Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

Blogi Puolivuotta!

Tänään miun pikkuselle blogille tuli ikää 6kk. Hih. Aika on mennyt kyllä kuin siivillä ja päivääkään en ole katunut blogin aloittamista. Tämä on ihana harrastus ja kaikista parasta on te, lukijat <3! Haluunkin kiittää teitä kaikkia näin yhdessä ja erikseen. Niin kuin olen monesti teille kertonut, olen luonteeltani tälläinen räpättäjä ja sosiaalinen. Vuorovaikutus teidän kanssa piristää hurjasti miun arkee ja ilahdun joka kerta kun huomaan kommentin tulleen. Kommentoikaa siis jatkossakin :)! Idiksii saa myös heitellä tulemaan jos mieleen jotain pälkähtää.

baammb

Ajattelin koostaa teille jokaiselta kuukaudelta suosituimmat postaukset. Kuvassa blogin ensimmäinen banneri.

Marraskuu 2013

nimetön2

 Inbody-postaus oli marraskuun luetuin. Kävin ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen kehonkoostumuksessa ja kertasin myös hieman missä pisteessä kroppa oli ennen raskautta.

Imetätkö sie? postauksessa kerroin mielipiteitäni imettämisestä ja siihen painostamisesta. Tykkäsin kirjoittaa tekstin ja kertoa myös niitä totuuksia imettämisestä mistä ei normaalisti kailoteta. Rintaraivarit, lakkoilu jne. olivat esimerkiksi sellaisia asioita joista ei neuvolassa tai missään muuallakaan kerrottu.

 Oma kokemukseni raskaana treenamisesta. Postauksessa näkyy mm. teksti jonka kirjoitin salin henkilökunnan pyynnöstä heidän facebook-sivuilleen sekä viimeinen treeni jonka tein raskaana.

Joulukuu 2013

mahaa

. Maha 3-kk synnytyksen jälkeen. Joulukuussa tein ensimmäisen kerran postauksen jossa näytin teille karua totuutta synnytyksen jälkeisestä mahasta. Avauduin löllömahasta ja heitin kuvia tiskiin.

Tavotteita ja haasteita tammikuulle .Kerroin tulevasta dietistäni ja haasteestani blogin puolella.  Tuntui helpommalta aloittaa ruokaremppa julkisesti, kuin tehdä sitä salaa. Jos olisin sortunut, olisin joutunut kertomaan siitä, että metsään meni.

Salin+vauva-arjen yhteensovitus kiinnosti myös lukijoita. Postauksessa kuvasin ja kirjoitin meidän päivän kulkua aamuherätyksestä salitreeniin ja iltapuuhiin asti.

Tammikuu 2014

 IMG_7949

Rehellisiä totuuksia vauva-arjesta postauksessa kerroin mitä se vauva-arki oikeasti välillä meillä on. Ei pelkästään ruusuilla tanssimista ja lässynlässyä, vaan välillä itkettävää ja kamalaakin. Sain lukijoilta tosi paljon ihania, kannustavia kommentteja <3.

Karkkibuffet kirjoittelussa filistelin tulevien häitten herkkubuffaa.Nams nams, kesällä päästään shoppaa iiiso kasa sitten karkkia. Ne pitää varmaan vielä porukoille piiloon ettei syödä kaikkea ennen häitä :D.

Dietin startti-postauksessa kerroin toimintatavat miten aion dietin toteuttaa ja minkä haasteen teen sen lisäksi. Kun postaus oli julkaistu, dietti oli jotenkin helpompi aloittaa, koska se oli julkista. Jos olisin kämmännyt sen, olisi pitänyt häntä koipien välissä tulla kertomaan, että metsään meni.

Helmikuu 2014

jälkeen

Kropan muutos kuukaudessa näytin kuvien kera mitä dietillä oikein tapahtui. Olin itsekin positiivisesti yllättynyt miten ison muutoksen pelkällä ruokavalio rempalla sain aikaiseksi. Liikuntakertoja en nimittäin lisännyt edelliseen verraten. Ennen diettiäkin kävin salilla 3-kertaa viikossa ja aerobinen oli vaan kävelyä koiran kanssa.

