Asiat joita en ole tehnyt ikinä

Sain instagramissa haasteen @makelaino :lta ja ajattelin kertoa myös tänne blogin puolelle;

Asiat joita en ole tehnyt ikinä

Auton taskuparkkeeraus

Sitä ei edes opetettu autokoulussa, enkä todellakaan ole uskaltanut opetella sitä omin päinkään. Muutenkin parkkeeraus on asia joka ahdistaa joka kerta autolla ajaessa. Miun pitää aina tarkkaan miettiä mihin auton ajan, että siitä on mahdollisimman helppo lähteä pois. Akkaparkki, eli josta ei tarvitse peruuttaa vaan voi hurauttaa suoraan liikkeelle on paras haha!  Helpottaisi paljon elämää jos osaisi parkkeerata paremmin. Taskuparkkeeraus vaikka peruuttaen hyrrr, nostaa niskakarvat pystyyn pelkkä ajatus. Autolla ajaminen pelottaa postauksessa kerroin muuten muita juttuja jotka pelottaa autolla ajaessa..

Asunut missään muualla kuin Joensuussa tai lähialueella

Synnyin Joensuussa ja muutin 2-luokalla Kylmäojalle, joka on siis Joensuusta 10-kilometrin päästä. Muutin pois kotona 18-vuotiaana Joensuun keskustaan ja sen jälkeen olen muuttanut vain Joensuun sisällä. Itä-Suomen tyttöjä siis päästä varpaisiin. Pari kertaa hain muualle opiskelemaan, mutta en päässyt. Toisaalta kaikella on tarkoituksensa; jos olisin muuttanut vaikka Kuopioon -olisinko ikinä tavannut miestä ja sitten en olisi koskaan saanut just näitä lapsia ketkä meillä on? Jossain vaiheessa mietittiin puolitosissaan muuttoa Tampereelle. Mies olisi saanut sinne työpaikan kautta siirron, mutta onneksi ei muutettu. Tylsää ja tavallista ehkä, mutta tällä hetkellä täällä on kaikki mitä tarvitaan. Työ, ystävät, tukiverkko ja perhe.

Editoinut kunnolla videoita.

Puhuminen, ts. minun termien mukaan lärpättäminen on paljon luontevampaa kuin kirjoittaminen ja mikäli osaisin editoida videoita, voisin kuvitella vbloggaamisen olevan tosi paljon miun juttu. Olen kokeillut muutamia kertoja, mutta ei siitä vaan tule mitään. Olen katsonut youtubesta vinkkiä ja vaikka sun mitä. Paras mihin olen pystynyt on tyyliin tekstin lisääminen videoon.

Hypännyt metrin kokoista estettä

Harrastin ratsastusta nuorena monta vuotta ja rakastin esteratsastusta. Kävin kisoissakin muutamia kertoja ja esteet oli THE juttu. Tavoitteena oli hypätä joskus 1m korkuinen este, mutta siihen tavoitteeseen en koskaan päässyt. Kisasin korkeimmillaan 80cm luokassa. Nyt kun olen ruvennut harrastamaan sitä uudelleen, tavoitteena on päästä hyppäämään monen vuoden tauon jälkeen ja itseasiassa ensi viikolla menen pikkupuomit ja esteet tunnille! Olen niin innoissani etten kestä <3. Metrin esteeseen on vielä matkaa, mutta ehkä se joskus voi olla todellista.

Neulonut lapasia

Kässän tunnilla tehtävä oli neuloa lapaset. No, sain tehtyä yhden lapasen ja siinäkin oli reikä sekä liian pieni peukalo haha! En ole yhtään käsityöihminen. Eihän sitä tiedä jos joskus vanhoilla päivillä innostuisin, mutta nyt nään vaan mielikuvan jossa heitän puikot puskaan.

Nuo 5 asiaa tuli ensimmäisenä mieleen joita en ole koskaan tehnyt!

Samaistutko johonkin? Kerro joku juttu mitä et ole koskaan tehnyt :)?

Lue myös viikon muut postaukset

Tältä paniikkikohtaus tuntuu

Taaperon asun hinta x 3

Kesäkuun suosituimmat blogipostaukset ja instakuvat x 5

SEURAA MAMAA
Facebookissa / Instagramissa

Kommentit (4)
 1. Luulen että minä en ole koskaan ollut elämässäni todella onnellinen. Eli sehän tarkoittaa, että en ole tehnyt elämässäni mitään, mikä olisi saanut minut todella onnelliseksi.

  1. Tuo on todella harmi kuulla :(. Entä jos yrität miettiä mikä tekisi siut onnelliseksi? Pilkot tavoitetta vähän pienemmäksi ja se ois helpompi saavuttaa :).
   Yritä opetella nauttimaan myös niistä pienistä jutuista <3. Tsemppiä!

 2. Nää on kivoja! Samaten on ollut kiva lukea ihmisten oudoista tavoista 🙂 minä itse olen paluumuuttaja – 5 vuotta Tampereella opiskelemassa ja sitten vaihtarijakson jälkeen muutto takaisin pikkupaikkakunnalle. Vaikka vannoin, että takaisin en palaa 😀 olen myös wannabe-käsityöihminen vaikka osaan kyllä lapaset ja villasukat neuloa, niin niistä yleensä toisen saan vain valmiiksi. Jotenkin se toisen parin tekeminen ei innosta… En nyt muista kerroitko jo jossain postauksessa, että mitkä on sinun/teidän tulevaisuuden haaveet? Mainitsit Tampereelle muuton, että harkitsitte sitä, mutta onko olemassa jotain ”suurta haavetta”, jota tavoittelette? Minä päätin lähteä vielä opiskelemaan töiden ohessa ylempää amk-tutkintoa ja 2 pienen lapsen kanssa se saattaa jotain haastetta asettaa, mutta katsotaan, kuinka muijan käy! Ps. Ihana sinun blogia lukea

  1. Moi Jenny kiva kun tykkäät :). Hehe voisinki kirjottaa noista oudoista tavoista, niitä riittää :D.
   Pikkupaikkakunnilla on hyvätkin puolensa 🙂

   En oo muistaakseen kertonut, tai ainakin silmäleikkauksesta olen maininnut :). Yksi iso haave on ,että joskus olisi mahdollisuus asua talvet ulkomailla. Muutenkin haluaisin matkustella enemmän <3!

   Vautsit, huikeeta että oot lähtenyt opiskelemaan! Mitä alaa :)? Varmasti monta liikkuvaa osaa kun on lapsia mukana, mutta äitiys antaa myös lisäpotkua varmaan opiskelulle kun motivaatio on kohdillaan ja asenne varmaan eri kuin nuorempana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *