Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Eteisen muutos 35e:lla

Meillä on pitkulan mallinen eteinen, jossa ei ole erillistä pikkueteistä. Aikaisemmin meillä oli eteisessä Ikean iso lipasto, johon mahtui kivasti tavaraa, mutta se aiheutti myös harmaita hiuksia. Tavarat kasaantui sille nanosekunnissa ja tuntui, että se oli vähän tiellä.

Sain päähänpiston eteispenkistä. Aloitin jo googletteluhommat ,kun mies bongasi saman päivän aikana facekirpulta Ikean hyllystä myynti-ilmoituksen; 30e per hylly. Ei hitsi mikä tsäkä! Ostettiin hyllyjä 2 kappaletta joista toinen sijoitettiin olohuoneeseen.

Nyt eteisessä tököttää säilytyspenkki jonka päällä voi helposti auttaa lapsia pukemishommissa. Tavaraa ei myöskään pääse kerääntymään sille ihan niin paljoa mitä ison lipaston päälle. Tila on paljon tilavamman oloinenkin.

Tällä hetkellä lipaston sisällä on miun meikkejä sekä jotain krääsää. Ajatuksena on hankkia vessaan kaappi jonne siirrän kosmetiikan, jolloin eteispenkki pääsisi sille tarkoitettuun ajatukseen eli asusteiden ja kenkien säilytykseen.

Toinen muutos oli matot. Ostettiin Vallilan Jaffa eteismatto oven eteen. Matto oli törkyhyvässä tarjouksessa ja maksoi vain 5e. Se tuo kivasti väriä ja persoonallisuutta tummaan laattalattiaan. Kesällä bongasin meidän mökiltä vaaleanpunaisen räsymaton, joka oli meillä ensin takapihan terassilla. Siirsin sen eteiskäytävään vauvan 1-vuotissynttäreille kun halusin mahdollisimman paljon girlyjuttuja neidin juhliin. Vaaleanpunainen räsymatto tuo muuten moderniin eteistilaan ilmettä, pirteyttä ja persoonallisuutta. Ja jotain muuta kuin ainaista mustaa,valkoista tai harmaata. Matoista on myös se hyöty, että ne kerää hiekkaa joka on vaalean laminaatin kanssa erittäin jees. Mitä vähemmän hiekkaa ja kiviä kantautuu siihen, sen parempi.

Nyt kun rapakelit tuli, vaihdoin räsymaton aikaisemmin kodinhoitohuoneessa olevaan mattoon. Vaaleanpunainen matto meni majailemaan takapihan terassille kunnes syyssäät alkaa helpottamaan.

Ennen

Hyllyn alle kerääntyi (ja potkittiin :D) monesti tavaraa.

Tiina ja Miina. 

Tuomas ja Eetu.

Kolmas muutos oli kun laitettiin eteisen tummalle tapetille meidän kaikkien vauvakuvat. Käytettiin kotoa entuudestaan löytyviä kehyksiä ja kuvia, joten hintaa muutokselle 0e. Huomatkaa miun vauvakuvassa oleva sotku taustalla; sottapytty jo vuodesta -89 haha!

Aina sisustusmuutokset ei vaadi satoja euroja. Tällä kertaa selvittiin 35e:lla :). Uudistettiin myös meidän olohuonetta aika kivasti! Näytin sitä jo instagramin storyssa, mutta haluan ehdottomasti postatakin muutoksesta myöhemmin.

Mitäs tykkäätte?

Lue myös:

Edullinen eteisen muutos!(edellisellä omistusasunnolla)

DIY: keittiötason maalaaminen

Maailman helpoin DIY lastenhuoneeseen

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)

 1. Jonna / Palasia arjestani

  Meillä myös todella ärsyttävä eteinen ja olen jo kauan yrittänyt löytää siihen sopivaa ratkaisua, vaan ei löydy. Onko tuo tapettia mikä on eteisen seinässä?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Tuo eteispenkki on ollut kätevä :). Tosin nyt Miina oppi nousemaan sen päälle ja laitoinkin kummatkin hyllyt päällekkäin :D. Joo tapettia 🙂

 2. Sopuli

  Sulla on nyt siellä kaikki mahdolliset kuviot sekaisin. Tapetti on niin hallitseva että matot yms pitäisi ehdottomasti olla yksvärisiä. Valokuvakehykset ovat todella mielenkiintoisessa paikassa myöskin. Lipaston pitäisi olla aavistuksen korkeampi että menisi yksyhteen tapetin kanssa. Kannattaa käyttää vaikka sisustussuunnittelijaa jos ei oma silmä riitä 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Vaikka en ole luontainen sisustaja (puuttuu varmaan joku olennainen akka-geeni :D), niin en sisustussuunnittelijaa sentään palkkaa. Valokuvista tykkään itse tuossa kohtaa ja hyllyhomma muuttui itseasiassa niin,että hyllyjä on nyt 2 päällekkäin. Taapero nimittäin kiipesi koko ajan sen päälle. Kiitos mattovinkistä-totta,että tapetti riitelee sen kanssa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.