Fit Fat Mama
Fit Fat Mama

BALMUIR MILAN SCARF

Käytännöllisyyden lisäksi huivit tuovat asuihin kivaa twistiä. Ostoslistalla  miulla on ollutkin jo pitkään vaalea, arkikäyttöön sopiva huivi. Muut huivini ovat pitkulaisia malliltaan, joten vaihtelun vuoksi halusin tällä kertaa shaalin.

Arvoin monen merkin välillä ja halusin ostaa ensimmäistä kertaa Balmuirin mallin luettuani niistä hyviä kokemuksia. Hinta-laatusuhde niissä on myös enemmän kohdillaan kuin monella vastaavanlaisella.Kukkaro ei myöskään kärsinyt niin paljon ja se on aina positiivista.

Balmuir on Suomalainen perheyritys ja tuotteet valmistetaan pienissä erissä. Mieluusti tuenkin Suomalaista firmaa.  Ostin huivin heidän verkkokaupastaan jo helmikuussa ja toimitus oli nyt maaliskuussa. Nythän vietän säästökuukautta, joten myöhäisempi toimitusaika oli vain kiva juttu!

BALMUIR MILAN SCARF 140X140 LIGHT TAUPE

balmuir

balmuir2

balmuirhuivi

Huiviin on näköjään ennättänyt jo tulla vekki käytössä. Haluan huivien olevan nimenomaan käyttötavaraa, enkä halua hyysätä liikaa. Tottakai vetoketjullisten takkien kanssa pitää olla varovainen ja näin, mutta en halua olla pelko perseessä jotain tuotetta käyttäessäni että ”iik jos siihen tulee tahra”. Tämä olkoon ensimmäinen harjoittelushaalini :).

Mila on materiaaliltaan todella pehmeää 70% cashmerea ja 30% silkkiä.

balmuircarf

IMG_0729

Huivi oli kauniisti paketoitu silkkinauhoilla varustettuna ja oli ihana arjen pieni luksushetki kun sai unboxata tämän <3.

balmuirmilanscarftaupe

Mitä tykkäät? Onko siulla Balmuirin tuotteita?

SEURAA MAMAA FACEBOOKISSA / INSTAGRAMISSA

Kommentit (3)

 1. Johanna

  On kaunis! 🙂 Balmuir on nimenä tuttu, mutta en ole merkkiin tutustunut. Pitänee vilkaista.

  • Tiina / Fit Fat Mama

   Kiitos, itekin tykkään :). Miulle tämä oli ensipuraisu ks.merkistä ja hyvältä vaikuttaa 🙂

  • hilkka oja

   Heips luulin että balmuir merkki on joku ulkomainen hyvä brändi koska hinta oli aika kova eikä ollut tuttu. Ostin sen sen stoccan hulluilta päiviltä ja ajattelin että hinta järkyttää mutta että satsataan nyt laatuun..mutta aika järkytys kun aika pian huivi alkoi nukkaantua eikä ole kauhean kivan näköinen..sanoisin että aikamoista huijausta
   ..ja järkytyin siitä että on suomalainen….eikä ole edes pesty vielä…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.