Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

EDULLISIA MEIKKEJÄ: Aurinkopuuteri

Kivaa sunnuntaita! Viikonloppu on jo kohta ohi, nyyh taas. Viikonloppu meni kyllä taas todella nopeasti. Eilen kävin Joulumarkkinoilla ja Nosh-kutsuilla. Tosi kivoja löytöjä kummassakin, en malta odottaa tilaamiani pöksyjä minimiehelle <3. Illan tosin kruunasi se, että meidän keittiön hana hajosi. Great. Aika hanurista, rahan menoa on muutenkin nyt joulun alla.

Rahan menosta puheenollen; kosmetiikan suhteen olin vuosia sitä mieltä, että mitä halvempaa -sen parempaa. Noh, se nyt ei aina pidä paikkaansa. Laatu monesti maksaa syystäkin, mutta edukkaista vaihtoehdoista löytyy myös niitä helmiä, ja tässä postaussarjassa on niistä kysymys. Edelliset osat on edullinen huulipuna, kulmapaletti ja peitevoide mustille silmänalusille.

Hm aurinkopuuteri

aurinkopuuteri

IMG_9750

IMG_9751

Siis en edes muista miten pitkään tämä sama on ollut miulla käytössä, joten voi puhua todella pitkäkestoisesta tuotteesta. Kosmetiikkaahan ei saisi vissiin käyttää yli merkityn säilyvyysajan, mutta itse olen tässä hieman pihi -ja laiska.

Aurinkopuuteri on hieman kimalteleva, joten varsinaiseen contouriin se ei ole passelein, mutta poskipäille lämpöä tuomaan ihan huippu! Sävy on melko lämmin, joten varsinkin päivettyneelle iholle kesällä se on ihan superi. Edellinen aurinkopuuteri miulla taisi olla joku Rimmelin ja sekin oli todella hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Eli tässä tapauksessa halvalla saa myös hyvää.

En tiedä onko täysin vastaavaa enää Hm:llä, mutta uskoisin että itsessään tuote ei ole paljoakaan muuttunut, varmaan paketti on vain muuttanut muotoaan. Hinta taitaa olla 6€ tietämillä.

Kosmetiikka ja kauneushöpinät on alkanut kiinnostaa itseäni nykyisin enemmänkin, en ole vaan saanut aikaiseksi kirjoitettua niistä. Niihin liittyviä postauksia aion tehdä enemmän jatkossakin, tietenkään unohtamatta treeni/ruokavalio yms sekasoppa kamaa. Mitä mieltä itse olet, kelpaako kosmetiikka asiat useamminkin?

ps. huomenna kiva kilpailu starttaa instan puolella <3

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (3)

 1. Milla

  Miun puolesta meikkijuttuja vois olla useamminkin, kunhan postauksista näkyy siun persoonakin läpi! 🙂 Kosmetiikkatuotteet kyllä kiinnostaa ja tällä hetkellä erityisesti kuorinnat, kaveri otti saunailtaan mukaan sellaisen merisuola- hunaja(?)vartalokuorinnan niin siitä se kiinnostus sit lähti… ^^

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiva kun tykkäät, ja varmasti näkyy :). En mie osaisi silleen epäittenä edes niistä kirjoittaa =)

 2. MAYBELLINE THE NUDES LUOMIVÄRI – Fit Fat Mama

  […] edullisia meikkipostauksia löytyy mm. täältä; aurinkopuuteri,kulmaväripaletti, […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.