Epäsuosittuja mielipiteitä x 4

Ajatuksen virralla muutamia kenties epäsuosittuja mielipiteitä Tiinamaisen rehelliseen ja rempseään tyyliin pitkästä aikaa.

Paita ostettu ulkomailta 

Housut Vila

Kengät Palladium

Panta Prismasta en muista merkkiä mutta tykkään höpönä

Frozen-elokuvat on yliarvostettuja

Siis voi jumalauta mitä laulu koilotusta koko hemmetin elokuva. Lähinnä v*tuttaa se tunnusbiisi let it goooo ja en ymmärrä miksi sitä leffaa hehkutetaan niiiiiiiin överisti. Kävin katsomassa juuri sen kakkososan ja tarinana ihan jees, Olaf-lumiukko oli tosi hauska mutta ne laulut. Miksi, miksi miksi niitä pitää survoa väkisin elokuvaan niin paljon? Ensimmäisen puolen tunnin sisään oli varmaan 3 ihan turhanpäiväistä koilotusta. Kakkososassa oli myös hyvin toteutettuja lauluja, mutta alkuosan koilotukset oli niin turhia että hohhoijaa.

Graavilohi on pahaa.

Graavilohi on limaista ja ällöä. Silti sitä pidetää jonain Suomalaisten pitää olla-ruokana joka hemmetin juhlissa ruokana.

Elokuvien ja pelien ikärajat on vähän nipotusta

Mielestäni elokuvien ikärajoja ei tarvitse noudattaa niin orjallisesti. Jokainen ihminen ja lapsi on erilainen ja kokevat elokuvat sekä pelit eri lailla. Herkkä lapsi voi kokea ikärajat liiankin mataliksi, mutta ns.reippaammat eri lailla. Esikoinen saa todellakin pelata 7-vuotiaiden pelejä vaikka on 6-vuotias, mutta esim. 12-vuotiaiden ei. Sisältö ratkaisee ja se miten lapsi reagoi peliin tai leffaan. Joskus huomasimme tietyn ohjelman vaikuttavan lapsen käytökseen joten kielsimme sen. Toinen ohjelma sen sijaan jolla oli sama ikäraja oli täysin ok,eikä vaikuttanut mitenkään. Maalaisjärki mukana,eikä niin nipotarkkaan.

Verkostomarkkinointia haukutaan liikaa

En voi ymmärtää ihmisiä, jotka ajattelevat verkostomarkkinoinnista niin pahaa ja niin negatiivisesti. Tuotteet ovat yleisesti ottaen kalliimpia  kuin normikaupasta ostaessa, mutta se on ihan ymmärrettävää: se on joidenkin työpaikka. Verkostomarkkinoinnissa on vähän niin, että muutama mätä omena vaikuttaa yleisesti kaikkiin tuotteisiin ja brändeihin. Se mikä näissä yrityksissä monesti kusee, on varsinkin joissain yrityksissä harhaanjohtaja ja turhankin yli-aktiivinen markkinointi jossa luvataan taivaat ja maat.

Monet tuotteet ovat oikeasti hyviä; itse olen ostanut monia tuotteita esim. Nu Skinilta jota ostan jälleenmyyjän kautta. En tasan mieti sitä ostaessa, että ou mai kaad tämä on nyt verkostomarkkinoinnin tuote, koska mitä hemmetin väliä : jos tykkään tuotteesta, niin ihan sama mistä kautta sen hankkii.

Olen ollut myös vuosia sitten itse verkostomarkkinoinnissa Forever- yrityksessä, mutta siinä en pyrkinyt kasvattamaan omaa tiimiä vaan lähinnä möin silloin tällöin C9-kuuria jonka takana pystyin seisomaan 100%:sti. Verkostomarkkinoinnissa menestyminen vaatii todella kovaa työtä ja nostan kaikille heille hattua, jotka saavat kasvatettua liiketoimintaa niin, että saavat siitä jopa päätyön. Verkostomarkkinoinnista olen kokeillut mm. myös FitLinen, Mary Kayn, Young Living:n ja Foreverin tuotteita. Tykkään kokeilla erilaisia tuotteita ilman ennakkoluuloja ”ou mai kaad ostan tämän nyt jälleenmyyjän kautta”. Osa kokeiluista jää kertaluontoiseksi ja osa jää käyttöön. Mihinkään jälleenmyyjäksi en enää itse kuitenkaan lähde. En vaan ymmärrä ihmisiä, mitkä käyttävät hirveästi energiaa negatiiviseen parpatukseen ja lietsontaan kaikkiin verkostomarkkinoinnin tuotteisiin.

 

Samaistutko mihinkään vai oletko täysin eri linjoilla?

 

Lue myös

 

Epäsuositut mielipiteet x 4

Epäsuositut mielipiteet x 6

 

 

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (8)
  1. Onko nää vähän keksimällä keksittyjä ”epäsuosittuja mielipiteitä” :D. Leffat, ruoka, noissahan on kaikilla oma mielipide. Mä en tykkää suklaasta, onko se nyt sit uutisoinnin arvoinen epäsuosittu mielipide :D? Pelien ja leffojen ikärajat on suosituksia, ja kuten itsekin sanoit niin lapset on erilaisia. Mikä tossa on epäsuosittu mielipide? Se ois varmaan ollu epäsuosittu, jos antaisit 6v. lapsen pelata k-18 pelejä (ja kuten kirjoitit, et anna pelata niitä k-12 pelejä, kuten ei varmaan 90% muistakaan vanhemmista).

    1. No nuo asiat tuli intuiitiolla mieleen ajatuksen virralla, niin en koe että oli keksimällä keksittyjä :). Kaikilla on asioista oma mielipide ja nuo asiat oli miun mielestä sellaisia joista moni tai suurinosa on päinvastaista mieltä.
      Instagramissa erään vaikuttajan tilillä oli kysely ikärajoista ja siellä moni taasen oli sitä mieltä, että ikärajat on aiheesta ja noudattavat niitä aina. Kiitos kommentista 🙂

  2. Musta tää oli tosi kiva postaus! Näitä lisää! Samaa mieltä monestakin. 😊

    1. Kiitos kiva kuulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *