Epäsuositut mielipiteet x 6

 

Kirjoitin viime kesänä epäsuositut mielipiteet postauksen ensimmäisen kerran, jossa ihmettelin mm. kasvissyönti linjauksia. Keskustelua tuli kivasti ja nyt on kakkososan vuoro.

Paita Carlings / Hame Jacqueline de Yong ostettu *täältä  / Kengät Tommy Hilfiger

1. Apple tuotteet on ihan yliarvostettuja ja niissä maksaa eniten logo. Miehellä oli iphone ja se oli hänen sanojensa mukaan ihan perseestä. Käyttöjärjestelmä oli ihan kökkö ja hän möi sen alle vuoden käytön jälkeen. Itsellä on ollut älypuhelin aikana aina samsungin malleja, eikä omppuluurista itsellä kokemusta. Ostettiin reilu vuosi sitten Macbook ja ihan rehellisesti; ei ole parin tonnin hintansa arvoinen. Niin yksinkertaiset asiat kuten tulostimen kytkeminen vaatii erillisen adapterin. Wlan toimii myös todella huonosti. Kone ei meinaa välillä millään yhdistää wlan verkkoon. Sama ongelma oli myös eri paikkakunnalla siskoni luona, joten ei voi olla meidän kotiverkosta kysymys. Vain vuoden takuuaika sekä puhelimilla että maceilla on myös melko hanurista.  Onneksi koneella on ihana kirjoittaa, käsitellä kuvia, se on kaunis ja kevyt, sekä kuulemma Macit on yleensä pitkäikäisiä, mutta seuraavan kerran ei hankita applen tietokonetta.

2. Tinkiminen jo valmiiksi halvoista hinnoista. Yleinen tilanne facebook kirppareilla; myyt jo valmiiksi edullista tuotetta, niin porukka tulee siihen tinkaamaan? Siis wtf. Jos ei ole rahaa paria euroa, niin pitäköön päänsä kiinni. Kerran möin muistaakseni gantin+gapin settiä yhteishintaan 10e. Eli överiedullisesti, tarkoituksena oli vain saada kaappeihin tilaa. Niin joku laittoi viestiä; tarjoan 8e posteineen. Joo-o, postit vie 2,80e eli setistä olisi jäänyt käteen 5,20€. Ja kyseessä merkkivaatteet, ei mikään pilipali pierurätti. Ei mennyt tarjousehdotus läpi.

3. Merkkivaatteiden ostokauhistelu lapselle. En vaan tajua miten se nappaa kenenkään persettä, jos Äiti ostaa lapselleen merkkivaatteita? Tai se ettei osta. Itse hankin varmaan 90%:sti lastenvaatteet käytettynä tai alennuksesta. Normaalihinnalla ostan aika harvoin.

4. Rokotteiden vastustajat. Okei sellaiset uusien rokotteiden miettisen ehkä ymmärrän joista ei ole tehty niin monia vuosia tutkimuksia, mutta miksi hemmetissä ei anna lapselleen vuosikausia olemassa ollutta rokotetta, joka SUOJAA todella vaarallisilta taudeilta?! Niin vastuutonta. Tulee mieleen Salatut Elämät joissa Monica ei rokottanut vauvaansa ja se sitten sairastui tuhkarokkoon. Joutui sairaalaan hengenvaaraan. Okei, salatut elämät -mutta silti.

5. Kun ihmiset laittaa lapset kaupassa ostoskärryyn. Siis hyi hittolainen ,samaan paikkaan jossa pidetään elintarvikkeita. Jos lapsi ei jaksa kävellä kauppareissua, laita se a. istumaan kärryyn, b. autokärryyn c. kestä lapsen mahdollinen vinkuminen ettei jaksa kävellä. Ostoskärry on OSTOSKÄRRY -ei lapsikärry.

6. Jos syöt tai juot kaupassa jotain ennen ostamista -se on varastamista. Ihan järkyttävän huonoa käytöstä! Näin joskus kun joku aikuinen söi kaupassa jäätelön ja laittoi pelkän paperin ostoshihnalle. Todella hyvää esimerkkiä…ainoa asia jossa asia on ymmärrettävää, on mikäli ihmiselle iskee oikeasti vaikka diabetes kohtaus ja terveydentila on yksinkertaisesti sellainen, että on PAKKO saada heti elimistöön sokeria.

Samaistutko, vai oletko eri mieltä?

Lue myös:

Epäsuositut mielipiteet

Mielipide mielipidekirjoituksista

Äidin epäsuositut mielipiteet

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (17)
 1. 1, 2 & 3 iski. Täysin samaa mieltä siis 😀 Loppuihin pystyin osittain samaistumaan, mutta tunnistan myös sen kriittisemmän ajattelijan itsestäni näiden suhteen 😀

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   5.8.2018, 20:06

   Kiva että löytyi myös samoja ajatuksia 🙂

 2. Niin samaa mieltä ja aivan ihanasti kirjoitettu:)

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   5.8.2018, 20:06

   Heh kiitos Venla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *