Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Ensimmäinen Hääpäivä!

”Hyvää ensimmäistä hääpäivää ME <3! Vuosi on ollut välillä vittumainen,mutta voi pirskuta tykkään tuosta ukkelista” kerroinkin jo instagramin puolella.

_MS_6399b_edited-1

Vuosi sitten kävelin täristen alttarille ja miusta tuli Rouva P.  Häiden jälkeen miulla oli todella paha wedding blues, joten hääpostaukset jäi harmittavan vähiin. Kun toivuin, ajattelin olevan pöljää jos kirjoitan enää hääjuttuja. Muutamia hääpostauksia olen poistanutkin, koin ne jotenkin liian henkilökohtaiseksi luettavaksi niin monille ihmisille.

Ensimmäinen enjoy hetki eilen oli kun käytiin kahdestaan kaupassa. Jooo-o kuulostaa todella dilleltä,ennen niin yksinkertainen asia tuntuu nykyisin niin spessulta. En edes muista milloin oltaisin viimeksi käyty kahdestaan kaupassa. Saatiin kävellä lässysti käsi kädessä ja kantaa koria, eikä työntää kärrejä. Haha!

Kaupassa käynnin jälkeen ajeltiin Kolille, josta olin varannut meille huoneen. Otettiin ihan relax ja käytiin syömässä Kolin satamassa olevassa Alamaja ruokapaikassa. En voi kuin vaan suositella! Paikka oli todella viihtyisä, jotenkin kodinomainen ja lämminhenkinen. Ei mikään ketjuravintola, vaan paikallista, erikoisempaa ja hemmetin hyvää ruokaa. Parasta ravintolaruokaa naismuistiin. Olin niin äimänkäkenä koko paikasta ja ruuasta, niin monesti ravintolaruoka on ”ihan jees”, mutta toi oli bumtsika WAU-tasoa. Riistaburgeri ranskalaisilla ja hintaan kuului salaattipöytäkin. Ei mikään maksettu mainos, eikä tarkoitus ollut kuin sivulauseessa mainita tästä, mutta se oli vaan niin hyvvää :).

_MS_6605

_MS_6665

IMG_7988

Otettiin laiturilla höpsöttely kuvia ja ukkosen alkaessa lähdettiin kiireenvilkkaa hotellille. Myräkän loppuessa käytiin kävelemässä (käsi kädessä tietty lässysti) ja jopa yksillä hotellin baarissa.

Seuraavana aamuna käytiin Span puolella rentoutumassa ja sitten oli aika lähteä kotiin. Eetu oli Mumminsa kanssa ja heillä oli mennyt todella hyvin. Tänään käytiin perheen kesken kaupassa ja Suomen Tivolissa, minimies kävi ensimmäisen kerran elämänsä aikana tivolilaitteessakin. Toinen oli niin vakavana kun jännitti toista <3.

_MS_6701

_MS_6815

_MS_6407

T <3 T

Miten olette viettäneet hääpäiväänne/päiviänne?

SEURAA MAMAA Facebookissa  / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (9)

 1. Nappi

  Oih! Paljon rakkautta tulevaan ! <3 meän kolmas hääpäivä sisälsi aamulla leikkipuistoa, hyvää lounasta ja pikku päikkäreitä. 🙂 Iskä meni iltavuoroon töihin, joten tällä kertaa näin. Mennään toki käymään ravintolassa, kuhan reissuamiselta kotiudutaan pikku neidin kanssa. Ihana päivä vaikkei mitään spessua tehty 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Nappi <3! Mukavaa että oli kuitenkin kiva päivä, vaikka ei ollutkaan mitään spessua. Kiva päivä hääpäivän vietossa onki tavoitteena:)

 2. Katja

  hihii! 🙂 Pakko tulla taas tauon jälkeen kommentoimaan, kun oli vuosi sitten niin ihana jänskätä omia häitä, jotka oli kaksi viikkoa teidän jälkeen. Ihanaa oli silloin lukea ja saada ’vertaistukea’ häiden alla. Ja nyt tosiaan se eka hääpäivä koittaa meilläkin parin viikon päästä, olemme varanneet kylpyläloman katinkullasta, kun emme kauemmas uskalla lähteä tytön ollessa hoidossa mummolassa. 🙂 Odotan kyllä tulevaa lomaa niin innolla! 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kivaa kun tulit pitkästä aikaa, mukavaa nähä että ainakin osa ”vanhoista” lukijoista on vielä tallelle :)! Oiii ihanaa reissua teille! Kylpylät on ihania, siellä saa rentouduttua todella kivasti <3

 3. Selina Kun äitikelaa

  Ihanaa hääpäivää! <3

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos Selina <3

 4. Selina Kun äitikelaa

  Ihanaa hääpäivää! <3

 5. anna^

  Meillä oli rokkiperjantaina eka hääpäivä eli kotona syötiin vain ja naatittiin elämästä 😀 Ehkä ens vuonna jotai hienompaa!

  annassecrett.blogspot.fi

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Onnee teillekin ekasta hääpäivästä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.