Bloggaajan glamouria -NOT

Kun katsotte bloggaajien kuvia joissa he ovat skumppalasit kädessä hienoissa pr-tilauksissa.Mietittekö miten hienoa glamour elämää niin monet bloggaajat saavat elää? No tässä tälläisen kahden lapsen äidin NOT-glamour bloggaajaelämä hetki.

Todellakin kuvituskuva. Vettä Iittalasta, skumppaa ei todellakaan kaapista löydy.

Jotenkin ajattelin,että äitiyslomalla blogi lähtee uuteen nousuun ja lentoon. Kirjoittelen kaikessa rauhassa mitä mieleen tulee.Vauvan päiväuniaikahan on ihan täydellistä kirjoitusaikaa! Tai jos ei päivällä,niin illalla puran ajatuksia.

Istun nyt kirjoittamassa kännykällä kiven päällä, jossa on linnunkakkaa. Ai mitä bloggaajan glamoria!

Tämä siksi,koska vauva ei millään suostunut nukkumaan päiväunia sisällä, joten lykkäsin hänet rattaisiin. Lähdin kävelylle ja ajattelin,että bebe nukahtaisi hetken heiluttelun kuluttua.Tää tää tää,äittä äittä vaan kuului kärreistä. Vaihdoin kävelyn hölkäksi ja manasin mielessäni.

Menin randompolulle ja huomasin vihdoin Miinan nukahtaneen. Bongasin kiven ja istahdin tähän.

Monesti kaipaan itsekin bloggaajien kivoihin glamor tapahtumiin jossa saa skumppaa ja lahjapusseja. Iso ongelma, että 99% tapahtumista on pääkaupunkiseudulla. Täältä Joensuusta on sinne about 6-tuntia matkaa. Joten ei pala kakkua lähteä.

Mie juon sen skumpan sijaan aamukahvia ilman aikatauluja ja pussit on lähinnä roskapusseja, jotka täyttyy nanohetkessä kakkavaipoista.

Tämän bloggaajan glamouria on just nyt se, ettei tarvitse pyörittää arkea tarkkojen aikataulujen mukaan.  Voin istua kello 13.47 ulkona kakkaisen kiven päällä,eikä tarvitse olla toimistolla 8-tuntia. Hyvinvointia sekin, arjen pieniä juttuja.

 

Lue myös: Ei mikään muotibloggaaja

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA / BLOGLOVINISSA

Kommentit (4)
 1. Tuttu tunne ja vaikka pääsiskin jonnekin lähtemään niin on pakko todeta, etten mä varmaan lähtis. Ihan hirveä työ järjestää kaikki vauvan ja isompien asiat siihen kuntoon, että pääsee kotoa yksin tai puolison kanssa irtaantumaan. Hoida ruuat, syötä, mieti aikataulutus, välipalat, itkukohtauksen varalle pullot, tutit ym härpäkkeet kun ei itse ole tissien kanssa saatavilla. Turhauttaa jo pelkkä ajatus niin paljon, että eipä maksa sitä vaivaa lähteä yhtään mihinkään. Ja eipä sillä, en mä valita, mutta odotan ihan hitokseen paljon, että lapset kasvaa ja vauva kasvaa ja irtautuu sen verran, että vois huolletta lähteä vaikka yön yli jonnekin hotelliin. Säästän hitto sellaiset rahat sitä hetkeä varten, että voin halutessani tehdä ihan mitä vaan ja ottaa ihan minkä hemmotteluhoidon haluan tai syödä ihan missä raflassa haluan.

  Tsemppiä😊

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   29.5.2018, 20:55

   Joo välillä itselläkin on ikävä sitä, että pääsee ilman etukäteisvalmisteluja litomaan ovesta ulos ja ettei tarttee olla tilivelvollinen menemisistään :D. Meillä esikoinen nimittäin aina jos lähen jonneki niin ”minne meet”. No, sitten kun ne on isompia niin tätä varmaan muistelee kaiholla :D.
   Kiitti Elina ja tsemppiä sinnekin =)

 2. Hakkarainen
  28.5.2018, 17:56

  Kiiltokuvamaiset glamourpirskeet ja jähmettyneet poseeraukset voivat olla joidenkin mieleen, mutta itse nautin huomattavasti enemmän elämänmakuisista postauksista, missä könötetään istua linnunkakkakivillä. Etsin blogeista tarttumapintaa. En saa sitä muotivetimistä, jotka ylittävät budjettini kymmenkertaisesti.

  https://aatenarikka.blogspot.fi/

  1. Tiina / Fit Fat Mama
   29.5.2018, 20:55

   Heh kiva kuulla Hakkarainen, sitten olet juuri oikeassa paikassa täällä miun blogissa :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *