Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

EN OLE KOSKAAN OSANNUT…

Tsösses, vatsatauti tarttui Eetusta minuun ja viime yö oli ihan kaamea. Ensimmäinen vatsatauti aikuisiällä. Nyt lisäksi kuumekin pomppasi yli 38 joten oli onni että tein tämän postauksen luonnoksiin jo aikaisemmin. Pakko yrittää levätä.

Itsestään löytyy aina kehittämisen paikkoja ja halusin ihan ajatuksen lennolla heitellä pintaan juttuja joita en ole koskaan osannut tai tehnyt.

asioitajoitaenosaa

Vaihtanut auton renkaita tai osannut muutenkaan mitään kovin miesmäisiä juttuja.

Tasan kerran yritin vaihtaa y-h-t-ä rengasta ja jo siitä lenteli niin pahasti ärräpäitä ja työkalu melkein lensi mäkeen, että annoin suosiolla miehen vaihtaa renkaat :D. Ennen sitähän olin uhonnut, että kyllähän mie varmasti osaan. Köhröm. Toinen hyvä esimerkki kun kasasin sinkkuboksillani aikoinaan tuolit. Kyllähän minä osaan, en varmasti kysy kenenkään apua! Siinä istua törötin ja aikani tuoleja paukuttelin kasaan. Noh, eräs rimpsa-ilta ystäväni istui tuoliin ja RÄKS tipahti lattialle kun Tiinamainen asennus ei mennyt niinkuin strömsössä haha!

Neuloa tai ommella

Kouluaikaan saimme tehtäväksi ommella lapaset. Mie tein vain yhden ja siinäkin oli epämuodostunut peukku ja reikä varressa. Hupsideisii.

Tehdä hienoja ruokia vaikka olen ammatiltani kotitalousyrittäjä

Tämä on monesti blogissakin toitotettu ominaisuus reseptipostauksien yhteydessä. Syön mieluummin muiden tekemiä ruokia kuin kokkaan itse. Naurettavintahan tässä on todellakin se, että ammatiltani olen kotitalousyrittäjä. Ei sen puoleen, päivääkään en ole niitä hommia tehnyt.

Olla siisti ja järjestelmällinen

Tiskit lojuu pöydillä, vaatteita löytyy pitkin poikin lattioita ja vaikka sun mitä. En vaan osaa. Se on niin iso osa-alue jota miun pitää -ja haluan opetella. Kuukauden ajan olen aikuisten oikeasti kehittynyt siinä ja voin taputtaa itseäni olkapäälle, jej!

Laittaa astioita oikein koneeseen

Kuulemma. Miun mielestä ne on aina hyvin, mutta ukkeli on toista mieltä hah!

Matikkaa

En ikinä, en koskaan ole osannut matikkaa. Sain ala-asteen matikan kokeesta kerran 4-, siis miinuksen joka ei periaatteessa voi olla edes mahdollista. Kait olin opettajan mielestä oikeasti vain niin susisurkea :D. Käytän laskinta kaikkeen, mutta aina ei sekään auta kun en tiedä laskukaavoja..

ENOSAAMATIKKAA

Näitähän riittäisi, mutta nuo 6 kohtaa tuli flowna mieleen. Voisinkin tehdä myös osan mitä mie osaan jossain vaiheessa.

Mitä sie et osaa? Tehkäähän muutkin bloggarit tämä, kivaa näyttää itsestään myös se huonompi puoli :)!

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. Jonna-Pienen Pojan Haaveet

  Joo mullakaan ei kutimet pysy kädessä. Yritin tuossa joulun alla virkata tonttua ( siitä keissistä on ihan postauskin) ja tsiiisus! Kun ei edes mitää käryäkään, mitä siinä ohjeessa sanotaan. Huoh! Munkin ala-asteen lapasista tuuli vinkui läpi kun olivat niin suurehkoa käsialaa:D

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Haha, hyvä etten ole ainoa ei kässää osaava naikkonen 😀

 2. Hanna

  Mäkään en ole mikään paras järjestyksen pitäjä ja matikka ja fysiikka oli kauhistus! Nyt on itsepäisesti työn alla virkkauksen opettelu äidin opastuksella ja pakko todeta ettei se oikeesti ookkaan niin vaikeeta kun luulin 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Fysiikkakin oli hurr… mie oon viimeks ommellu/virkannu tms ammattikoulun aikaan ja ´siitä on useempi vuosi jo 🙂

 3. Hannah

  Mun päähän ei mee sellaiset opeteltavat asiat, jotka ei kiinnosta yhtään 😀 olen aina ollut hidas oppimaan mutta opin kunhan saan tehdä asiaa tarpeeksi kauan. Tämä ei päde kuitenkaan matikan tai englannin kohdalla – rimaa hipoen pääsin kokeista aikanaan läpi :’D mutta englantia oppii kummasti kun reissaa ja joutuu tilanteisiin joissa on pakko puhua.

  En ole kovin hyvä myöskään heittäytymään tai tekemään extemporee -asioita. Jos yhtään tuntuu että on nolo tai muuta niin kyllä kaks kertaa miettii että teenkö vai enkö tee. Sitä on tullu vaan opeteltua koska elämästä täytyy nauttia 😉 onhan näitä! 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Joo miullakin on monesti vaikeaa oppia sellaisia asioita, jotka ei kovin paljo kiinnosta. Se riippuu miulla kyllä myös keskittymisongelmasta :/ 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.