinkertaisen tyylikkäät ja näppärät! Miulla on ihan älyttömän paljon koruja, ihan peruskorua ja sit tanssiasujen pariksi erilaisempia koruja. En oikeastaan käytä kuin muutamia kaulakoruja, rannekoruista yksi on aina ranteessa ja muuten on oikeastaan kihla- ja vihkisormus sekä lävistyskorut aina käytössä. Juhliin ja illanviettoihin tulee laitettua jotain erilaisia koruja, mut ei tule kauheasti juostua juhlimassa enää. 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Milla, itsekin tykkään :). Miulla on hävinny varmaan 80% niistä halppiskoruista mitä oon ostanut… harmittaa, joko lukko tippunut tai muuten vaan kadonnut. Miullakin tietty kihla -ja vihkisormukset joka päivä ja ne on kyllä rakkaat <3.

 3. tintti

  Mitä ajattelit meidän lukijoiden saavan tästä postauksesta? En ymmärrä, mitä ideaa on esitellä omia melko kalliita ostoksia?!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tykkään itse lukea muiden blogeista myös tyyliin liittyviä postauksia ja niistä saan esim. inspiraatiota omaan pukeutumiseen :).

 4. Nimetön

  Täällä toinen entinen pilipalihamsteri! Nykyään koitan pyrkiä kaikessa eroon huonosta laadusta ja turhasta määrästä krääsää. Minusta on myös tullu tosi nirso… Harmi että otsikot joutuu kuitenkin edelleen googlaamaan ja välillä menee silti väärin 😀 . Ps. Ihana lukea kuulumisia tätä kautta 🙂 t: ex boss R.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Sama täällä! En enää osta niin summanmutikassa, vaan mietin ja pähkäilen pidempään :). Hmmm hitsi kun en keksi heti kuka oot 😀

  • Nimetön

   Hihi:) auttaako vinkit #koskamävoin vaihtui syksyllä #elämäon ja Helsinki? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh joo nyt tajusin 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.