Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

EDULLINEN ETEISEN MUUTOS!

Eteinen herättää ensivaikutelman asunnosta. Meidän eteinen oli aikaisemmin kuin pommin jäljiltä. Toki ennen vieraiden tuloa yritettiin siivota sitä ei-niin-sikapossumaisen näköiseksi, mutta viimeistään parin päivän päästä homma levisi taas kasaan. Eteisessä oli aikaisemmin kenkäteline + naulakko. Kun siihen yhdistetään kasa kenkiä, kasa takkeja ja epäjärjestelmälliset asukkaat oli lopputulema kuin sikalasta konsanaan. Vihdoin sain vinguttua eteiseen kaapin ja olen niin happy!!!!

Kaappi on Jyskistä ja maksoi ainoastaan 80€! Eli tässä meidän edullinen eteisen muutos;

eteinenennenjälkeen

IMG_8208

IMG_8209

Kengät pursuaa, lehtikorina toimi pahvilaatikko, asusteet ei mahdu luhdan koreihin. Ai että minuu ärsytti tämä näky!!!!

IMG_8241

IMG_8242

Vasemman puoleisen oven takaa löytyy rekki jossa meidän eniten käytössä olevat takit ja alhaalla eniten käytössä olevat kengät.

IMG_8244

Oikean puoleisen oven takaa hyllytilaa joissa lisää kenkiä, miun asusteita Luhdan koreissa ja valkoinen kori on täynnä epämääräistä tavaraa joka pitäisi käydä joskus läpi sekä koiran hihna.

IMG_8246

Tuomaksen Hilfigerin tennarit ja Dockersin nahkakengät. Btw noi Hilfigerit kerkesi olla yhden kesän käytössä ja näyttävät jo tolta, ei ollu hintansa väärtit.

IMG_8245

Vagabongin kiilat, takana tennareita ja juoksukengät.

IMG_8247

Asustekasa. Osa on ison eteisen kaapissa. Pitäisi karsia osaa pois. Ostin itseasiassa just Mulberryn ja Burberryn huivit jotka on ison eteisen kaapin ylähyllyllä turvassa.

IMG_8250

Sitten laatikot! Ylimmäisestä löytyy Eetun asusteita.

IMG_8251

Keskimmäisestä Eetun kenkiä. Minimies tajusi jo että laatikoita voi availla ja kenkiä kantaa ympäri kämppää joten turha vaiva siistiä noita enää nättiin riviin.

IMG_8252

Tuomaksen asusteet.

IMG_8253

Hyvästi pahvinen perkele ja tervetuloa Luhdan kori lehtikoriksi!

IMG_8256

Toinen muutos jonka tein, oli isomman eteisen uusi järjestys. Ennen tuossa kohdalla oli Eetun rattaat, mutta kun niitä ei enää käytetä niin usein, laitettiin ne rappusten alle ja siirrettiin tilalle rottinkikori ja peili. Nuo oli ennen peilikuvanan seinän toisella puolen. Rahi on ollut miulla lapsuudesta asti ja se on muuttanut kodista toiseen miun perässä. Lapsena se oli täynnä leluja, nyt siellä on käsipainot ja yksi kattolamppu. Rahin päällä Eetun lampaantalja, jossa on btw maasta jäänyttä likaa, onko kellään tietoa miten sen saisi irti?!

IMG_8259

IMG_8257

Magneettitaulu jossa muutamia kuvia sekä matkamuisto magneetteja.

Yksi ikuinen murheenkryyni on ison eteisen kaappi, jossa on lisää takkeja, kenkiä ja laukkuja. Btw, laukkuja on muuten myynnissä edullisesti, esim. pari guessia ja hilfigeriä blogin ff:ssä. Myös pari Korsia laitoin myyntiin joista toinen meni jo kaupaksi. Sinnekin kaappiin pitäisi keksiä joku järkevä säilytyssysteemi.

Kaapin kasaaminen aiheutti hikeä ja hermoiluja (Tuomakselle :D), mutta oujee kun olen happy kun sikala efekti ei hyppää heti silmille!

Millaisia eteisiä/säilytysratkaisuja teiltä löytyy? Miten olette säilyttäneet talvivaatteita?

ps. Saikulla ja kuumetta vieläkin. Eetu meni 10.00 aikaan hoitoon ja hänellä tuli pitkästä aikaa itku :(. Uusi rytmi ilmeisesti ihmetyttää. Päätin että nyt tietokonehommia lukuunottamatta oikeasti lepään, enkä höyryä kotitöiden kanssa.

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kommentit (6)

 1. maija

  Paranemisia sulle:-) Harrastatko hevosia kun näyttää ajokypärä olevan naulakossa?

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos :). Mie harrastin ennen ratsastusta mut toi on iha pyöräilykypärä 🙂

 2. Jenni

  tosi kivan näkönen tullu teidän eteisestä, tosi hyvä ratkaisu tuo kaapin osto! ihana myös tuo peilin edessä oleva arkkutaljasysteemi 🙂

  heheh, en yhtään ihmettele että on menny hermot ton kaapin kasaamisessa, nimim. täältä löytyy sama kaappi.. 😀 syksyllä kasattiin sitä kaverin kans ja ruuvattiin melkein kaikki ruuvit vääriin reikiin, oli isällä mennä hermot kun se pääsi uudestaan kasaamaan sitä 😀 😀 😀 lisäksi olin hyvin liimannu nuo pikkulaatikoston osat, ekan kerran kun vetäsin laatikon auki niin koko ovi jäi käteen… 😀

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos, tykkään kyl iteki ku ei tarttee enää katella sitä läävä-eteistä :). Haha joo. Tuomas sano ettei ikinä enää näitä halppis paskakaappeja! 😀

 3. anna^

  Vitja mite kätsy idis. 🙂 Ja ilme on kyl tosi siisti nykyää! Tykkään!

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Bongattiin toi Jyskin lehestä ja heti ampasin mittaamaan eteisen ja onneks mahtu! Kiitos Anna (ja sie vissii facebook-Anna :)? kiva kun osaa yhdistää lukijan ja ihmisen! jos eet oot se Anna :D)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.