BLOGIKUUKAUSI: Lokakuu

Tein blogin kuukausikatsauksen viimeksi keväällä. Tarkoituksena oli tehdä niitä joka kuukausi, mutta jotenkin unohdin koko jutskan. Bongasin idean alunperin Mammapäiväkirja-blogista ja se on miusta tosi kiva! Itse luen todella paljon blogeja, mutta välillä jotkut postaukset menee ohi.On mielestäni kiva idea olla postaus, jossa on linkitettynä kuukauden kaikki kirjoitukset. Kirjoittelen blogia useamman kerran viikossa joten joillakin lukijoilla on kenties sama ongelma kuin itselläni muiden blogien lukijana, joten toivottovasti tämä idis on teidänkin mielestä jees! Huomaa helposti yhdeltä sivulta mitä kaikkea olenkaan kuukauden aikana höpötellyt. Kuvituksena toimii osa lokakuun instagram-kuvista.

vvvvv

Lokakuun starttasi Äitiys-tekosyy lihavuuteen postaus. Olin rehellisesti sanoen valmistautunut kunnon paskamyrskyyn jossa virtuaaliset kivet lentää päin pläsiä, mutta vastaanotto olikin suurimmaksi osaksi todella positiivinen! Olin hölkkälenkillä jossa sain inspiksen. Kun pääsin kotiin, laitoin näppiksen sauhuamaan ja muutaman fiksauksen jälkeen painoinkin jo julkaise nappia.

ruua

Ruokaan, ravitsemukseen ja ylipäätänsä syömiseen liittyviä postauksia on toivottu ja niitä lokakuussa napsuttelin muutamia. Bongasin kaupasta Protein-Pancake Mixin jota ostin testiin, tein kevyttä Päärynäpiirakkaa ja aloitin Karkkilakon! Pannarit oli hyviä, samoin päärynäpiirakka. Karkkia miulla tekee vieläkin mieli, eli ”kahden viikon jälkeen helpottaa” sääntö on omalla kohdallani aika bullshittia.

jjjj

Avauduin parisuhdeoikuista Välillä eniten vituttaa tappelu-postauksessa ja rakas riitapukarini avasi sanaisen arkkunsa VAIMO- Isimies kertoo minusta postauksessa. Kummatkin teksteistä olikin tykättyjä. Toivottovasti murunen suostuisi jatkossakin postaamaan silloin tällöin.

sssss

Kotona vaihdettiin huonejärjestystä ja esittelin Eetun huoneen. Huone on nyt paljon avarampi ja viihtyisämpi. Toineen kotiin liittyvä postaus oli Valokuvat sisustuksessa, jossa näytin mitä kaikkea kuvia meiltä kotona löytyy. Valokuvahulluja kun ollaan.

jjjjjjjj

Tapani mukaan blogi toimi myös avautumispaikkana. Viime kuussa tuli totaalinen Paska Äiti-fiilis, kerroin Äitiyden muuttamista tisseistäni ja otin osaa myös kuumana käyvään Fitness-keskusteluun. Tosin itse en ottanu itse lajiin niinkään kantaa vaan minua ärsyttää se joka paikkaan fitness sitä ja tätä tunkeminen. Myös lapsen välikausivaatetus  ja luonteeni mietitytti. Onks siulla joku AD/HD postauksessa vertailin omaa käyttäytymistäni sairauden oireisiin.

trr

Kävin Pian kanssa yhteistreenillä Viilingissä ja keksin myös pitkästä aikaa kotijumpan! Kotijumpassa oma lemppari on ehdottomasti hauisliikkeet ja seuraavana päivänä kädet olikin kivasti kipeänä. Kerroin teille myös Vauva-lehden haastattelusta jossa kerroin synnytyksestä ja raskaudesta palautumisesta.

PicMonkey Collage2

Omaa itseään ei pidä unohtaa, vaikka onkin Äiti. Ostin itselleni Michael Korsin Large Selma laukun, kävin leikkaamassa uuden hiustyylin ja mietin positiivisia puoliani #Heioletkaunis-postauksessa. Räpsin muutamia asukuvia ja suunnittelin ostosreissua.  Suunnittelin myös tulevaa pikkujoulumekkoa josta pyysin teiltä jeesiä. Moni ehdotti ykköskollaasin numero 3:sta ja se oli myös yksi oma lempparini, joten tilasin sen! Kiitos teille avusta :).  Ostoksista puheenollen, kävin siskoni, hänen poikansa ja Eetun kanssa Kuopiossa joka ei mennyt niinkuin strömsössä.

Kuukauden viimeisenä tein pitkästä aikaa höpöttely Video-postauksen ja uuden bannerin.

 

Sellainen kuukausikatsaus. Mikä oli teidän lempparipostaus kuukauden aikana?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *