Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

C9 KUURIN JÄLKEEN?

Foreverin C9 kuurin suorittamisesta on nyt lähes pari kuukautta, ja ajattelin hieman kertoa miten olen jatkanut kyseisen kuurin jälkeen. Tuliko kaikki kilot takaisin, menikö roti, olenko taas lähtöpisteessä?

Ei, osittain kyllä ja en.

Pitkään paino pysyi lähes samassa. Olin todella positiivisesti yllättynyt, koska söin myös herkkuja viikonloppuisin ja saatoin mässytellä liikaakin leipää. Se mikä eniten on muuttunut kuurin jälkeen on säännölliset kuntosalitreenit, maitotuotteiden vähentäminen ja annoskokojen pienentäminen. Sain jotenkin niin paljon motivaatiota, että salitreeni alkoi taas maistua ja siitä olen niiiiin onnellinen <3. Ette voi uskoa miten hyvältä tuntuu katsoa peiliin kun ne entiset lihakset alkaa pikkuhiljaa piirtyä esiin. Paljon on todellakin vielä tekemistä, mutta lihasmuisti on yläkroppaan alkanut piirryttää pienesti jo muotoa takaisin.

foreverc92kkkuurinjälkeen

Jouluna vedin niin ranttaliksi, että sen jälkeen kroppa on ollut hieman enemmän tukossa. Vaa’llisesti viime viikolla 1,5kg enemmän kuin kuurin lopussa. Varsinaista vaakakyttäilyä yritän välttää, ettei se mene taas pakkomielteiseksi ja ettei mies joudu taas viemään vaakaa varastoon piiloon hah! Ja se hyvä, että ohjeet jäi miulle myös suorittamisen jälkeen eli voin tehdä sen soveltaen milloin huvittaa.

Varsinaisia jälkeen kuvia en ole ottanut, muutaman kuvan räpsäisin teinipeilisti  päiväsellään, eli kropassa on jo tankattua ruokaa.

Kerroinkin, että olen Foreverin itsenäinen jälleenmyyjä ja syynä postaukseen oli myös kertoa se, että tammikuun ajan kyseinen kuuri on kampanjassa! Tarkan hinnan ja ohjeet saat laittamalla sähköpostia fitfatmamatiina@gmail.com.

foreverc9kuurinjälkeen2kk

Parilta asiakkaalta olen saanut kuulla heidän kokemuksiaan kuurin jälkeen ja siitä tulee niin hyvä mieli. Yksi läheinen ystävänikin tiputti todella hienosti kiloja, hän kun on yleensä melkoinen hätähousu ja monesti sortuu kesken kaiken, mutta tällä kertaa tsemppasi loppuun asti mistä olen todella ylpeä <3. Hän teki kuurin itseasiassa äitinsä kanssa yhtä aikaa jolla myöskin oli hienot tulokset, 4kg muistaakseni karisti 9-päivän aikana.

Kaikilla ei tietenkään ole määrällisesti yhtä isoja tiputuksia, joillekin kuuri on ollut vaikeaa ja välillä vittumaistakin, mutta 9-päivää kestävällä kuurilla pitääkin oikeasti tehdä töitä. Minua ei ainakaan haitannut välillä nälkä tunne, koska tulokset oli niin hyvät ja olo tila sen jälkeenkin niin mainio. Ohjeet on kyllä niin iisit, että kuka tahansa voi tämän suorittaa. Raskaus tai imetysaikana ei tosin suositella.

Kuntosalitreeni todellakin on nykyisin iso osa taas elämääni ja yksi suuri tekijä on varmasti se, että sain sen alkupotkun hanuriin kuurin ansiosta. Liikuntaa en C9:n aikana harrastanut paria lyhyttä kahvakuulatreeniä ja töihin pyöräilyä enempää.

12424686_448371658705357_1855264184_n

927196_1679099729027205_293369223_n

Monesti kuurit tai mitkä lie on just sellaisia, että löpsähdetään heti suorituksen jälkeen samaan vanhaan. Mikä on mielestäni typerää, ajan, rahan ja motivaation tuhlaamista. Meillä on vain yksi elämä ja yksi kroppa. Miksi siitä ei pidetä huolta? Kun aloitetaan matka ja saadaan nopeasti tuloksia, se motivoi jatkamaan <3. Lähde ihmeessä sinäkin <3

Oletko itse palannut samaan vanhaan jonkun kuurin/laihdutuksen/ylipäätänsä jonkun jakson loputtua?

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Kommentit (5)

 1. petra

  itekin haaveilin tekeväni koko 69päivän setin, mutten ehtinyt edes c9 tilata imetyksen lopetettuani kun tuli jo plussa 🙂 miestä en oo vielä saanu ympäripuhuttua 😀 onko sulla aikeissa tehdä f1 ja f2 lähtulevaisuudessa? 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Moi, onnea plussasta :). En itseasiassa tiedä, olisihan se mielenkiintoista kokeilla..ehkä ennen kesää voisi panostaa ja kokeilla :).

 2. Maaria | HULIVILINI

  Olen 😀 Siksi nopeet tulokset ei toimi mun kohdalla, kun ajatellaan pidemmän tähtäimen muutosta 🙂

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Heh et ole varmasti ainoa 😀 monelle taas nopeat tulokset tuo sen motivaation jatkaa paremmalla linjalla jatkossa 🙂

 3. VOI KUNPA ITSESTÄNSÄ LOMAA OTTAA VOISI – Fit Fat Mama

  […] laukkua silmät kiiluen, joista loppujen lopuksi möin melkein kaikki pois. Loppuvuodesta tutustuin Foreveriin jossa aloitin jälleenmyyjänä. Imin tietoa, olin miiteissä, katsoin webinaareja ja innostuin ihan täysillä. Yli-innostuin ja […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.