Asukokonaisuuksia ja alekoodi vinkki!

En ole varmasti ainoa, joka rakastaa shoppailua. Ja nimenomaan netissä shoppailua. Nykyisin miulla ei ole edes aikaa kaupungilla pörräilyyn samalla lailla kuin ennen ja netissä shoppailu on vaan niin helppoa! Lisäksi monesti sieltä bongaa tuotteita edullisemmin kuin itse liikkeistä.

Sain viestiä alennuskoodeja tarjoavalta Saleduck.fi sivustolta yhteistyön merkeissä ja lähdin erittäin mielelläni mukaan. Kukas nyt ei haluaisi tietää vinkkejä miten säästää rahaa ostoksissa?

”Saleduck.fi tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia trendeistä, treenailusta ja itsensä ylittämisestä intoileville suomalaisille. Alennuskoodien käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Katsot vain mieleisesi tarjouksen, kopioit koodin ja käytät sen näppärästi verkkokaupan kassalla. Säästät näin rahaa nettiostoksistasi. Muoti- ja treenitarjousten lisäksi Saleduckilta löytyy paljon tuotteita myös muista kategorioista kuten matkailu, koti, kauneus, elektroniikka ja valokuvatuotteet.”

Sivustolla on jaettuna selkeästi eri kategoriat. Muoti/kauneus sarakkeesta löytyy alevinkkejä esim. zalando ja spartoo sivustoille, jotka ovatkin yksiä miun lemppari nettikauppoja. Hotellit ja majoitus kategoriasta löytyy reissurakastajille vinkkejä edullisempiin hotellimajoituksiin.

Halusin tehdä tähän samaan yhteyteen muutamia eri kollaaseja, joihin kokosin asukokonaisuuksia jotka ovat hinnaltaan alle 100€. Kaikki kollaasien kuvat ovat Zalandon sivulta, en hyödy minkään linkin klikkaamisesta.

treenivaatekollaasi

1. Urheilurintsikat

2. Treenitoppi

3. Housut

= Yhteensä 87,85 €

 

Hyviin treenivaatteisiin kannattaa panostaa! Ne kestävät kulutustakin huomattavasti paremmin.

farkkukollaasi

1. Farkkumekko

2. Huivi

3. Ballerinat

 

Tästä tulikin mieleeni, että miullahan on yksi farkkumekko kaapissa! Se on tosin läpällinen, käy enemmän siis vapaa-aikaan. Kollaasissa oleva on monikäyttöisempi ja kävisi hyvin sekä töihin että vapaa-aikaan.

 

hempeäkollaasi

1. Toppi

2. Hame

3. Kengät

= Yhteensä 55,85€

Nyt kun keskivartalosta alkaa olla suurimmat löysät karistettu, haluaisin saada kaappiini lyhyen crop-topin vai mikä se onkaan nimeltään. Myös kukkakuosi miellyttää jostain syystä silmääni, ostin itseasiassa viime viikolla kukalliset bikinitkin.

 

kesäpäivä

1. Haalari

2. Ballerinat

 

=Yhteensä 42,90€

Haalarit on niin söpöjä <3. Voisin kuvitella, että sellainen kävisi tälläiselle lyhyellekin mainiosti. Kollaasiin olisin kaivannut jotain valkeaa kaulakorua, mutta ei sattunut sivuilla silmään.

Tällä hetkellä Saleduck.fi sivustolla on kampanjakoodi, jolla saa 10e zalandon tilauksesta pois. Jos näistä kollaaseista pitäisi valita mihin sen laittaisin, ostaisin tuon farkkumekko kokonaisuuden. Hih, olipa kivaa ja inspiroivaa tehdä vaatteista asukokonaisuuksia!

Shoppaatko vaatteita netistä? Mikä oli kollaaseista lempparisi?

 

SEURAA MAMAA Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

yhteistyössä saleduck.fi. en hyödy linkkien klikkaamisesta.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *