Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

FAIL TAAPERON ASUKUVAT

Tiedättekö vanhemmat sen fiiliksen kun olet valinnut kivat vaatteet lapsellesi ja ajattelet ottavasi tosi söpöjä, ihania ja niin hellanlettas kuvia. Mutta kun kyse on Taaperosta, ehei -älä kuule luulekaan.

TP5D2668

Kaaaaarkuuun!

TP5D2662

Hmm tai sitten jos istuisin hetken.

TP5D2661

Nääh istuminen on tylsää!

TP5D2647

Hei katos kehveli täällä on rehuja, kui siistii!

TP5D2680

Tyhmä lippis!

TP5D2695

Pyörä sentään pysyy paikallaan.

TP5D2664

No okei, jos hetkeksi pysähdyn.

TP5D2638

Paita Kappahl / Housut Pomp de Lux / Kengät Converse / Lippis Gap

TP5D2640

Mut mul on levottomat jalat!

TP5D2634

Hih :D.

Löysin nämä kuvat elokuun kansiosta, hassua että kuukausi sitten oli vielä noin lämmin. Toisaaltaan syksy on ihanaa aikaa kun on niin raikas keli, tänäänkin kävin porrasjuoksemassa ja soijan pukkaamisesta huolimatta oli tosi fressi olo.

Ensi viikolla postaustahti on vissiin ripsakampi kuin tällä viikolla, tekee hyvää välillä löysäillä ja ottaa rennommin. Miulla on myös bannerikriisi, pitäisi saada tuo möllin tilalle jotain pirtsakampaa.

Miten onnistutte niissä Ah niin ihanissa lasten asukuvissa? Voin kertoa, että meillä se on aina hiukan haastavaa. Mutta; leikki on lapsen työtä ja onhan tälläiset elämänmakuiset kuvat kyllä kivoja katseltavia. Eetu osaa kyllä myös välillä posettamisen taidon; eilen pyysin häntä menemään seinää vasten. Hän meni, ilme oli ensin ihan että :|, sanoin hymyile ja ilme muuttui :). Aikamoinen pikkujätkä <3. Mukavaa sunnuntaita!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (12)

 1. N

  Pakko kommentoida tähän. Välillä näkyy Eetun vaatteissa (varsinkin esim vk puku) että vaateet ovat todella isoja. Esim puvun hihoja olit jossain kuvassa käärinyt ja haarasauma roikkuu tosi alhaalla. Miksi ostat liian isoja vaatteita lapselle, jos niissä ei oo hyvä sit liikkua? Jotkut paidat välillä myös näyttää lapsesi päällä aivan valtavilta.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Eetu on pienikokoinen ja esimerkiksi välikausipuvussa lahkeet ovat sopivat,mutta hihat pitkät. Kaikki lapset on eri kokoisia :). Ja mieluummin ostan pikkusen liian isoja kuin just sopivia jotka on hetkessä pieniä.

  • N

   Tottakai kaikki lapset on erikokoisia mutta sithä sille pienemmälle ostetaan myös sopivia vaatteita. Vai mitä tuolla hait etttä kaikki eri kokoisia? Sitäkö että jos lapussa lukee 2v niin silloin sitä
   Käytetään sillä 2veellä oli se iso tai pieni? Vai?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   No en tarkoittanut sitä, kokomerkinnät on muutenkin ihan hanurista, meillä ei ikinä pidä paikkaansa ne ikään vertaus-koot :D. Tarkoitin sitä, että lapsilla on erilaiset mittasuhteet. Joillain pidemmät jalat, toisilla pidempi selkä yms

  • Ripsu

   Ihmeellisiin asioihin ihmiset puuttuvat :/ Mun mielestä Eetun vaatteet näyttävät just sopivan kokoisilta, sellaisilta, joissa on hyvä olla ja liikkua.

   Kivan näköisiä asukuvia kaikin puolin 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Ripsu 🙂

 2. Anni ja lapset

  Höperö kommentti. Tottakai sitä mielummin ostaa esim hieman reilun kuin juuri ja juuri sopivan talvi-/vk-puvun jolloin sama vaate pelittää koko kauden? ..ja usein etenkin ulkovaatteissa on todella pitkät hihat lahkeisiin verrattuna. Olemme tätä monen äiti ystävän kanssa pohtineet. Ehkä ideana, että hihan pituus on riittävä vaikka lapsi nostaisi kädet kohti kattoa? p.s minä luulin aluksi että minulla on lyhytkätisiä lapsukaisia mutta tämä nähtävästi yleinen piirre ulkovaatteissa 😀 Ihania kuvia Eetusta!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Niimpä, ja muutenkin kokojen arviointi on todella hankalaa. Mieluummin pikkasen liian iso ku liian pieni :). Haa, huippu kuulla ettei meillä ole ainoastaan tuota hiha-ongelmaa! 😀

 3. jasmin

  😀 ihana! Mä annan joskus purkan suuhun ja räpsin kuvat sen 10 sekunnin aikana kun tyttö jyrsii keskittyneesti sitä

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Purkka! Hei hyvä idis, thänks :D! Eetu on nimittäi oppinu syömään sitä ja tykkää kovasti 🙂

 4. Milla

  Se on juurikin niin, että lapset on eri mallisia 🙂 mun pojalla taas on pitkä selkä ja kädet, joten jos ja kun hänelle halutaan sopivat hihat, niin lahkeet on sitten haalareissa pitkät. Eiköhän se ole tärkeintä, että lapsen on kiva leikkiä ja liikkua vaatteissaan. Ei auennut pointti tuossa aiemmassa kommentissa, eipä mun mielestä kuulu hyviin käytöstapoihin toisten vaatteiden ja ulkönäön arvostelu.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Fiksu kommentti Milla, kiitos :)! JA niimpä, lapsilla on erilaiset ruumiinrakenteet joten sama vaate voi näyttää ihan erilaiselta toisen lapsen päällä

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.