Ei Fit eikä Fashion ja silti FitFashionin bloggaaja?

Muutamaan FitFashionin blogiin on tullut kommentointia, että he eivät kuulu tänne. Eivät kuulu, koska kirjoitusaiheena on ollut mm. imetys, lapset, koira tai olohuone. On kommentoitu, että sellainen blogi kuuluisi jonnekin vauva sivustolle. Noiden lisäksi täällä portaalissa on myös yhden irtisanoutuneen bloggaajan toimesta väitetty portaalin ilmapiiriä huonoksi ja arvosteltavaksi. Kyseiset kommentit eivät tulleet omaan blogiini, enkä yleensä välttämättä lähde sotkemaan omaa kauhaani sotkusoppaan, mutta nyt halusin vähän fundeerata tätä ja sanoa pari sanaa.

Muutamia kuvia ensimmäisen FitFashionin kirjoittamisen aikana

Mie olen kirjoittanut FitFashionissa kahteen eri otteeseen. Ensimmäisen kerran maaliskuussa 2014. Silloin olin puolivuotiaan vauvan äiti joka kävi kuntosalilla. Muistan kun minua kysyttiin tänne, niin kirjoitin
 Eihän blogin sisältöä tarvitse lähteä muuttamaan sellaiseen, joka käsittelee pelkästään treeni/ruokajuttuja? Vaikka rakastan treenausta ja salia, niin tykkään kirjoitella myös muustakin :).

Jos aihepiirien ja sisällön ei tarvitse pyöriä pelkästään treenien/fitnesjuttujen ympärillä, vaan voin jatkaa monipuolisella mallilla jatkossakin, niin liittyminen FitFashioniin kiinnostaa ehdottomasti!

Sain vastauksen, jossa kerrottiin ettei blogin tarvitse pyöriä pelkästään treenibeibe juttujen ympärillä. Jatkossakin mie saan itse päättää mistä kirjoitan.

Kirjoittelin FitFashionissa ja jossain vaiheessa rupesin itse luomaan itselleni paineita, että olenko liian Mamma treenibeibepyllyjen joukkoon, vaikka kuntosalilla kävinkin. Minua jotenkin ahdisti olla osa ”fitness-sivustoa”, millaisena moni FitFashionin kokee. En saanut painostusta ruoka tai treenijuttujen lisäämiseen vaan loin itse itselleni siitä paineita.Ahdisti käydä FitFashionin etusivulla joka oli täynnä pylly sitä, tätä tota treenijuttuja. Mietin, että ketä FitFashionin sivulla käyvää minun jutut muka kiinnostaa. Noin kirjoitin postaukseen, jossa kerroin siirtyväni Kaksplussan portaalibloggaajaksi marraskuussa 2014.

Takaisin tulin FitFashioniin 1.3.2016, eli kaksi vuotta olen täällä paluumuuttajana kirjoittanut <3.

Viimeksi lähdin pois ajatellen paikan olevan tälläiselle perustreenarille liian fitness. Olen kuitenkin pohtinut yleisesti yhteisöjä, portaaleja ja blogeja. Mikään alusta ei määrittele itse sisältöä, vaan kirjoittaja itse muokkaa omasta blogistaan omanlaisen. Näin kirjoitin kun kerroin paluustani.

FitFashion on portaali monenlaiselle kirjoittajalle. Kategoriat kohdassa kirjoitukset jaetaan tyyppeihin treeni, ruoka, perhe ja suhteet, hyvinvointi sekä tyyli ja kauneus. Niissä ei lue: ”jos kirjoitat imetyksestä, koirasta, olohuoneesta, vauvasta tai mistä tahansa muusta kuin Fitness sitä tota käsipainot on ihania oujee jutuista mene muualle kirjoittamaan”. Itse kirjoitan noista kategorioista kaikkea jonkinverran.

Miut otettiin tänne sekä ensimmäisellä, että toisella kerralla lämpimästi vastaan bloggareiden, sekä pääjehujen puolesta. Ilmapiiri on hyvä, apua saa meidän ihanasta faceryhmästä aina nopeasti ja keskustelu siellä on aina ollut hyvässä hengessä.

Miittejäkin on ollut, joihin harmi en täältä peräkylältä ole päässyt osallistumaan. Toivon kuitenkin, että joskus saisin mahdollisuuden puksuttaa sinne isolle kirkolle moikkaamaan blogikollegoita, koska olen varma viihtyväni myös facetusten heidän seurassaan.

Itse olen myös huomannut ettei puhtaat treeniaiheiset postaukset kiinnosta läheskään niin paljon kuin ihan perus arkilärpätykset. Siinäkin iso esimerkki siitä, että FitFashion on monenlaisten kirjottajien koti.

Nykyisin en ole kovinkaan FIT jos termi määritellään sillä onko vaikka kiinnostunut fitneksestä, ei voisi vähempää kiinnostaa sellainen. Mutta en mene mollaamaan niitä postauksia joissa siitä kirjoitetaan. Olen käynyt kerran salilla synnytyksen jälkeen, hölkkään ja teen kotijumppaa. Eilen kävin hölkkäämässä, mutta kotijumppaa en ole tehnyt millonkohan viimeksi. Fashion varmaan vielä vähemmän, kurkkaa vaikka tää rönttäpönttä arkilookki josta postasin. Ei tule muotiloggaajaa tästä muikkelista, eikä fitnesspyllistelijää ja silti täällä kirjoitan oikein tyytyväisenä <3.

Lue myös kollegoiden kirjoitukset aiheesta:

FitFashionilläkö huono ilmapiiri?

Mitä kaikkea on FitFashion?

Paras paikka kotona ja pari oikaisua

Huono ilmapiiri FitFashionin blogiportaalissa?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *