Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

EDULLINEN JA HYVÄ HIUSNAAMIO

Välillä tykkään panostaa ja hifistellä hiustuotteissa, mutta monesti tarkkamarkka-Tiina iskee hyllyillä ja haluan löytää myös niitä kukkaroystävällisiä vaihtoehtoja. Tässä postauksessa vinkki edulliseen hiustenhoitoon hiusnaamion osalta.

Nyt olen käyttänyt tosi hyvää hiusnaamiota, joka maksaa n. 4e! Garnier respons olive naamio löytyy ihan päivittäiskaupoista kuten vaikka Prismasta josta omani ostin.

Garnier Respons Mythic Olive sarjan hiusnaamio

Putelin kuvaus ;

Garnier Respons Mythic Olive intensiivisesti hoitava hiusnaamio erittäin kuiville ja käsitellyille hiuksille sisältää neitsytoliiviöljyä, myyttistä öljyä jolla on suunnattomasti hyviä ominaisuuksia. Ilman parabeeneja. Tulos: hiukset ovat intensiivisesti hoidetut tyvestä latvaan. Hiuksista tulee välittömästi pehmeän tuntuiset. Niistä tulee kiiltävämmät, pehmeämmät, joustavammat ja helposti kammattavat. Ne ovat kauniin sädehtivät. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia hiustenpesun jälkeen ja huuhtele.

Oliivi itsessään on tunnettu hoitavasta ja kosteuttavasta ominaisuudesta ja purkki kun ei maksa paria lanttia enempää, ei pitkään tarvinnut pähkäillä ostanko testiin. Naamio on rakenteltaan paksua ja hoitavaa. Levitän sen pyyhekuiviin latvoihin ihan sormilla kampaamalla. Annan sen vaikuttaa peruspesuissa pari minuuttia jos käytän hoitoaineen sijasta, mutta saunapäivinä laitan naamion latvoihin ja annan vaikuttaa saunomisen ajan. Saunassa ollessa laitan usein pyyhkeen päähän, luin nimittäin jostain ettei hiuksille tekisi hyvää lämmössä olla mitään tököttejä päässä.

Mutta tälläinen vinkki vitonen mikäli etsit hyvää, edullista ja kosteuttavaa naamiota niin kannattaa kokeilla garnier respons olive naamiota!

Kivaa viikonloppua <3

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.