Fat Maman tunnustukset

Fit Fat Maman elämään kuuluu sekä terveellistä arkea, hyvinvointia ja hyötyliikuntaa. Siihen kuuluu kuitenkin myös niitä FAT -hetkiä.

Tässä siis Fat Maman tunnustukset!

Söin ihan tavallisena keskiviikko iltana iltapalalla lakuja. Paljon. No ei siinä mitään. Parina iltana kävi niin, että olin jo pessyt hampaat ja pötköttelin sängyssä katsomassa sarjaa. Iski jäätävä lakuhimo joten hiippailin kaapille hakemaan vielä lakuja lisää :D.

Söin salaa lasten suklaamunia.

Iltapalaksi söin 2 pinaattilettua. Sekä nachoja ison kasan.

Toisena mammavuotena en pyöräillyt melkein ikinä minnekään. Kun normaalisti hyötyliikunta kuuluu arkeeni itsestäänselvänä asiana, toisena vauvavuotena ajoin todella paljon enemmän autolla kuin ensimmäisen vauvavuoden aikana. Tosin onhan tilanne eri kahden kanssa kuin yhden lapsen, koska ihan pikkubeben kanssa ei olisi edes voinut pyöräillä.

En mennyt pyörällä töihin kuin vain kerran työviikon aikana, koska laiskotutti.

Piti säästää lapsille suklaata palat, mutta söinkin loppulevyn itse.

 

 

Kun lapset meni nukkumaaan, ajatuksena oli tehdä illalla jumppaa. Havahduin 23 aikaan kännykkä kädessä sohvalta, että hupsista saakeli.

Viime viikolla kävi pari kertaa niin,että olin jo pessyt hampaat mutta silti herkkuhimossani kävin pakkasesta palan suklaakakkua.

Että eipä tässä voi syyttää kuin itseään kun jenkkakahvaa alkaa kertyä :D.

 

Lue myös

 

Ruokapäiväkirja jonka julkaiseminen hävettää

Kolmen päivän rehellinen ruokapäiväkirja

 

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (1)
  1. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *