Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

ENSIMMÄINEN TREENI SYNNYTYKSEN JÄLKEEN

Ensimmäinen treeni synnytyksen jälkeen on nyt takana! Synnytyksestä on aikaa yli 2-kuukautta. Sitä ennen olin vain tehnyt kävelylenkkejä, parisen kertaa askelnousuja hiekkalaatikolle, pari kertaa ylämäkikävelyä ja pari kertaa koiranpissaliikettä kotona.

Aloitin kuntouta keskivartalo raskauden jälkeen verkkokurssin ja tein ensin sen harjoituksen. Vaihdoin treenivaatteet päälle, spotifyn soimaan ja Miina oli unipesässä. Laitoin ajastimen hälyttämään 15-minuuttiin.

Aloitin siis hyvin hyvin verkkaisesti. 15-minuuttia ja käytin 2kg käsipainoja. Ensin lämmittelin pyörittelemällä käsiä ympäri ämpäri ilman painoja, sitten aloitin yläkroppatreenin.

10 toistoa vasaraotteella hauikselle, heti perään 10 hauiskääntöä, kolmanneksi vielä vasaraotteella sama setti.

Pyörittelin käsiä ja lämmittelin olkapäitä

10 toistoa vipunostot sivulle, perään 10 pystysoutua ja kolmanneksi pystypunnerrus 10 kertaa

Pyörittelin taas käsiä ja sitten tein ojentajalle

10 toistoa käsipaino pään yli seisaallaan (gad dam en vaan muista liikkeen nimeä) ja 10 toistoa seisten ja kädet taakse.

Noita tein kolme kierrosta.

Huhhutihei, kylläpä huomaa, että treenipuheet on painuneet aivojen perimmäiseen nurkkaan. Piti tyyliin googlettaa jokaisen liikkeen oikeaoppinen nimi, enkä siltikään löytänyt kaikkia haha!

Seuraavana päivänä kädet oli hellät, vaikka käytin vain 2kg painoja. Huomaa kyllä, että rapakunnosta lähdetään liikenteeseen. Ei kyllä ihmekkään, Raskaus ja liikunta kun ei kulkeneet miulla ihan käsikädessä. Kunnon treenin olen tehnyt ennen plussaa, eli about vuosi sitten. Raskauden aikana pelotti ja ahdisti liikaa, plus raskausvaivat siihen päälle. En halunnut ottaa mitään riskejä.

Mutta voi sfiidu sentään oli niiiiin hyvä fiilis kun sain vähän treenattua! Seuraavana päivänä tein leikkipuistossa askelnousuja 4 x 20 ja hippaleikkiä Eetun kanssa. Tuntuu, että olen saanut omaa itseäni pikkuisen takaisin, ihanaa! Nyt vain pitää ideoida lyhyitä kotitreenejä ja ottaa asenne, että kyllä kotonakin voi liikkua.

Kivaa maanantaita <3!

Lue myös vatsa viikko synnytyksen jälkeen , vatsa 4-viikkoa synnytyksestä , miltä näytän 2kk synnytyksen jälkeen?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.