Hiusten liukuvärjäys kotona on tälläkin hetkellä yksi luetuimpia postauksia. Värjäsin hiukset Ferian liukuvärillä ja ainoa miinuspuoli näin jälkikäteen huomattuna on se, että latvat kuivui käsittelystä melkoisesti. Suosittelen ehdottomasti käyttämään hiusöljyä tai jotain muuta tehohoitoa värjäyksen jälkeen. Hiukset on kuitenkin pirteämmät kuin vaan perusmustat, tykkään edelleen :).

Joskus vaan tuntuu, että seinät kaatuu päälle. Miulla oli ollut todella huono päivä. Eetu vaan kitisi ja itki jatkuvasti ja tuntui, että pää hajoaa. Tähänkin avautumiseen sain teiltä tosi paljon vertaistukea <3.

Maaliskuu 2014

 IMG_4395

Vatsalihastreeni kotona postauksessa on oma keksimäni vatsatreeni + lopussa todella nopea ja tehokas 8-minuutin vatsarääkki. Pitäisikin tehdä pitkästä aikaa tuolla pikatreenillä. Omaan tahtiin tehty treeni menee yleensä rauhallisemmin, videolla on joku piiskaamassa niin absit tulee varmemmin liekkeihin.

Ripsienpidennykset  postauksessa kerroin miun arjen helpottajasta. Inhoan ripsarin laittamista ja ilman ripsienpidennyksiä tuntuu nakulta. Sain kommentteja, että ripset on tehty väärin, joten nykyisin käyn ottamassa ripset toisessa paikassa.

Uutisia Blogiin liittyen! 

sain Fitfashionista yhteydenoton jossa pyydettiin tänne bloggaamaan ja kerroin siitä lukijoille. Hih, muistan vieläkin sydämen tykytykset joita maili miulle aiheutti.

Huhtikuu 2014

Huhtikuun luetuimmat postaukset näkyykin tuossa sivupalkissa, joten erikseen en niitä tähän linkitä. Eli vatsahaasteen aloitus, herkuttomuuden aloitus ja kuka keksisi nahkaimurin -postaukset. Noitten lisäksiä suosittuja oli Pepputreeniä ja Biletystä  ja Ennen kuin minusta tuli Äiti.

Puolivuotta takana, pitkä aika vielä edessä.

Mitä sie tykkäät lukea? Tuleeko mieleen joku oma lemppari postaus miun raapustuksista?

<3:llä tällä hetkellä Kreetan lämmöstä nauttiva Tiina

Kommentit (4)

 1. Jenny

  Vähän sulla on ollu huikee kehityskaari tällä blogilla, vaikka oot kirjottanu vasta vähän aikaa! Onnea ja hyvä sä 🙂 toivottavasti edessä on vielä monta blogivuotta, koska tää on yks suosikeista!

  • Tiina

   Kivoja juttuja on kyl tapahtunu tän puolen vuoden aikana :). Kiitos kenny <3. Siusta on tullu yks lemppari lukijoista :)!

 2. Saija

  Onnea puolivuotiaalle blogille 🙂 ! Edellistä kompaten, tästä on tullu ehdottomasti myös yks mun lemppariblogeista. Ite taisin liittyä lukijaksi helmi-maaliskuussa, mutta tän postauksen innottamana kävin kahlaamassa myös noita vanhempia tekstejä 🙂 Vauvajutut kiinnostaa tietysti siksi, kun tässä huushollissa on samanikäinen kaveri 😉 Ehkä eniten tykkään siitä, että kirjotat aiheesta kuin aiheesta – eli ei siis pelkkää treenijuttua vaan myös arkista höpötystä. Jatka siis samaan tyyliin vaan! 😀 …ja lomanjatkoja teille sinne!

  • Tiina

   Kiitos paljon ja kiva kun tykkäät ja kommentoit :)! Siustakii on tullu yks miun lemppari lukijoista, kiva kun kertoilet myös omia kokemuksia vauvajutuista jne :).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.