EETUN NOSH-ASU

Olen mieltynyt Noshin vaatteisiin ja niitä olen kotiuttanut muutamia kappaleita sekä Eetulle, että itselleni. Hyvät arvot, hinta-laatusuhde ja miellyttävyys päällä viehättävät.

Minimieskin tykkää niistä hulluna. Hän kun ei suostu laittamaan ihan mitä tahansa päälleen. Viime kesänä meillä kävi niin, että ostin omasta mielestäni todella kivoja vaatteita ja minimies ei edes suostunut laittamaan niitä päälle hah! Kun kysyn mitkä housut hän haluaa, usein vastaus on joko Noshin housut tai Molon Tähtihousut jotka näkyy tässä postauksessa.

IMG_0780

IMG_0773b

noshhousut2

noshhousut

Ostin tarkoituksella kokoa isommat legginsit jotta käyttöikä on pidempi. Olen huomannut muutenkin, että kapeissa housuissa isompi koko ei haittaa lainkaan. Lahkeet saa näppärästi käännettyä, ilman että se vaikuttaisi käyttömukavuuteen. Collareissa asia on toisin, ne mokomat tippuvat jalasta jos ovat yhtään isot. Meidän mini <3.

Asukuvien ottaminen oli kummankin mielestä hauskaa, aurinko paistoi juuri sopivasti ja saatiin vangittua aika kivasti varjoja. Sälli juoksi seinän ja tuolin väliä ja Mama sai olla kärppänä räpsimässä kuvia hih.

noshpaita

noshpaita3

IMG_0767b

Mitä tykkäätte minin minttuisesta asusta?

 

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)
  1. Noshia kiinnostaisi kokeilla joskus, vielä ei vaan ole tullut aikaiseksi. Ihania kuvia pikkumiehestä. :))

    1. Tiina / Fit Fat Mama
      9.4.2016, 23:07

      Kannattaa käyä kutsuilla tutustumassa matskuun ja on myös verkkokauppa 🙂 kiitos,miunkin mielestä tuli aika kivoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *